Skusenost s PRVOU SERVISNOU PREHLIADKOU
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Skusenost s PRVOU SERVISNOU PREHLIADKOU
Oni to vedia, ale já to mám tak nísko, že by tam vraj nezasunuli tie ramená čo to zdvýhajú.
AVEO SEDAN 1,4 16V, 69kw, červená mica
- Reklama
- Scorpion.11
To je divné vždyť Chevrolet tuto možnost snížení pružin sám nabízí a mají to i v oficiálním katalogu příslušenství,takže nechápu proč se vymlouvají na zdvihák??To by pak tento výrobek nemohli ani nabízetJarik píše:Ani cent, vyletel so ešte skor ako šlo auto do dielne. Pokukali, pochválili a povedali, že sa s tým znížením nedostanem na zdvihák.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
no oni ty jejich snižovací pružiny sníží i záruku jsou totiž univerzální
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Nech sa poj e bu celý koľkí sú. Delaji machry, nevedia uz naco sa vyhovorit, keby radsej riesili to co treba. Mne zacal piskat ventilator na 1 rychlosti, dost na nervy ked sa ide na dlsiu cestu.
Viem, že to aj oni ponúkajú ale nedal som im za ne 300€ tak je iný zdvihák. Až tak strašne mi to ale nevadí ked už máme vdaka PALCKovi servisnú príručku.
Keby sa aj mne stále niečo takto mrdkalo , asi by som penil. Držím palce nech ti to bez kecov opravia.-palck- píše:Nech sa poj e bu celý koľkí sú. Delaji machry, nevedia uz naco sa vyhovorit, keby radsej riesili to co treba. Mne zacal piskat ventilator na 1 rychlosti, dost na nervy ked sa ide na dlsiu cestu.
Zdravim.. Cital som zbezne celu diskusiu a nejak sa mi nezda, resp. asi som nepochopil to, preco ste vlastne platili pri garancnej prehliadke? Kamos ma aveo, bol uz na garancnej prehliadke, vymenili mu aj nieco a neplatil ani korunu.. dalsi kamos ma 2 rocnu fabiu a tiez bol uz asi na dvoch prehliadkach, kde mu vymenili vselijake filtre a neviem co.. a tiez neplatil ani korunu.. pri druhej garancnej bol v autorizovanom dva dni...bezplatna vymena vsetkeho..bez akejkolvek faktury.... Tak mi je to nejaka zahada
akoze velmi by som to neriesil, ale kedze som si vzdy myslel, ze do noveho auta sa iba tankuje benzin a nic ine, tak ma to trochu zarazilo..
akoze velmi by som to neriesil, ale kedze som si vzdy myslel, ze do noveho auta sa iba tankuje benzin a nic ine, tak ma to trochu zarazilo..
Naposledy upravil(a) feejay dne sob říj 10, 2009 11:52, celkem upraveno 1 x.
ex Leganza ´98
predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Ono pozrú ti to kvázi zdarma, ale olej, filtre a matroš si vraj zaplatit musíš.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Záruční opravy jsou zdarma včetně vadnejch dílů ale prohlídky a spotřební materiál na ně si platíš sám.
Třeba MB a BMW teď dávaji servis na pár let zdarma. Dřív mělo myslim Daewoo akci kde byly 3 roky servisky zdarma. Ale pak to zrušili, asi to bylo fakt výhodný. Servisky se běžně platěj všude.
Třeba MB a BMW teď dávaji servis na pár let zdarma. Dřív mělo myslim Daewoo akci kde byly 3 roky servisky zdarma. Ale pak to zrušili, asi to bylo fakt výhodný. Servisky se běžně platěj všude.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Aha.. tak okej, davam do pozornosti, ze REMESLOSERVIS Nitra je zrejme jediny servis na slovensku,ktory robi garancne prehliadky zadarmo
//jedine ze by kamosovi zabudli vystavit fakturu po prvej garancnej, co nepredpokladam
//jedine ze by kamosovi zabudli vystavit fakturu po prvej garancnej, co nepredpokladam
ex Leganza ´98
Kdyz ja jsem kupoval Evandu,tak jsem usmlouval prvni garancku zdarma.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
To by sa ti u naších predajcou podarilo na aute za min 15000€, a to by si si gratuloval.hladolef píše:Kdyz ja jsem kupoval Evandu,tak jsem usmlouval prvni garancku zdarma.
- mariomikulik
////feejay píše:Aha.. tak okej, davam do pozornosti, ze REMESLOSERVIS Nitra je zrejme jediny servis na slovensku,ktory robi garancne prehliadky zadarmo
remesloservis nitra a zdarma? kazdu garancku na lacetti v Nitre pekne do 200 € ...
chevy lacetti sedan, rv. 2008
Nj, uvidime pri druhej garancnej .. potom dam vediet
ex Leganza ´98
Tak ma dnes predsa vzali na garančku a......no, trochu strachu o plasty ale dopadlo to OK. Vymenili mi mot. olej a filter, nastavili svetlá, skontrolovali čo treba, pochválili úpravy a vypýtali 122€. Dnes max spokojnost, aj mechanik bol super, pokecali sme aj so skladníkom a odpádloval som s úsmevom na ksichte a prázdnou buksou do "preč"