Zraz AVEO

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Odpovědět
smolko

Re: Zraz AVEO

Příspěvek od smolko »

xwing píše:
Jarik píše:To sa dalo čakat, že to skončí tak rýchlo :? Kto z tých čo sa prihlásili , že idú sa na zraz ešte vybodnú. Neskrývajte sa za to , že nás je málo a neoplatí sa íst pre dvoch. Je to zraz celého daewroletu a ked niekto povie, že aveákov tam aj tak bude málo, tak pomyselne trhá aveo od ostatných súrodencov :? a to sme predsa nechceli, alebo sa mýlim :?: :?: :?:
Jarik, tu ide o to, ze ja preflakam prachy na benzin, odozvdam karticky dvom ludom, vratim sa nazad a zbytok karticiek sa posle aj tak postou a zasa sa preflakaju prachy navyse na postovne.
Takze to rovno mozem ostat doma a prachy minut len raz a na postovne... Viem ze karticky ma Feva, ale ide o princip zbytocnych nakladov.
Xwing ale ved tie karticky ktore posielas postou posielaj na ucet prijamtela ze to sam zaplati to postovne
Chevrolet Aveo, Tmavo červená metaliza, Verzia komfort,
Člen AveoFanklubu
Reklama

smolko

Příspěvek od smolko »

Pozeram ze nevyslo to vascsine, ja osobne som na PN ako som uz pisal a neriskujem, neoplati sa.... Co sa tyka -peha- : nesme tak dlho klubom mylsim aveo aby sa svet zrutil ze sa nestretneme, myslim ze nase auta este dost dlho vydrzia na to aby sme sa stretli este vela krat, karticky nemame? to si na omyle.uz mame aj logo sice nie este na autach ale uz je, myslim ze ani vam daewakom to netrvalo 5 minut kym ste mali vsetko, a my sme stihli myslim toho dost a to sme tu ozaj kratko. Amen :D
Člen AveoFanklubu
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

"smolko"Obrázek napsal jsi to správně a -peha- Obrázek tomu jsi to pěkně vysvětlil i vytmavil Obrázek
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

lenže milí Aveàci keď sa v Daewu povie -klubová kartička tak bola do mesiaca a nie 20 kusov ale véla a rozdané boli na prvom sraze po dohode :lol: a letáčky no vy ste začali a my je už rozdáváme :lol: na stretka s nami doteraz jazdili Avejka a patrili do našeho clubu no a veď to že si zrobíte vlastný sraz je v pohode lebo aj Maťulkové majú vlastný lenže na rodinú sešlosť chodia poctivo.Tak šup vybavovať volno a hurá do Manína :PP:
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Vojta píše:
ladinek píše:Kdyby nebylo Slovensko tak daleko tak se přihlásím a není co řešit.....
No když někdo z Brna řekne, že Slovensko je daleko, tak to je síla :lol: . Do Povážské Bystrice cca 170km. Co mají říkat chlapi z Čech (Nový Bor, Dolní Poustevna - přes 400km). Když je zájem .......
Na Olšovec je to z Brna cca 50km - kolik tam bylo lidí z Brna? (A kolik ze Slovenska?)[/quotgggg

:(( Jasně tak tam jeď s rok a půl starým miminem a pak mě povíš jaká je cesta :twisted:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No isto sú veci ktoré sú dôležitejšie ako zraz ale tu sa preberal Aveo srázik a to to je lepšie lebo stačí len doraziť a auta vždy stoja podla typou tak čo veď patríte k nám ste chevy takže rodina,a tak kdo môže nech dorazí lebo z vašej bandy Vás vela nepoznáme :lol:
smolko

Příspěvek od smolko »

Ja osobne som sa na ten zraz tesil ako maly chlapec, no som na PN ke (marodke) a neriskujem ze mi pride kontrola a ma doma nenajdu
Člen AveoFanklubu
smolko

Příspěvek od smolko »

A kto povedal ze mi letacky nerozdavame? sledujes nas peha ci ich davame? ja ich davam a myslim ze aj ostatny
Člen AveoFanklubu
smolko

Příspěvek od smolko »

A je mi jasne ze ste si viac karticiek rozdali nez 20, lenze my sme cisto iba typ vozidla cize aveo, ale vy ste daewoo co je dost siroky pojem a je tam mnoho typov aut
Člen AveoFanklubu
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No pokud pozrieš pod môj podpis tak vidíš v akom clube som ale to že som Leganzaclub je len malá značka srdcom som Daewák a to pre všetky modely od GM počnúcť po Chevy končiat :lol: :lol: :lol: Jo inak Ti prajem brzké uzdravenie ona choroba je vždy hnusný zásah do života takže držim palce aby PN čoskoro pominulaObrázek
-palck-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -palck- »

Nuz neviem, uz je tma tak to tazko preverim, ale zda sa mi, ze som na mojom aveu dade zazrel stitok daewooo...
To je jedno, -peha- prosim ta nezabudni ten slaninoopekacokvapkac, aby sme si bruska mastili, co ak bude zasa 23 druhov safrnglajzu... :PP:
Jarik

Příspěvek od Jarik »

-palck- píše:Nuz neviem, uz je tma tak to tazko preverim, ale zda sa mi, ze som na mojom aveu dade zazrel stitok daewooo...
To je jedno, -peha- prosim ta nezabudni ten slaninoopekacokvapkac, aby sme si bruska mastili, co ak bude zasa 23 druhov safrnglajzu... :PP:
No do čerta :shock: , to o čom sa tu bavíte :o . to je tažko aj odpísat, nieže prečítat :D :D :D
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jasne ze tam mate na stitku GM DAEWOO i na spouste dilech i na CRUZE to je je to proste jejich fabrika to same jak na felicii uz bylo na dilech VW... ;)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
kesko

Příspěvek od kesko »

slaninoopekacokvapkac.. tak tento zazrak chcem vidiet -i -i
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jejda díky pelcku za upozornenie už ho idem nachystať :lol: Já som ho pred tým v OPLI vozil stále v kufry ale do Legy sa mi akosi nehodí no na stretko je to fajn takže beriiem aj slaninku :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Pokec“