Akri píše:Ja si dat kafe, tak spim jak zabitej mel jsem kakao a jak porad beham na WC, tak nemuzu usnout
Tak sis měl dát pivko, běhal bys taky, ale jako abstinent bys po třech spal jak zabitej!
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Akri píše:Ja si dat kafe, tak spim jak zabitej mel jsem kakao a jak porad beham na WC, tak nemuzu usnout
Tak sis měl dát pivko, běhal bys taky, ale jako abstinent bys po třech spal jak zabitej!
Když mně bylo šestnáct, tak jsem si jednou dal jeden škopek a pak asi po čtvrt hodině kofolu...a pak jsem běhal, jako nikdy předtím ani potom
No ale teď mám před sebou konečně klidnej a pohodovej víkend, tak snad budu spát dobře...i o půlnoci
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Dokud jsem byl zaměstnanej, tak jsem spal tak 3 - 4 hodiny maximálně (poslední tři roky). V 11 spát, do 12 převaloval, pak jsem usnul, ale po jedné už jsem byl vzhůru a do rána jsem nezabral. Teď jsem na podpoře a spím jak Baryn.