Nebolo to preto, ze benziny nemali na diesle? Hlavne kvoli spotrebe? Ci?
Moderátor: Blue Lanos
Se mi libi jak delate chytraky a vite i o zavodech kde je CRUZE 2 nasobny mistr upny prd!Kjub píše:A preco vlastne stiahli diesle z pretekov? Ale ako naozaj chcem vediet, neze mi sem Hanzy napises nejaku picovinu![]()
Hanzy serme na to kto, je tu obmedzený neviem?Benzín nafta aj plyn majú výhody aj nevýhody Zakopme vojnovú sekeru vyhulme dýmku míru HOWG Ak sa niekde stretneme dáme si po píve+slivoviciHanzy píše:Se mi libi jak delate chytraky a vite i o zavodech kde je CRUZE 2 nasobny mistr upny prd!Kjub píše:A preco vlastne stiahli diesle z pretekov? Ale ako naozaj chcem vediet, neze mi sem Hanzy napises nejaku picovinu![]()
Prave naopak benziny je podelavaly v nerovnem souboji s motory 2.0 bez turba proti 2.0 naftovym s turbem.
Benzin je porad pri stejne obsahu s turbem v prumeru o 20% vykonnejsi![]()
Jinak pro tebe Kjube hlavne proto ze pri startu nebylo nic videt jak ty klepace zadymily ale to fakt a byla z toho smogova kalamita!
odrifuk- kdybyz nebyl tak omezeny tak bys vedel ze naftu ze zavodu vyradili a je to k tematu a jak pises taky me to bavi jak se nekdo mindrakem nedokaze povznest bezduvodne certit...
Hanzy píše:Se mi libi jak delate chytraky a vite i o zavodech kde je CRUZE 2 nasobny mistr upny prd!Kjub píše:A preco vlastne stiahli diesle z pretekov? Ale ako naozaj chcem vediet, neze mi sem Hanzy napises nejaku picovinu![]()
Prave naopak benziny je podelavaly v nerovnem souboji s motory 2.0 bez turba proti 2.0 naftovym s turbem.
Benzin je porad pri stejne obsahu s turbem v prumeru o 20% vykonnejsi![]()
Jinak pro tebe Kjube hlavne proto ze pri startu nebylo nic videt jak ty klepace zadymily ale to fakt a byla z toho smogova kalamita!
odrifuk- kdybyz nebyl tak omezeny tak bys vedel ze naftu ze zavodu vyradili a je to k tematu a jak pises taky me to bavi jak se nekdo mindrakem nedokaze povznest a zacne se bezduvodne certit...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |