mino píše:Tak tam je fakt prenádherne. A vidím že si sa prisposobil klimatickým podmienkam učesom
-------------------
Nádherná fota .... a sluší to klukům .... že ? Nazdar klucí " Pavlíkové " zdraví " dědy Vazoun " už mi říkají jen " Vazounek " to protože jsem prcek
jo jo je tu nadherne.vcera jsme byi projit skaly primo v adrspachu s vecer aby se to nepletlo me skolila nejaka viroza s horeckou.tak jsme se pekne vystridali.
rano uz to bylo dobry tak jsem zvolili odpocinkovy den a jeli se podivat do nachoda a na bunkry.
byli jsme v dobrosove ale na brezinku jsme nesli preci jen dnes uz bylo zase horko tak jsme to vzdali.nejake fotky dodam.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Doufam ze se na me nebudete zlobit ze pridam dalsi prispevek
dnse jsme byli v broumovskych stenach a par fotek jsem poridili
treba jsme nasli par HRIBU
nebo jsme potkali i PRASE ale bylo moc rychle tak je lehce mazle
no taky jsme pokecali s CERTOVOU TCHYNI
mimo to jsme nasli spoustu boruvek tak uz se tesim na knedliky
Simson s 51
Hezký Pavle mám to za humny a ještě jsem tam nebyl Budu s tím muset něco udělat Jinak na dobrošově jsem byl taky, a docela mě zklamal, vůbec nic tam není, jen beton, tak se taky chystám na tu březinku.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Tak dalsi prispevek je z mobilu z vrholu ostas.maji tu wifi v hospode.dali jsme si neco k jidlu a cerne pivo primator.je tu krasne.fotky dodam vecer
asi vrchol Ostaš
no a cert potreboval kouknout na auto tak jsme za nim zasli
a zajimavost nasli jsme i KRTICKOVU vyhlidku.to jsem nevedel ze i jeden clen fora ma svou vyhlidku
no a vecer jsem se prosel na hrad ADRSPACH a tohle z nej bylo videt
a petre ano dobrosov nic moc z venku a do vnitr jsme nakonec nesli.
Naposledy upravil(a) palikx dne sob črc 17, 2010 00:50, celkem upraveno 2 x.
Simson s 51
Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ... krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ... takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "
Vazoune mít vedle sebe takovýdle šťabajzny, tak jsem taky pořád v bazénu
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ... krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ... takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "
Na dovolené 17.jpg
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ... krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ... takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "]
Vidíš Vazounku jak ti to s těma holkama sluší - trochu závist ten bazén...tady ve vnitřní Praze je peklo horoucí....
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký letní den ... krásný fotečky sem klucííí vkládáte ... tak mě taky napadlo, abych nebyl pozadu ... takto tráví svou celoroční dovolenou v těchto vedrech " Vazounek "
Na dovolené 17.jpg
He he a on má Vazoun stejnej úsměv jako jeho Mates v avatarovi
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
to palikx.... Pěkné fotky....jste nezmaři v takovém horku....sám jsem si to teď vyzkoušel a na tůry se mi tedy moc nechtělo, a proto jsem se snažil být většinou v podzemí
Pro nudící se je tu právě z podzemí FOTO HÁDANKA
Kde to je a co to je?
Nejvýše položený bod této technologie je v 1350 m....