Příspěvek na garáž pro palikxe
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příspěvek na garáž pro palikxe
Zdravim všechny na foru a přeji hezký den jsem přesvědčen o tom, že nejsem určitě sám kterého zajímá v jakém stádiu je výzva a přání kolegy " Milana alias Serpica " v akci " příspěvek pro Palikxe Milane , máš k Pavlovi asi nejblíže,zkus podat nějakou informaci - pokud je to vhodné a účelné - díky " Vazoun "
---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz 0.8 SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
---------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz 0.8 SE r.v.07/2002 - sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2010
- Reklama
...to Vazoune řekněme " účetní stav příslibu " si přečte v úvodu nahoře každý sám a vylepšit - ocenit palikxovi rady po nocích na nettu, to může taky každý vyjádřit příspěvkem, jakou májí pro něho cenu...
Děkuji Tobě a všem co přispěli je to opravdu na dobrou věc a je to jenom splátka toho co pro nás dělá, jenom mi překvapuje náš malý počet a to mě mrzí.
...jinak stavba bude individuální a proto Pavel schání dřevo ( to by bylo lepší ) nebo:
samozrejme kdyby nekdo mel nekde nejake plechy na oblozeni za slusnejsi peniz taktaky pomoc.
a vše ostatní se bude řídit financemi, nejspíš i fyzická pomoc při demolici je vítaná a navíc se mezi námi snad najdou různé stavební profese a tím třeba i možnosti, nevím jenom si to zbožně přeji viz. i takový minipracovní sraz a pokec už jednou navrhovaný...
...no mějme se fajn a uvidí se...
Děkuji Tobě a všem co přispěli je to opravdu na dobrou věc a je to jenom splátka toho co pro nás dělá, jenom mi překvapuje náš malý počet a to mě mrzí.
...jinak stavba bude individuální a proto Pavel schání dřevo ( to by bylo lepší ) nebo:
samozrejme kdyby nekdo mel nekde nejake plechy na oblozeni za slusnejsi peniz taktaky pomoc.
a vše ostatní se bude řídit financemi, nejspíš i fyzická pomoc při demolici je vítaná a navíc se mezi námi snad najdou různé stavební profese a tím třeba i možnosti, nevím jenom si to zbožně přeji viz. i takový minipracovní sraz a pokec už jednou navrhovaný...
...no mějme se fajn a uvidí se...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
kluci je to naplanovany.ted resim podlahu abych to mel alespon na co postavit.zbytek pak vyleju betonem az to bude pod strechou.
az se mi podari nejak vyrovnat betonove panely svarim ram z pripravenych profilu.no a pak se rozhodnu cim to oblozim.
az se mi podari nejak vyrovnat betonove panely svarim ram z pripravenych profilu.no a pak se rozhodnu cim to oblozim.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
...inu účetní stav příslibu se nejspíš zastavil na svém vrcholu anebo nikoliv...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
- ZajicekDuracel
- Kontaktovat uživatele:
Rád přispěji, jsem tady sice nový, ale po přečtení všemožných postu od palikxe si určitě zaslouží jak finanční tak i fyzickou pomoc.
Z mojí strany můžu asi pomoct maximálně s elektroinstalací, nebo i nějakým způsobem pomoct při stavbě. Ještě můžu tak akorát zajet pro materiál co mi Lanos uveze, ale na tohle se najde asi větší, lepší auto.
Z mojí strany můžu asi pomoct maximálně s elektroinstalací, nebo i nějakým způsobem pomoct při stavbě. Ještě můžu tak akorát zajet pro materiál co mi Lanos uveze, ale na tohle se najde asi větší, lepší auto.
Daewoo Lanos 1.5, 73kW + LPG
...to ZajicekDuracel já Tě rád vítám mezi námi " v sdružení pro palikxe " ...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
v pohode
diky
na odvoz mam jine stroje.
dnes se snad konecne k necemu dostanu tak se pokusim nekam postoupit.
diky
na odvoz mam jine stroje.
dnes se snad konecne k necemu dostanu tak se pokusim nekam postoupit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
...a to už se k nám opravdu nikdo další nepřidá?, ani noví tak jako Zajicek_duracel, určitě by jste měly " bonus " u palikxe při opravách, to mohu slíbit za něj, protože ho znám...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
...?
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------Serpico píše:...?
Zdravim všechny na foru - už je to kolegáčku " Serpico " alias Milane zřejmě tak,kdo mohl a někdy služeb našeho kolegy " Palikxe " využil tak dle svých možností určitě na dobrou věc PŘISPĚL a budiž jim za to poděkováno díky všem
zdraví " Vazoun " / apropo Milane - spunktoval jsi záslužnou akci, i když možná ne každý to pochopil
...jasně kolego Vojto, jenom, když se pro uznaní a tedy vděčnost má sáhnout do kapsy, nějak se to uznání vypaří jak pára nad hrncem ...anebo " řekni si kolik " a to se nedělá, jsem jenom rád, že jsme palikxe neodradili a stále nám svou pomoc nabízí a provádí odbornou radou po nocích a jeho rady jsou ze světa " dobrých profíků " a vlastně tedy paradoxně k nezaplacení...tímto se připojuji k poděkování všem kdož přispěli, ale není " nás " co nám pomohl nějak málo...naproti tomu mi mile překvapil hladolev z "D" inu co dodat...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
...promiňte, ještě jednou zapomněl jsem připomenout a poděkovat na Slovensko, například alvinovi aj..., když už jsem napsal z " D "
Mějte se fajn ....a třeba padne ještě i hranice 10tisíc
serpico
serpico
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
----------------------------Serpico píše:...promiňte, ještě jednou zapomněl jsem připomenout a poděkovat na Slovensko, například alvinovi aj..., když už jsem napsal z " D "
Zdravim všechny na foru - a kolik chybí " Milane " do těch 10.000.- ahoj " Vazoun "
...to Vazoune už jenom 200Kč, uvidíme...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Tak to já se přidám - pošli číslo účtu a udělám to přes banking...Serpico píše:...to Vazoune už jenom 200Kč, uvidíme...
Mějte se fajn
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27