No jasne a proc ti rikaji pan LestenkaBlue Lanos píše:Ja neumyvam vubec
Ako casto umyvate auto
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Mě taky stojí v garáži teda myslím auto ale , je jako kdybych právě dojel rally. Jel jsem ve čtvrtek z chalupy, lilo a zemědělci sváželi chmel do česaček. Akorát koukám přes stěračema otřenou část okna a moje metla na sebe vzala matně hnědej odstín Akri řekni kod této barvy...Mareman píše:Však ty nemusíš.......tobě stojí v garáži, aby se neušpiniloBlue Lanos píše:Ja neumyvam vubec
Jinak meju tak 4x do roka v myčce a několkrát to ošplýchnu vodou. Nepastoval jsem ani nepamatuju. Ale na Strahov musím přijet s autem a ne s hroudou bahna...
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Nemáš dělat takový kraviny jako jezdit a autem. Máš ho mít pěkně doma v garáži a měl bys ho čistý.........jako BlueRichard píše:Mě taky stojí v garáži teda myslím auto ale , je jako kdybych právě dojel rally. Jel jsem ve čtvrtek z chalupy, lilo a zemědělci sváželi chmel do česaček. Akorát koukám přes stěračema otřenou část okna a moje metla na sebe vzala matně hnědej odstín Akri řekni kod této barvy...Mareman píše:Však ty nemusíš.......tobě stojí v garáži, aby se neušpiniloBlue Lanos píše:Ja neumyvam vubec
Jinak meju tak 4x do roka v myčce a několkrát to ošplýchnu vodou. Nepastoval jsem ani nepamatuju. Ale na Strahov musím přijet s autem a ne s hroudou bahna...
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
a mate nejaky tip pomer / cena / vykon na vosk, sprej? na interier...
¨
ja osoben meju dost,ale zatim jen zkousim .. jinak lux a vsechny jiny veci /mycka,rucni mycka/ je na vetsine benzinek..
zkousel jsem parkrat rucni myti /automat,kde se hazeji penize/ ,ale pak mam na vsech oknech skvrny... mycka automat docela jde..ale stejne se me to nezda uplne 100%ni ...
nejradsi bych rucni myti zkombinoval s voskem a nalestenim...takze zatim jen badam a zkousim..
¨
ja osoben meju dost,ale zatim jen zkousim .. jinak lux a vsechny jiny veci /mycka,rucni mycka/ je na vetsine benzinek..
zkousel jsem parkrat rucni myti /automat,kde se hazeji penize/ ,ale pak mam na vsech oknech skvrny... mycka automat docela jde..ale stejne se me to nezda uplne 100%ni ...
nejradsi bych rucni myti zkombinoval s voskem a nalestenim...takze zatim jen badam a zkousim..
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- ]Rebro[
Hlavne ze uz nemam smrad f kufriCross píše:Neboj, to casem opada. Jenom se za tebou bude sirit hroznej smrad.]Rebro[ píše:Ja teraz uvazujem, ze ci umyjem auto alebo nie. F poslednom case chodim po cestach, kade vodia kravy, a auto je od hovien
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory