Nehody, aneb jezděte opatrně...

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to je opravdu drsny...musim rict,ze jsem jeste nic podobneho nevidel...no ja bych tomu kameramanovi tak namlatil,ze by se tezko zvedal...je to sileny jak jezdi vsichni okolo a jen cumi...ja jsem videl nehody zatim jen dve a vzdy sem zastavil ikdyz uz me pomoci nebylo moc treba,vetsinou uz se cekalo na policii a zachranku...nebyly to tezke nehody...jen lehka zraneni ale me to nedalo nezastavit a nesnazit se jakkoliv pomoct...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No myslíte že u nás se to nestává -bohužial aj to sme už videli po príjazde k nehode ludia ranení a kričali no a tam dvaja mladíci s mobilom poskaskovali okolo a filmovali a já sa málem dostal do prúšvihu keď som jednomu po tom čo sme skončili sekol mobilom o zem :evil: Takže to to je silná káva al aj u nás sa nájdu ludské hyeny :cry:
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...co k tomu dodat - " nas mnógo " - nejsem rusofil a nemám je rád...no snad se u nás chováme líp...to peha, ten rošlapaný mobil ti schvaluji...

Mějte se fajn a " pomáhejme si "....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja s tim tedy nesouhlasim...ja bych mu nerozmlatil mobil ale hubu...a to obema...tohle by me dokazalo tak vytocit... :evil:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

Je to špatné, morálka a lhostejnost některých lidiček je hrozná. Všude samá surovost,neurvalost, tak se není čemu divit.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

V televizi byla reportáž o nehodě auta s vlakem....chlap (asi 54 roků) si myslel, že to stihne, ale nestihnul....kupodivu jen lehké zranění a spolujezdec těžké....proč to tom píšu? Nechápu, jak někdo takhle hazarduje se životem....a kor když ještě někoho veze?....navíc mě štve ještě další stránka věci a to je finanční stránka!!!! Kolik stojí takovej zásah???Vrtulník, hasiči atd. atd.
Byl bych proto, aby lidi, který si takhle zaviní nehodu sami, ať zaplatí zásah! A ne jen nehody na silnicích, ale i třeba problémy a úrazy turistů, cyklistů atd. Zkrátka podle jednoduchého vzorce = hazarduješ a nerespektuješ předpisy a vyhlášky? Zaplať sakum prásk vše.......a to nemluvím o tom, že ta technika může zrovna někde chybět, kde by byla opravdu potřeba....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Naprosty souhlas Ivosi...tohle si rikam kazdy kdyz koukam na zpravy...dam i priklad ze sportu...brutalni zakrok na hrace Eduarda da Silvu...ma temer po fotbale...minimalne rok si nezahraje,bude rad kdyz bude v pohode chodit...a trest pro vinika...4 zapasy stop...taky v tom vidite tu logiku...ja bych byl nekompromisni...jakmile by doktor rekl,ze ten zraneny si 2 roky nezahraje automaticky by ten co ho zranil byl taky na dva roky bez fotbalu...a navic by zranenemu musel uhradit penize o ktere jako hrac prichazi...dorovnal by mu na tu dobu plat a hotovo...na silnici to same...jen jine meritko...zpusobis nehodu,plat vsechno...casti vinici by byli za cas pro pojistovny nesnesitelni a tak by je pojistovny odmitali pojistit...a platili by si vse ze sveho...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No hlavně by to byl jeden z nástrojů na magory na silnici....spolu s fungující policií na silnici(dobrej fór, ale zkouším to :lol: :lol: )....přece všude když něco provedeš nebo způsobíš škodu, tak platíš jak mourovatej a tady by to nemělo platit? A lidi, kteří by neměl na úhradu nákladů za hasiče apod.? Exekuce......vidím rudě, když si představím, že trávím teď 10 nebo 11 hodin v práci a z toho co vydělám odvedu daně, z nichž se platí hasiči, záchranka, policie a tyhle složky pak jedou k zásahu jen kvůli tomu, že nějakej idiot machroval a napálil to stromu, nebo pod vlak....to mám chuť je tam jít ještě dokopat, když přežijou.... :evil: :evil:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivosi myslime uplne stejne...tohle me tak strasne stve...kdyz si to nekdo napali do stromu tak at si to zaplati,pokud se neprokaze cizi zavineni nebo technicka zavada...proti policii na silnici a jejich prace bych rekl jen to,ze je respektuji a jejich prace si vazim a to,ze je poradne neni videt a tu praci delaji tak jak ji delaji nedavam za vinu jim ale podminkam za kterych pracuji...vzdyt ono jsou tady aby hlidali nasi bezpecnost atd atd...a tu almuznu co za to dostavaji je uplne smesne...kdyz jsem nedavno videl reportaz z jedne zakladny kde policiste chodi v uniformach ktere se rozpadaji a nemaji narok na nove...to je strasny... :cry:
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Keby len napálil do stromu,ale aj do nevinných. konkrétne sa pamätám n prípad z 12.8.2001,za Zvolenom,smerom na Detvu šiel mladý frajer na Alfe 164 s Krupinskou ŠPZ začal predbiehať naklaďák,takom myšičkou,len-len,že to stihol,ale pri zaraďovaní sa zašiel príliš vpravo nakraj,splašil sa,strhol volant a čelne sa zralil s protidúcim Favoritom (ZVC-83-07) v ktorom zahynuli 3 nevinní ,nič netušiaci ľudia.Keď to dávali v telke,ako ho museli zachraňovať,tak do mňa normálne vošiel jed,reku škoda,že u nás úradne neplatí lynčovacie právo,ale ktovie či by to takých vôbec odradilo,lebo taký si bohorovne povie tú osudnú vetičku,ktorá už stála mnoho životov a podpísala sa pod nespočet tragédií,nielen v doprave " Mne sa nič nemôže stať ...."
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Serpico

pokec

Příspěvek od Serpico »

...to Brousek, to má něco do sebe - do PČR a Hasičům jdou finanční prostředky z rozpočtu, tedy ze státu - odškodnění [color=blue]" kryjou " [/color]pojišťovny ze ZP ( a to strmě narůstá ze 140 Kč na 8 - 10 000 Kč podle kubatury - pojišťovny ale pracují se ziskem 40% - údajně pro krytí příštího období, řekněme jakási rezerva - no nakonec za usmrcení 240 tisíc Kč, je dle mého názoru málo, vyšší odškodnění je možné v občansko - právním řízení s výsledlem nejistým...)
pouze s alkoholem se pojištěnec podílí na odškodnění - jinak mnohdy jen následné operace jdou do " miliónů " a to málokdo je schopen uhradit a ani exekuce nepomůže, kde nic není ani čert nebere...
to Ivoš a GOOSE vy jste dost " radikální " no jak vám oponovat těžko - pokud zrovna, tu nehodu nezaviníte sami - kdo má patent, nevím jenom se se sám snažím minimalizovat rizika a ty prostě jsou a výsledné řízení je na vyšetřujících orgánech a soudech a i tam rozhodují jenom lidé - na co narážím, na publikované případy, zcela obrácené viny...a tak nevím...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já jsem hodně radikální....ale co zaviním, to si vylížu....bohužel je to i tak, že i když jsem nehodu nezavinil, platil jsem pokutu a škodu (moje bouračka se 120kou do sloupku u zahrady, kdy proti mě z horizontu vyrazila Fabie a já to strhnul doprava), takže nemám s dopravákama dobrý zkušenosti a nemají u mě vůbec žádnou autoritu. Ale jinak jak jsem psal....zaviníš, platíš....
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já dneska jenom koukám, kolik je nehod....lidi jsou prý překvapeni z náledí a sněhu :shock: ....co blázní, vždyť je ještě zima a meteorologové pořád říkají, že zima ještě přijde a lidi přezouvají na letní jak blázni....šílenci.... :?
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak dneska jsem měl málem na..áno v gatích. Valim to z Budějek a před Veselím nad Lužnicí předjížděl děda z C3 kamion takovim stylem,že já málem v pangejtu kamion taky a děda suše v levim proti mě. Ještě ted je ta hlína od krajnice na autě. Tohle nepochopim je tam místa na 4 auta a děda by nás klidně zabil.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Petíku fujtajbl hlavne že ste v pohode,to víš deda sa sotva drží na ceste no ješte že si to ustál lebo ono ani štrk na ceste nieje dobrá vecička :D
A Ivošku čo máme robiť tady u nás keď já domov nosím sněženky a všude nám kvete podběl no a mi tu šoupeme zimné gumy keď je sucho a teplo :lol: :lol: :lol: Ale já mám stále zimáky :D
Hele to je včera
Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „POKEC“