Tak huja hoj!!!!! ať nám to fičí

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Jo, já jednou, hloupej, tankoval Shell V-Power - a asi proto nemám rád Shell (ani olejdžordž píše:čau chlapi, mně by nevadilo ani kdyby to jelo za 7 litrů. Včera jsem koukal švagrový do focuse tdci a měla na komputru v káře dlouhodobej průměr 6,5 litru na sto. takže říkám, že je to všechno plus mínus to samý. Jsem si to auto nekoupil, abych jezdil za 4, což ostatně ani nejde /teď myslim všechny auta ne jen lacetti, a kdo říká, že jede za 4 v průměru, tak lže jak paroubek/, ale mám ho proto, že za ty prachy (310000,-- hotově) a s takovou výbavou bych lepší prostě nekoupil. Chtěl jsem větší kombi, naftu a hlavně nový. A zatím se mi to jeví jako dobrej tah, ještě se mi s tim nic nestalo, jede to líp a líp, ani žárovku jsem ještě neměnil. K vaším dotazům naftu jsem doteď tankoval jak to vyšlo, kde jsem projížděl, ale teď jsem zkusil vervu u benziny a zdá se mi fakt dobrá, tak asi budu chvíli tankovat tohle a uvidím co se bude dít s kárkou.
Tak huja hoj!!!!! ať nám to fičí![]()
džordž píše: Jsem si to auto nekoupil, abych jezdil za 4, což ostatně ani nejde /teď myslim všechny auta ne jen lacetti, a kdo říká, že jede za 4 v průměru, tak lže jak paroubek
No, jsem zvědav taky, protože už jen to, že než mi ukázala ručička přesně polovinu nádrže, měl jsem najeto 570 km. Vypadá to, že s tím opravdu něco museli udělat. Tankovat plnou budu asi za týden a tak dám taky vědět. jinak 3M3 - to je dobrá spotřeba! Tohle by se mi taky líbilo3M3 píše:…Spotřeba klesla ze 7,89 na 6,68 a to jsou studené starty a jízda nyní většinou po městě a nehcávám prohřát motor nejsem z těch co vyletí se studeným motorem.
Jo jo, 100 km/h po dálnicích je hřích. Já jezdím jednoduše. Tachometrově 140 - což je podle GPS 133-134 km/h a v německu to hudlám 160 tachometrově. Když už mám dvou litr, ať je to znát. Nemám rád jezdce typu "ecco rallye". A mimo jiné, sem tam, jednou za čas, provětrám ventily... Pro 3M3 - i tak si myslím, že průměrná spotřeba 2.0 dieselu by neměl být vyšší, než 7 litrů. Myslím tím průměr. Ostatně, uvidíme, kam se dostaneme s novým softwarem...3M3 píše:pro PeS - ještě bych chtěl pro ostatní dodat , že nepatřím mezi ty co jezdí po dálnicích 100 km/h jako můj švagr s Lancií 2,4 diesel bez DPF, maximálně využívám povolené rychlosti. Když se podíváš na přehled spotřeb na tom německým webu tak jsem tam kde bylo auto na začátku a to je pro mně důležité. Pokud bych se chtěl cajdat , tak můžu jezdit autobusama a vlakama.![]()
![]()
![]()
A kdybych jezdil tak svižně s 2,0 benzínem turbo tak bych byl určitě na 10,5 l / 100 km a vo vo vo tom to je.
ahoj![]()
![]()
![]()
![]()
Pro Hanzyho briketky na místek a těšín budou padat až na jaře , ted se mi nechce![]()
Ty jo, 3M3, to by mně asi mrsklo... Já mám 3 tankování za sebou se zimními pneumatikami a spotřeba ani jednou nevylezla nad 6,5 po uploadu software. Zítra jedu Rychnov - Ostrava - Rychnov a urcite bvudu tankovat, tak jsem zvědav, ale už teď to vypadá na spotřebu kolem 6,5 litrů. Protože mám najeto přes 610 km a rafička hladoměru ještě není úplně na polovině - něco malinko nad ní, takže počíkám, že spotřeba je "konstatní". Uvidím více po dalších tankováních, ale opravdu se to zklidnilo... viz http://www.spritmonitor.de/en/detail/208885.html3M3 píše:TAk jsem bral PHM,, je jasný že sem tahal auto jen tak do obchodu , studený starty a krátký jízdy po městě, výsledek nepotěšil,
9,86 ale dlouhodobej průměr se drží někde furt tam kde byl, tajkže po uploadu , žádný veselo , uvidím , jak začnu jezdit co z toho bude, ale regenerace výfuku proběhla v solidním čase 10 minut proti původním 35 minutám, nějaká změna je.
Herdek ty moderní káry jsou na nic , začnu kupovat veterány.![]()
![]()
![]()
to je úsměv tzv. křečovitý.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |