No to je jasne, že sedadla bez poťahov sú často oveľa krajšie ako s nimi, ale sedadla sa ti môžu časom zničiť, alebo vyšúchať- ja som mal také zničene na predošlom aute, tak preto poťahy a aj lepšie sa peru samozrejme...
Farba modrá impresion
Chevrolet Aveo sedan komfort
1,2 16v, 62 kW/84 k, rv. 2009 člen Aveo Fanclubu
sacurovca píše:No to je jasne, že sedadla bez poťahov sú často oveľa krajšie ako s nimi, ale sedadla sa ti môžu časom zničiť, alebo vyšúchať- ja som mal také zničene na predošlom aute, tak preto poťahy a aj lepšie sa peru samozrejme...
Páni po troške hladania som našiel predtým do služobnej fóbie poťahy z presne tej istej látky ako boli sedadlá. ( Šéf dopravy ma spucoval že mám bloček bez poťahov , musel som mu ukázať že naozaj poťahy mám)
Treba hladať keď chceš mať pohladovo rovnaké vnútro auta
Červené Chevrolet Aveo 1,2 Hatchback 5 dv 62,6 kW, 16 ventil,
Komfort, rok výroby 2009 Doplnky - Šálka s nálepkou Aveofanclubu člen AVEO Fanclubu
Feva13 píše:
Páni po troške hladania som našiel predtým do služobnej fóbie poťahy z presne tej istej látky ako boli sedadlá. ( Šéf dopravy ma spucoval že mám bloček bez poťahov , musel som mu ukázať že naozaj poťahy mám)
Treba hladať keď chceš mať pohladovo rovnaké vnútro auta
Nevím jak kdo,ale já určitě potahy vybírám,aby mi ladili k autu a né k barvě sedadel
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)