Klubová kartička - detailnější info
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Reklama
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Ta upravená varianta je fajn. Jenoduchá a čitelná. Souhlasím.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Me se tedy libi obe ale musim mit poznamku...proc jste vubec davaly navrhy na druhou variantu karticky???Je to preci uplne zbytecne...to ted nekdo muze prijit s dalsim navrhem a dalsim a dalsim...no a skonci to hadkama jako kdyz se vybiralo misto srazu...me je fuk jakou karticku budu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Pokud snad jeste nekdo dalsi karticku(-y) zavazne chce, tak je mozne NAPOSLEDY zitra (tj. v patek 30.5.2008) nahlasit prislusne udaje nebo zmeny budto primo sem nebo primo mne pres PM (SZ)! V patek o pulnoci bude vse definitivne uzavreno...Ládin píše:Opětovné založení kartiček by bylo super i pro nováčky
Zatim si tedy znacim, ze Dusana Marejku zrusit. A kdo je "Alexka, Silvia Čillíková, Prešov" nekdo nahodou netusi?
Chtel jsem pro vas jen to nejlepsi a ta nova varianta mi lepsi nakonec prisla, promin...Goose píše:proc jste vubec davaly navrhy na druhou variantu karticky???
To mi ted povidej, kdybych se na to vyprd a bylo mi to taky fuk, usetril bych si kvuli memu zaniceni pro vec spoustu prace, nervu a zklamani vas... Bohuzel uz se stalo, vratit to nejde, ted je treba razne rozseknuti... V kazdem pripade ale nejde vyhovet vsem, pokud by nespokojenych nebylo moc (zatim 2, ostatnim se libi dvojka), neni problem udelat obema, co se libi varianta 1, druhou sadu karticek s varintou 1, i kdyz me mrzi, ze nemame jednotny pohled na vec...Goose píše:Je to preci uplne zbytecne...to ted nekdo muze prijit s dalsim navrhem a dalsim a dalsim...no a skonci to hadkama jako kdyz se vybiralo misto srazu...me je fuk jakou karticku budu...
V kazdem pripade behem patku by mel nejspis Ivos (jako autor myslenky a organizator) definitivne a rozvazne rozhodnout... Kdyztak dnes dopoledne jeste zkusim nahodim revize obou variant s prihlednutim ke zde zminene kritice nekterych detailu, rad bych totiz vyhovel vsem...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Slame, Alexka si kartičku objednávala přes mail. Na PM ti posílám přepis jejího mailu.
Co se týká kartičky, napadl mě kompromis. Na základě dnešních rozhovorů bych navrhoval variantu č. 2 s menší obměnou, tj. údaje pod sebou jak bylo na původní předloze. Toto je podle mě rozumný střed.
Co se týká kartičky, napadl mě kompromis. Na základě dnešních rozhovorů bych navrhoval variantu č. 2 s menší obměnou, tj. údaje pod sebou jak bylo na původní předloze. Toto je podle mě rozumný střed.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
Hola,
ospravedlňujem sa za zmätky, "Alexka, Silvia Čillíková, Prešov" už som posielala mail s opravenymi údajmi.
V poslednej dobe som bola tak zavalená prácou, že som nestíhala čítať ani len noviny nieto ešte weby, tak som to tu dnes celé prešla a mne osobne sa viac páči prvý návrh kartičky, hlavne tým oblúkovitým logom a údajmi poskladanými pod sebou, nie vedľa seba...
v práci vídam dosť strohých návrhov na to, aby sa mi už definitívne prejedli, takže u mňa to vyhráva prvý návrh i preto, že nie je strohý a funkcionalistický...
Ale inak budú kartičky určite pekné, nech už vyberiete ktorýkoľvek z návrhov
Alexka
ospravedlňujem sa za zmätky, "Alexka, Silvia Čillíková, Prešov" už som posielala mail s opravenymi údajmi.
V poslednej dobe som bola tak zavalená prácou, že som nestíhala čítať ani len noviny nieto ešte weby, tak som to tu dnes celé prešla a mne osobne sa viac páči prvý návrh kartičky, hlavne tým oblúkovitým logom a údajmi poskladanými pod sebou, nie vedľa seba...
v práci vídam dosť strohých návrhov na to, aby sa mi už definitívne prejedli, takže u mňa to vyhráva prvý návrh i preto, že nie je strohý a funkcionalistický...
Ale inak budú kartičky určite pekné, nech už vyberiete ktorýkoľvek z návrhov
Alexka
Takze jak jsem vcera avizoval, zde jsou definitivni vzory karticek (v meritku 2:1, aby vse bylo videt stejne dobre jako bude na karticce), z nichz (pokud nikdo nic nenamita) at Ivos jako organizator dnes vecer vybere finalni variantu, co pujde do vyroby:
VARIANTA 1:
V1 vychazi z puvodniho navrhu, jen byla mirne zprehlednena/zjednodusena, obe modifikace se lisi jen pouzitym typem pisma. Mne osobne se libi 1B.
VARIANTA 2:
V2 vychazi ze vcerejsiho navrhu, jen byly zohledneny pripominky (tj. zvetseno pismo a na nadpis pouzit efekt), obe modifikace se lisi jen barvou URL v nadpisu. Mne osobne se libi 2B a to nejvice ze vsech navrhu. Umisteni stredni casti do 3 radku neni unosne, doslo by k zhusteni na vysku a tim ke zhorseni citelnosti/prehlednosti. V realu bude pismo pekne ostre (tj. ve vyssim rozliseni), dobra citelnost je tedy zarucena...
Co se tyce polemiky - zalaminovana karticka vyjde na cca 4 Kc (a bez laminace, ktera neni nutna, nebot karticka bude v pouzdru, jeste mene!), klidne se tedy mohou zpracovat varianty obe - minimalne pro cleny, kterym se 2. ("obecne prijatelnejsi") varianta libi mene. Jak uz jsem psal, i mne se libi obe varianty (a proto take vznikly, ze), kazda jinym zpusobem, prvni je takova veselejsi, druha se zase tvari vazneji.
Dnes je tedy jeste mozne dodat/zmenit data, co maji byt na kartickach. Vsechny zmeny a udaje, ktere byly od vcerejska tady zverejneny nebo zaslany mne na PM nebo behem dneska budou zaslany ci zverejneny, budou brany na zretel a objevi se na kartickach...
PS: Ti, kterym se nelibi predbezny favorit, at mi daji vedet, jestli chteji obe varianty ci upresni pocty kusu (zatim se ozval jen -peha-, ten at mi prosim upresni, ceho kolik? ). Dekuji.
VARIANTA 1:
V1 vychazi z puvodniho navrhu, jen byla mirne zprehlednena/zjednodusena, obe modifikace se lisi jen pouzitym typem pisma. Mne osobne se libi 1B.
VARIANTA 2:
V2 vychazi ze vcerejsiho navrhu, jen byly zohledneny pripominky (tj. zvetseno pismo a na nadpis pouzit efekt), obe modifikace se lisi jen barvou URL v nadpisu. Mne osobne se libi 2B a to nejvice ze vsech navrhu. Umisteni stredni casti do 3 radku neni unosne, doslo by k zhusteni na vysku a tim ke zhorseni citelnosti/prehlednosti. V realu bude pismo pekne ostre (tj. ve vyssim rozliseni), dobra citelnost je tedy zarucena...
Co se tyce polemiky - zalaminovana karticka vyjde na cca 4 Kc (a bez laminace, ktera neni nutna, nebot karticka bude v pouzdru, jeste mene!), klidne se tedy mohou zpracovat varianty obe - minimalne pro cleny, kterym se 2. ("obecne prijatelnejsi") varianta libi mene. Jak uz jsem psal, i mne se libi obe varianty (a proto take vznikly, ze), kazda jinym zpusobem, prvni je takova veselejsi, druha se zase tvari vazneji.
Dnes je tedy jeste mozne dodat/zmenit data, co maji byt na kartickach. Vsechny zmeny a udaje, ktere byly od vcerejska tady zverejneny nebo zaslany mne na PM nebo behem dneska budou zaslany ci zverejneny, budou brany na zretel a objevi se na kartickach...
PS: Ti, kterym se nelibi predbezny favorit, at mi daji vedet, jestli chteji obe varianty ci upresni pocty kusu (zatim se ozval jen -peha-, ten at mi prosim upresni, ceho kolik? ). Dekuji.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Jako finální konečnou verzi vybírám verzi 2 B. Ti, kteří nejsou spokojeni, můžou si nechat vyrobit také kartičku ve verzi 1 B.
Vy, kteří jste spokojeni s výběrem psát Slamovi nemusíte. Jen ti, kteří chtějí i variantu 1B, napište Slamovi soukromou zprávu dnes (30.5.2008) do 21:00 hod. Na pozdější přání a stížnosti nebudeme moci brát ohled, jelikož se kartičky budou dávat vyrobit.
Jde mi o to, aby každý neměl kartičku "každej pes jiná ves"...zkrátka aby všichni měli kartičku stejnou na srazu. Líp to vypadá a je to adekvátní našemu skvělýmu klubu.
Vy, kteří jste spokojeni s výběrem psát Slamovi nemusíte. Jen ti, kteří chtějí i variantu 1B, napište Slamovi soukromou zprávu dnes (30.5.2008) do 21:00 hod. Na pozdější přání a stížnosti nebudeme moci brát ohled, jelikož se kartičky budou dávat vyrobit.
Jde mi o to, aby každý neměl kartičku "každej pes jiná ves"...zkrátka aby všichni měli kartičku stejnou na srazu. Líp to vypadá a je to adekvátní našemu skvělýmu klubu.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
Prosím prosím,mám strašnej zájem o klubovou kartičku Mé iniciály jsou: Láďa Fišer, Pardubice / Daewoo Nubira Díky moc kluci,potřebujete ještě něco k tomu?Dyžtak se mi ozvěte jestli s tim počítate .Hele a je mi uplně jedno kterou variantu mi vyberete.Já se přizpůsobím, páč se mi líbí obě varianty - nejsem vybíravej
-