![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
Moderátor: Blue Lanos
To sis nerypnul,to je jen tva neznalost,podivej se na www.shell.cz a tam si precti něco o lpg a taky se podivej na cistotu paliva a porovnani cistoty spalovani.Ja tankuju jen tam nebod je tam zaruka kvality a udelali super věc ze kdo mel zajem nas proskolili a muzem tankovat sami a nonstop...Goose píše:A ja si taky rejpnu NAFTA patri do traktoru,PLYN do kotle a BENZIN do auta...![]()
![]()
Jojo s temi koly co mam si zavahal,ale je jasne ze kupovat driv kola nez auto asi není rozumne...Taky mi to zrovna v te době nesedelo do rozpoctu ale vedel jsem ze dloho cekat nebude takova koupe,bylo to jen za cenu pneu sic s hezkym vyletem ale na cestu jsem ukecal jeste slevu takze super a navíc jezdim na plyn jezdim rad auto je muj kamarad...Goose píše:peha:No uz rozhazuju site a ptam se no...snad to nekde splasim...![]()
Hanzy:Ja neco vim o LPG,jen sem si delal srandu,uz me tady par lidi k LPG lamalo,ale ja mam rad benzin...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |