A tie ceny sluziebsmire666 píše:Je tam v tom bordel, ale tie ceny palív a tovarov...

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
A tie ceny sluziebsmire666 píše:Je tam v tom bordel, ale tie ceny palív a tovarov...
Jestli nepatřiš mezi ty co musí mít vše homologované s patnácti razítky, mrkni na kola 5x114,3. Mám letní hlíny tohoto rozměru a je to bomba, dost širší nabídka a proti prognózám některých kolegů, že 114,3 není 115 a že to bude dělat problémy - jen kecy, ale záleží na tobě. Já osobně mám origo hlíny 17tky na zimu a koupil jsem na léto přesně dle mého gusta. (mrkni na kaštanův orlík).wsskAT píše:no gumy uz mam vybrane, nokian nebo goodyear. ale jen nevim jeslti plechace nebo hliny. a ten vyber co je ...
Ciernygepard píše:A tie ceny sluziebsmire666 píše:Je tam v tom bordel, ale tie ceny palív a tovarov...
tak to ja patrim do tyhle skupiny lidiKaštan píše:Jestli nepatřiš mezi ty co musí mít vše homologované s patnácti razítky, mrkni na kola 5x114,3. Mám letní hlíny tohoto rozměru a je to bomba, dost širší nabídka a proti prognózám některých kolegů, že 114,3 není 115 a že to bude dělat problémy - jen kecy, ale záleží na tobě. Já osobně mám origo hlíny 17tky na zimu a koupil jsem na léto přesně dle mého gusta. (mrkni na kaštanův orlík).wsskAT píše:no gumy uz mam vybrane, nokian nebo goodyear. ale jen nevim jeslti plechace nebo hliny. a ten vyber co je ...
wsskAT píše:tak to ja patrim do tyhle skupiny lidiKaštan píše:Jestli nepatřiš mezi ty co musí mít vše homologované s patnácti razítky, mrkni na kola 5x114,3. Mám letní hlíny tohoto rozměru a je to bomba, dost širší nabídka a proti prognózám některých kolegů, že 114,3 není 115 a že to bude dělat problémy - jen kecy, ale záleží na tobě. Já osobně mám origo hlíny 17tky na zimu a koupil jsem na léto přesně dle mého gusta. (mrkni na kaštanův orlík).wsskAT píše:no gumy uz mam vybrane, nokian nebo goodyear. ale jen nevim jeslti plechace nebo hliny. a ten vyber co je ...
radeji tam dam co tam patri, disky, pneu a brzdy to je to co rozhoduje
já to řeším už 10 dnů a nakonec jsem objednal jen gumy, dám je na origo hliníky "17" a na léto koupím nové hlíny, nějaké černo stříbrné, asi toto: http://www.elektrony.cz/media/cache/whe ... lack-2.pngwsskAT píše:no misto plechu tam budu mit hlinik, cenovy rozdil nebyl az tak velky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |