Co byste zde zmenili?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
uz delam robota ... behem par dni bude irc kanal ..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak 
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ

ja mám jednu maličkú pripomienku, ktorá možno sa bude zdať napohľad zbytočná, ale pre mňa má význam. Ked niekto v odpovedi cituje môj príspevok, tak je tam napísané: "lifelike napísal:"..ale ja som žena a páčilo by sa mi , keby tam bolo "napísala:". Viem, že to na serveri nevedia, ale poriešiť sa to určite dalo v nastaveniach.
Prajem pekný deň...
Prajem pekný deň...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Blue Lanos
to bude asi milosh musit upravit v php
BTW ja pisem Lifelikeica
a jeto jasne

BTW ja pisem Lifelikeica

http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01

Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G

LIFELIKE píše:ja mám jednu maličkú pripomienku, ktorá možno sa bude zdať napohľad zbytočná, ale pre mňa má význam. Ked niekto v odpovedi cituje môj príspevok, tak je tam napísané: "lifelike napísal:"..ale ja som žena a páčilo by sa mi , keby tam bolo "napísala:". Viem, že to na serveri nevedia, ale poriešiť sa to určite dalo v nastaveniach.
Prajem pekný deň...
hmm, sice me to tesi ze jsi zena, ale ten preklad uz je tak udelany a kdo je muz ci zena se neresi. pokud by vas tady bylo aspon 50%tak by to snad nejak vyresit slo, ale na forech je vetsinou vice muzu-zatim

beriem na vedomie ... fňuk, fňuk ...milosh píše:LIFELIKE píše:ja mám jednu maličkú pripomienku, ktorá možno sa bude zdať napohľad zbytočná, ale pre mňa má význam. Ked niekto v odpovedi cituje môj príspevok, tak je tam napísané: "lifelike napísal:"..ale ja som žena a páčilo by sa mi , keby tam bolo "napísala:". Viem, že to na serveri nevedia, ale poriešiť sa to určite dalo v nastaveniach.
Prajem pekný deň...
hmm, sice me to tesi ze jsi zena, ale ten preklad uz je tak udelany a kdo je muz ci zena se neresi. pokud by vas tady bylo aspon 50%tak by to snad nejak vyresit slo, ale na forech je vetsinou vice muzu-zatim
čo už ..... menšiny sú väčšinou diskriminované ...

CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
- Blue Lanos
nebúúúl
poradim ti
Prived sem aspon 100 kamaradiek a potom to milosh zmeni

http://www.cardomain.com/id/27101976

stacil by poradnej hosting za 50kc/mesicnea bylo by po preblemechDocent píše:Nebylo by možný, aby se v případě přidávání příspěvku od nepřihlášeního uživatele objevilo nějaké varování "Nejste přihlášen, chcete příspěvek opravdu odeslat?" nebo něco podobného? Človek už není nejmladší, zapomene se přihlásit a pak tady vypadá jako anoným.
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak