Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
v chevy to máš hned či musíš objednať ? ale objednaj delfínyladinek píše:nu tedy objednám a uvidím snad tam bude návod
Co ja viem kradnut som to este neskusal ale ja parkujem vonku na parkovisku pred panelakom uz dva roky a nikto mi ich este nezobral. Vela ludi aj na inych autach ich tu ma.ladinek píše:Eugo a dá se to lehce ukradnout?
Ja viem ze si to tak myslel. To som lem odpovedal na dotaz ci sa to da lahko ukradnut. Neboj neukradnu to. Inak je to perfektna vec ked prsi.ladinek píše:já to nechci ukrást
ale aby to někdo neukradl mě, stojím taky venku totiž,ale budu doufat že ne.
tak to vypadá super ,jen nevím kde delfíny prodávají na cz stránkách.
![]()
pěkný avejko
![]()
Když ti někdo něco bude chtít ukradnout tak ti to ukradne. Je lepší když ti to ukradne bez problémů než aby ti třeba kvůli ofuku za 500,- rozbil okno nebo potrhal těsnící gumu a škoda dalece přesáhne cenu ofuku. Pokud ti to ukradne tak jedině majitel stejného auta.ladinek píše:Eugo a dá se to lehce ukradnout?nemám totiž garáž
Jasnačka objednej a vyzkoušejladinek píše:nu tedy objednám a uvidím snad tam bude návod
Scorpion.11 píše:Jasnačka objednej a vyzkoušejladinek píše:nu tedy objednám a uvidím snad tam bude návod
a mi ostatní počkáme jak ti to půjde a pak se do toho třeba též vrhnem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |