Pomoc při montáži alarmu

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

BcPeter

Příspěvek od BcPeter »

Dnes, som aj ja zapájal DO+alarm do Nubira1 wagon 1,6 16v, kúpil som i 5 konektorový motorček do dverí vodiča, no nepotreboval som ho, nakoľko vo dverách vodiča bol originál! Zámkový klúčik slúži ako spínač, ktorý je napojený na CJ a tá spína všetky motorčeky centrálu. Do CJ na konektor "1" a "7" som priviedol z jednotky alarmu vodiče a centrál DO bez problémov frčal. Problém som mal len pri alarmu keď som pátral po "-"(kostre) dverí a zadných dverí. Po rozobraní vnútorného osvetlenia kabíny som zistil, že je to "biely" vodič, a vnútor.osvetlenia batožiny (oranžovo/2čierne pruhy), obe vodiče sa nachádzali tiež v blízkosti pristoru centrálnej jednotky v konektoroch.
Reklama

Matias Lolop
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matias Lolop »

Ahoj Picasso. Chcel by som vediet kde si kupil ten tvoj alarm . Aj ja by som chcel taky isty pretoze by som s nim nemal mat problem ho zapojit , nakolko je to v tomto fore super popisane. Neviem to nikde na webe najst. Dakujem.
Daewoo Nubira II 1.6 16V r2001 LPG
Matias Lolop
Kontaktovat uživatele:

Prosim, Picasso napis kde mozem kupit alarm MAX PLUS CA-914. Poradte prosim ak niekto viete kde by som to mohol kupit . Dakujem pekne.
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Ahoj
Omlouvám se že ti odepisuju až teď,ale nebyl jsem dostupný na internetu.Koupil jsem ho na www.aukro.cz a to přesněji na
http://www.aukro.cz/7748_autodily_prisl ... ykani.html

Ahoj a omlouvám se za zpoždění
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Matias Lolop
Kontaktovat uživatele:

Ahoj Picasso. Dakujem pekne za odpoved. Idem si to objednat a namontovat. Dufam ze sa mi to podari. Inak ako ? Si s nim spokojny ?
Matias Lolop
Kontaktovat uživatele:

Ahoj Picasso. Pozeral som sa na tu stranku ale alarm MAX PLUS 914 som nenasiel . Nasiel som len CA 918 . Nevies, je v tom velky problem. Mohol by si mi aspon napisat www stranku vyrobcu toho alarmu ? Netusil som ze sa bude tak tazko zhanat. Dakujem pekne.
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Ahoj
Podle mne je rozdíl mezi 914 a 918 v typu použití jiného dálkového ovladače.Ale jinak to pravděpodobně bude stejný.Ale nejlepší bude se zeptat toho prodávajícího na Aukru.On mi totiž ten centrál co mám já prodával.No a ty strámky toho výrobce ti pošlu až budu doma,protoža jsem v lázních a z hlavy je nevím a taky tu mám přístup na internet jen občas.Ale mezi nama stejně tam na jejich stránkách nic užitečnýho nenajdeš.
Daewoo Nubira II combi 09/2000 - 1,6DOHC 16V,78kW - radio CD,ABS,2xAirbag,klima,el.okna+zrcátka,Alu Platin,červená 70U
Momentálně bez vozidla
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Jo a co se týká té spokojenosti.Je pravda,že ho mám jen krátce,ale jsem zatím na 100% spokojený,funguje bez jediného problému a za ty prachy to umí víc věcí něž bych si mohl přát.Z mé zkušenosti ti ho mohu doporučit.A pokud by jsi si ho pořídil,tak ti s případnými problémy při montáži rád pomohu.
Momentálně bez vozidla
Picasso

Pro Matiase Lolopa

Příspěvek od Picasso »

Ahojki.
Tak konečně jsem dorazil domů a jsem hrozně zvědavej jak jsi pořídil s tím alarmem a jestli jsi něco sehnal? Pokud budeš mít čas tak dej vědět.

Zatím zdarec!
Momentálně bez vozidla
Matias Lolop
Kontaktovat uživatele:

Ahoj Picasso,
Bohuzial som uz nenasiel taky alarm aky si si kupil ty. Na tej stranke ci si mi poslal ho uz nemali. Pokusal som sa ho najst aj na inych strankach ale nenasiel som ho. Je to skoda, lebo ak by som si kupil presne ten co mas aj ty tak by som nemal ziadny problem pri jeho zapojeny nakolko je to tu super popisane. Tak teraz neviem, planujem si kupit iny alarm a budem sa trapit s nim. Cauko.
Picasso

Příspěvek od Picasso »

No hledal jsem,jestli ho nenajdu já,no a nenašel jsem sice úplně ten stejný,ale hodně podobný.Výrobce je stejný,zařízení je taky stejné,dokonce je to i stejný prodejce od kterého to mám já,akorát je rozdíl v provedení dálkového ovladače a z toho důvodu zřejmě je to i troch jiná tipová řada.

Zde je odkaz http://www.aukro.cz/item328542061_alarm ... _oken.html

a jestli buheš chtít tak se mrkni.
Momentálně bez vozidla
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

"Matias Lolop", kľudne si môžeš kúpiť aj iný jednocestný alarm a nebudeš mať problém ho zapojiť, lebo väčšina je na jedno kopyto.Rozdiel je len v odlišnom farebnom označení niektorých káblov.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Matias Lolop
Kontaktovat uživatele:

Ahoj Picasso aj Seky. Neviem ci si objednam ten co mi odporucil Picasso pretoze sa mi nepacia tie ovladace, zdaju sa mi prilis velke . Videl som niekde na nete celkom dobry alarm s malimi ovladacmi a ked nebudem mat problem pri zapojeni ako hovori Seky tak si asi objednam ten .
seky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seky »

Dobrý výber máš aj na www.autoomega.sk ,nakupujem od nich pravidelne a dodacie lehoty aj prístup k zákazníkom je na úrovni.
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
Picasso

Příspěvek od Picasso »

Jestli ti můžu poradit,tak důvěřuj Sekymu,protože vím o čem mluvím.Mě právě s tou montáží poradil on a zcela jistě ví o čem mluví.Nemyslím si,že by ti poradil špatně.
Momentálně bez vozidla
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“