Jaké auto koupit do 15000Kč?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To už jsem udělal a výsledek = O Nejhorší na "Škodovkářích" je , že věří reklamě, že mají nejrychlejší a nejlepší vozy. Pak se nám ostatním jen předvádí a riskují. Jsou to většinou zakomplexovaná hovada! Nemám je rád a uhýbám jim z cesty!
NEXIA DOHC 16V GTX 3dveř. ,Klíma, NAVIGON TS 7000T,
KALOS 1,2.,Klíma.
KALOS 1,2.,Klíma.
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych ho svězl, tak už ho z auta nedostanuconpet píše:Musíš ho třeba jen jednou svézt ať si sáhne do svého svědomí a přehodnotí názoryIvoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
no tak toto dobre poznam uz ma chcel obehnut nie jeden sijaci stroj (FOBIA) a az ked bol v protismere tak zistil dilino ze na to nema a zvycajne potom pribrzdim aby mal dany clovek radost.Ale stalo sa mi aj to ze som ho potom obehol naspet.Hynek píše: To už jsem udělal a výsledek = O Nejhorší na "Škodovkářích" je , že věří reklamě, že mají nejrychlejší a nejlepší vozy. Pak se nám ostatním jen předvádí a riskují. Jsou to většinou zakomplexovaná hovada! Nemám je rád a uhýbám jim z cesty!
ako uz sa nad tym nezastavujem, co teraz ked sme taky narod
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Hehehe...Ivoš píše:Kdybych ho svězl, tak už ho z auta nedostanuconpet píše:Musíš ho třeba jen jednou svézt ať si sáhne do svého svědomí a přehodnotí názoryIvoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.
...abych řekl pravdu, dokud jsem znal jen Racera a Nexii, měl jsem o Daewoo celkem vysoké mínění...ale když jsem začal jezdit i s Kalousem a Lacíkem, tak mi bylo jasné, že to není nic moc...
...klidně mě sežerte, zabte mě a vykopněte z klubu, ale stojím si za tím, že Fabia je kvalitativně (řízení, řazení, podvozek, prostor, motor, bezpečí, spolehlivost) MNOHEM výš než Kalous...jen je blbé, že si to nechá i zaplatit...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Aspoň že uhneš...Hynek píše: To už jsem udělal a výsledek = O Nejhorší na "Škodovkářích" je , že věří reklamě, že mají nejrychlejší a nejlepší vozy. Pak se nám ostatním jen předvádí a riskují. Jsou to většinou zakomplexovaná hovada! Nemám je rád a uhýbám jim z cesty!
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Ivoši, s veškerou úctou k tobě, ti musím napsat, že momentálně budeš asi blbec ty.Ivoš píše:Já to vím....co ale máš říct blbcovi, kterej ti mele pořád tohle dokola? Argumentovat kvalitou (na vysoký úrovni), prostorem, vybavením a cenou + zárukou už jsem vzdal....teď to těmhle lidem odkývu a jdu pryč, protože jsou to blbci.
Každý člověk má svůj názor a diskuze je o tom, že toho druhého vyslechneme, nemusíme s ním souhlasit, ale vždy zůstaneme slušnými účastníky. Proto jsem použil ten první odstavec.
---------------------------------
Co se týče vozů Škoda, nesouhlasím. Dle mého názoru jsou to dobré vozy, samozřejmě mají své určité nedostatky, ale to má nakonec každé auto.
To samé se mi nelíbí, chování některých zde diskutujících, ohledně jízdy po Praze. Samozřejmě, že jízda po Praze má svá specifika a pokud je někdo méně rozhodný, většinou je to z neznalosti místní situace, proč ho hned zatracovat. Jezdím jako řidič s povolání a poměrně dost i po Praze. Jezdí zde hodně slušných řidičů , ale jsou tu i agresivní řidiči, jakmile vidí mimopražskou značku, začínají vidět červeně a musí nám to předvést, co že jsem to za pitomce, který jede podle předpisů a občas i někde překáží, protože neví, co ho čeká za rohem, proto že hledá ulici, sídlo firmy a pod. Buďme k sobě slušní a bude lépe nám všem.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
A k cemu to vsechno je, kdyz si do ni clovek normalniho vzrustu nemuze poradne sednout ani dopredu a ani dozadu na ty prycny misto sedadelKessler píše:...klidně mě sežerte, zabte mě a vykopněte z klubu, ale stojím si za tím, že Fabia je kvalitativně (řízení, řazení, podvozek, prostor, motor, bezpečí, spolehlivost) MNOHEM výš než Kalous...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Václave, v tom případě mi neber můj názor na jiné lidi. A pokud ti lidé soudí a nemají dostatek informací, tak jsou to ne blbci, ale hlupáci a tupci.
Pro mě Škodovky v poměru cena/výkon/výbava naprosto propadly. Nesedí se mi v nich dobře, nelíbí se mi strohý interiér atd.....co se mi docela líbí je jen motor 1.9 TDi, ale to je jediná věc....
Jízda po Praze má specifika, ale člověk se musí přispůsobit.Netvrdím jet jako prase, ale na 2 proudé ulici jet v pravém pruhu a ne blokovat levý...to je vrchol hovadství.
Pro mě Škodovky v poměru cena/výkon/výbava naprosto propadly. Nesedí se mi v nich dobře, nelíbí se mi strohý interiér atd.....co se mi docela líbí je jen motor 1.9 TDi, ale to je jediná věc....
Jízda po Praze má specifika, ale člověk se musí přispůsobit.Netvrdím jet jako prase, ale na 2 proudé ulici jet v pravém pruhu a ne blokovat levý...to je vrchol hovadství.
No ,sleduji vaší debatu a už jsem to nevydržel ... pokud posuzujete fabii a kalose , nedokážu to posoudit ze strany kalose , nejel jsem v něm . Ale fabie mi přijde dost fortelně zpracovaná , opravdu poctivě , kvalitně , je na tom hodně znát příslušnost k VW . Mám služební 1.2 combi , jezdím v ní převážně sám , do zadu už se za mě nikdo nevejde , ale není to nubira , takže na můj ůčel stačí , jak píšete pryčny místo sedadel - naopak - perfektní tuhost - pohodlné na delší cesty - za sebou jsem ale neseděl - nevejdu se tam. . Pochválit musím perfektní podvozek a brzdy . Motor 1.2 , když se točí tak i jede , celkem slušně , po městě v pohodě , na dálnici ztrácí . Obrovské zklamání je žravost . Jezdím za 10 litrů +/ - 0.5 l . Jako rodiný vůz je 1.2 motor nesmysl , a myslím , že existují i větší kombíky v této třídě aut - co třeba nové clio grandtour ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Ten podvozek má oproti Nubi jen jedno plus...tolik se nenaklání v zatáčce...ale jinak tam je cítit skoro každej rygol a hrb na silnici a ve spolupráci s tuhýma sedadlama to je porod pro moje záda.....V nubi mě začala bolet při cestě do Chorvatska až na hranicích Slovinsko/Chorvatsko. U Fabie i u Octavie jsem je dost cítil už v Jaroměři při cestě z Pardubic do Náchoda....
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja majitzeľov Fabii (špecialne kombi) považujem za mysliteľov - myslia si,že majú autá
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Ahoj Tome, tuhle jsme se potkali na Baranďáku a ani se nedivím, že jezdíš za 10 lt
Jinak se diskuze o autu do 15000 zase jako obvykle zvrhla jinam.....
Kupovat auto do 15000,- je trochu problém, bude se jednat o staré a ne moc bezpečné auto. Asi bych volil radši auto 3x - 4x dražší (do 60000) a v téhle kategorii už jsou v nabídce auta s airbagy a ABS.
Jinak se diskuze o autu do 15000 zase jako obvykle zvrhla jinam.....
Kupovat auto do 15000,- je trochu problém, bude se jednat o staré a ne moc bezpečné auto. Asi bych volil radši auto 3x - 4x dražší (do 60000) a v téhle kategorii už jsou v nabídce auta s airbagy a ABS.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Původně jsem nechtěl aby se zde hodnotila Fabia...jen mě vadí to zevšeobecňování "škoda = šmejd největší" a "škodovkáři = zaslepení ubožáci v žebřiňácích, kteří neocení dokonalost korejského vozu"...i když už jsem si tady na to taky mohl zvyknout, že ano...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Nuž Kesslere,je to tak ,že kto tých škodoviek vystriedal nikoľko,je buď ich zarytý fanda a skalný (ako moji dvaja strýkovia),alebo zarytý odporca,ako ja a xxx ľudí ktorý poznam.A kedysi som tým škodovkám aj trochu fandil, url http://www.zimi.cz/barracudaline/,
hoci som bol zarytý wartburgár,ono jazda s normálnym autom so zadným náhonom (t.j. motor uložený vzadu)má svoje čaro,on ten predný náhon zas nie je všeliek na zimu,možno aj iná situácia u Vás,kde je to stále domáca značka,ale u mňa kto skúpi NOVÚ Fabiu,tu u nás,tada ako prvý majiteľ z predajne,ako človeka si ho vážim ďalej,ale ako automobilistu rozhodne nie,pokladám ho za zaslepenca a nejde len o Kórejcov ako takých,hoci já to už asi budem jazdiť len na takých vozoch,ale keby som mal voliť medziFABIOU a Loganom teda francúz navyšee,vyrobený v Rumunsku,hádaj,čo si vyberiem
hoci som bol zarytý wartburgár,ono jazda s normálnym autom so zadným náhonom (t.j. motor uložený vzadu)má svoje čaro,on ten predný náhon zas nie je všeliek na zimu,možno aj iná situácia u Vás,kde je to stále domáca značka,ale u mňa kto skúpi NOVÚ Fabiu,tu u nás,tada ako prvý majiteľ z predajne,ako človeka si ho vážim ďalej,ale ako automobilistu rozhodne nie,pokladám ho za zaslepenca a nejde len o Kórejcov ako takých,hoci já to už asi budem jazdiť len na takých vozoch,ale keby som mal voliť medziFABIOU a Loganom teda francúz navyšee,vyrobený v Rumunsku,hádaj,čo si vyberiem
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L