VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
- Scorpion.11
Re: VIP Cruze
No ono záleží na moc faktorech a asi nejhlavnější jsou peníze. Takže pokud máš peníze tak nejideálnější je vyměnit za nové a nebo s menší investici jen poopravit
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Reklama
Prodám KN filtr za 500,- Kč starý asi rok a půl. V perfektním stavu. Najeto s filtrem cca 20.000 km.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
co to?
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Budu dávat přímé sání!!!
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Já bych ho taky chtěl, ale jen čistě kvůli zvuku nevím jak to bude tady, ale v 8mi ventilovým Aveu to byl rozdíl jako prase
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Jo jo, chci lítat . Když já jsem tady tak sám, tak si aspon tak sám tuním.
- Alex Crouze
Sam nejsi kamo, bez přimeho sani už bych nedokazal jezdit, je to nadhera
už si vyrval ten kryt volantu?
ja už ho vyrval a aji nastrikal do barvy auta a zadni kryt brzdoveho světla taky
Takže Interier je komplet, už jen čekam na plato zadni až se dočalouni a party mužou začít
už si vyrval ten kryt volantu?
ja už ho vyrval a aji nastrikal do barvy auta a zadni kryt brzdoveho světla taky
Takže Interier je komplet, už jen čekam na plato zadni až se dočalouni a party mužou začít
Chevrolet Cruze 1.6 :( SMOKE , GMP Buran 19" , přímé sání Simota racing , podvozek stavitelny JOM , zadní světla MB E class ,přední světla led VW
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
vestavěné DVD a GPS a interier v černo šedé kůži
--
prodávám
zadní svetla cruze 3000kč
origo pružiny 500kč
Alex tak hod par foto co si za zimu postihal som velmi zvedavy
Chevrolet CRUZE 1.8 , MAD interier ,KN sanie , GPS , Cuvacia kamera , BOSE ozvucenie , Xenon 5000K
Alexi, ještě jsem to nevyndal. Tenhle týden by mělo dorazit to sání. Budeš to mít určitě super a těším se na sraz.
Jo a včera jsem se opět po nějaké době prohnal Prahou a opět nikde nikdo . Byl jsem ve Slaném a zpátky mě pronásledovalo bílé Orlando, že by někdo z fóra? Udělal jsem si vlastní rekord. Na dálnici jsem to smažil rovných 200km/hod. Ale jen chvilku, bál jsem se . Ani mi to nepřišlo.
Už mi dorazilo to sání, zítra pro něj jdu na poštu. A co ten KN filtr, nemáte zájem někdo? Nechám ho levně.
noo jsem zvědav to máš koupenej celej kit nebo jsi si kupoval všechno zvlášť?
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
No poslali všechny díly, co k tomu potřebuju. Je to asi to samý, co má Alex. Až to tam dám, tak to nafotím.
Jo a cena byla 2460,- Kč.