Co byste zde zmenili?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
uz delam robota ... behem par dni bude irc kanal ..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Prima, chat by se hodil, hlavne tech OT je tu uz nak moc, to bude prace pro moderatory s promazavanim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja mám jednu maličkú pripomienku, ktorá možno sa bude zdať napohľad zbytočná, ale pre mňa má význam. Ked niekto v odpovedi cituje môj príspevok, tak je tam napísané: "lifelike napísal:"..ale ja som žena a páčilo by sa mi , keby tam bolo "napísala:". Viem, že to na serveri nevedia, ale poriešiť sa to určite dalo v nastaveniach.
Prajem pekný deň...
Prajem pekný deň...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Blue Lanos
to bude asi milosh musit upravit v php
BTW ja pisem Lifelikeica a jeto jasne
BTW ja pisem Lifelikeica a jeto jasne
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LIFELIKE píše:ja mám jednu maličkú pripomienku, ktorá možno sa bude zdať napohľad zbytočná, ale pre mňa má význam. Ked niekto v odpovedi cituje môj príspevok, tak je tam napísané: "lifelike napísal:"..ale ja som žena a páčilo by sa mi , keby tam bolo "napísala:". Viem, že to na serveri nevedia, ale poriešiť sa to určite dalo v nastaveniach.
Prajem pekný deň...
hmm, sice me to tesi ze jsi zena, ale ten preklad uz je tak udelany a kdo je muz ci zena se neresi. pokud by vas tady bylo aspon 50%tak by to snad nejak vyresit slo, ale na forech je vetsinou vice muzu-zatim
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
beriem na vedomie ... fňuk, fňuk ...milosh píše:LIFELIKE píše:ja mám jednu maličkú pripomienku, ktorá možno sa bude zdať napohľad zbytočná, ale pre mňa má význam. Ked niekto v odpovedi cituje môj príspevok, tak je tam napísané: "lifelike napísal:"..ale ja som žena a páčilo by sa mi , keby tam bolo "napísala:". Viem, že to na serveri nevedia, ale poriešiť sa to určite dalo v nastaveniach.
Prajem pekný deň...
hmm, sice me to tesi ze jsi zena, ale ten preklad uz je tak udelany a kdo je muz ci zena se neresi. pokud by vas tady bylo aspon 50%tak by to snad nejak vyresit slo, ale na forech je vetsinou vice muzu-zatim
čo už ..... menšiny sú väčšinou diskriminované ...
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
- Blue Lanos
nebúúúl poradim ti Prived sem aspon 100 kamaradiek a potom to milosh zmeni
http://www.cardomain.com/id/27101976
stacil by poradnej hosting za 50kc/mesicnea bylo by po preblemechDocent píše:Nebylo by možný, aby se v případě přidávání příspěvku od nepřihlášeního uživatele objevilo nějaké varování "Nejste přihlášen, chcete příspěvek opravdu odeslat?" nebo něco podobného? Človek už není nejmladší, zapomene se přihlásit a pak tady vypadá jako anoným .
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak