OSRAM Night Breaker (až 90 % viac svetla).
Moderátor: Blue Lanos
-
- Reklama
Zdravim,uz dobrych pet let pouzivam NARVA H4 Super Blue +30%.Rozdil oproti bezne H4 dost velky.Ovsem 180 Kc za kus je taky dost a zda se ze maji i kratsi zivotnost ,ale v mlze se s nima da jet i na dalkovy
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
-
Zalezi na tom ake kable (resp. kabliky podla skusenosti z nubi) su tam tahane ku svetlam, 100W Ti bude svietit mozno este horsie ako obycajna...
Ak je v Ticu podobny system ako v Nubire tak by to asi chcelo upravit na ten sposob ako to niekto sikovny vyriesil v nubi:
https://www.chevroletclub.cz/////viewtopic.php?t=8275
Ak je v Ticu podobny system ako v Nubire tak by to asi chcelo upravit na ten sposob ako to niekto sikovny vyriesil v nubi:
https://www.chevroletclub.cz/////viewtopic.php?t=8275
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
-
- Hanzy
To ji mas opravdu premrstenou tu cenu,jsou opravdu drahsi ale prave je mam objednane nebo v obchode za LONG LIFE H1 chtel 550kc a tak jsme je ted objednali za 382kc pres net a dnes nebo zitra budou a to H1,H4 a H7 pro dva kolegy.Sviti super uz jsem tady o nich nekolikrat psal dal jsem je v lednu mlade do Fobie nebo tam porad chcipaji zarovky a od ledna pokoj a sviti skvele i za mokra nebo ted jsem v tom jezdil...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
No neviem lebo teraz tam mám tie xenonové od Automobile ale žiadna sláva lebo som to včera skúsil tak že do jednej som dal xenáky a druhá Osram no a osramky o 100% lepšie Je pravda že tie druhé svietia ako xenóny takým bielim svetlom ale čo s toho keď nevidíš nič no a vlastne preto sa mi do toho nechce lebo teraz to stálo 150 sk tak to je nič ale dať bezmála 2000 sk a bude to také isté to by ma porazilo tak že radši zostanem u toho osvečeného-Osram Silve Star-to je pohoda a hlavne dobre vidím Jo ale uvidím až sa stretnem s PALIm ako mu to šajní a možno to skúsim aj ja lenže najprv olejík a iné dôležité vecičky
- Hanzy
U LONG LIFE je to cena vzdy za par... Dam pak vedet ci vidim ci nevidim nebo co vidim...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Night breaker
Dnes som kupil Osram Night Breaker H1 sadu do mojho esperka a snad zajtra sa podelím o zážitky.
Cena v PD 400SK za pár.
Cena v PD 400SK za pár.
Úplně stejný názor na ty jakoby xenony. Světlo bílé, na dálnici ti uhýbají, ale vidíš prd-peha- píše:No neviem lebo teraz tam mám tie xenonové od Automobile ale žiadna sláva lebo som to včera skúsil tak že do jednej som dal xenáky a druhá Osram no a osramky o 100% lepšie Je pravda že tie druhé svietia ako xenóny takým bielim svetlom ale čo s toho keď nevidíš nič no a vlastne preto sa mi do toho nechce lebo teraz to stálo 150 sk tak to je nič ale dať bezmála 2000 sk a bude to také isté to by ma porazilo tak že radši zostanem u toho osvečeného-Osram Silve Star-to je pohoda a hlavne dobre vidím Jo ale uvidím až sa stretnem s PALIm ako mu to šajní a možno to skúsim aj ja lenže najprv olejík a iné dôležité vecičky
Jinak po posílení přívodů ke světlům svítí mé Tungsramy +60% jako obyčejné H4 100/90 W. Vyzkoušeno pocitově a pohledově v jednom světle ty a v druhém ty druhé. Každopádně ty 100W už svítí a nezkomírají. Ty kabely a celý rozvod je jak na zvonek v baráku
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Hanzy
To mas pravdu Korejci a Japonci maji rozvody hodne na hrane dimenzovane a dratky tenoucke a bez posileni vubec neni dobre tam neco s vetsim odberem davat a taky je potreba brat v potaz parametry svetel nebot uz ne jedny se pokroutily...
Jinak dnes nam dosly LONG LIFE a potesili nebo se sekli v cene nebo me staly H1 344kc a napsano meli 382kc ale reklamovat to nebudu...
Zitra je tam snad narvu nebot dnes jsem to nedal casove a navic tam pekne fuja....
http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1 ... &epc=13261
Jinak dnes nam dosly LONG LIFE a potesili nebo se sekli v cene nebo me staly H1 344kc a napsano meli 382kc ale reklamovat to nebudu...
Zitra je tam snad narvu nebot dnes jsem to nedal casove a navic tam pekne fuja....
http://www.automaxhk.cz/index.php?nid=1 ... &epc=13261
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG