Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A co na splátky nebylo by to výhodný :D Já splácim vlastne vždy všechno dokonce i Legu a na součástky sem si taky pučil :D Holt plat hasiče je mizernej a to co vydelám mimo padne na auto a rodinu :lol: :lol: :lol: Ale pozor život beru z humorem :lol: :lol: :lol:
Reklama

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:A ja si taky rejpnu NAFTA patri do traktoru,PLYN do kotle a BENZIN do auta... :lol: :lol: :lol:
To sis nerypnul,to je jen tva neznalost,podivej se na www.shell.cz a tam si precti něco o lpg a taky se podivej na cistotu paliva a porovnani cistoty spalovani.Ja tankuju jen tam nebod je tam zaruka kvality a udelali super věc ze kdo mel zajem nas proskolili a muzem tankovat sami a nonstop...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

peha:No uz rozhazuju site a ptam se no...snad to nekde splasim... ;)

Hanzy:Ja neco vim o LPG,jen sem si delal srandu,uz me tady par lidi k LPG lamalo,ale ja mam rad benzin... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak Hanzy to tě trochu sklamu protože tady u nás se SHELL bude rušit protože frajeři smíchali Pover s naftou a to si neumýš představit ten šrumec všude po Rožňave stáli auta a né ledajaký víš kdo tankuje V-Pover vozy s cenou nad 500 000 si představ medvědi,pasáty,BMW a jiný skvosty jenom tak prskali a smrdelo to jako kdyby jezdili na petrolej :lol: :lol: :lol: I pasát mojeho šéfa zastavil na křižovatce :twisted: A teťka mají na krku soud a žádný tržby protože tam už teď tankujou jenom šílenci :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:peha:No uz rozhazuju site a ptam se no...snad to nekde splasim... ;)

Hanzy:Ja neco vim o LPG,jen sem si delal srandu,uz me tady par lidi k LPG lamalo,ale ja mam rad benzin... ;)
Jojo s temi koly co mam si zavahal,ale je jasne ze kupovat driv kola nez auto asi není rozumne...Taky mi to zrovna v te době nesedelo do rozpoctu ale vedel jsem ze dloho cekat nebude takova koupe,bylo to jen za cenu pneu sic s hezkym vyletem ale na cestu jsem ukecal jeste slevu takze super a navíc jezdim na plyn jezdim rad auto je muj kamarad...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No tedka musim sehnat penize na ty gumy...s kolama asi pockam nejdriv do pristiho leta...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak pover tam liju taky a plnotucny 100 oktanku kdyz ho papa malo tak at si smlsne.Shell je v poho je to o lidech,s tim nenadela nikdo nic a do plynu naftu nedostanou...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ja sem dostal taky dávku toho fajnovýho SHELLu a to bylo štestí že já tankuju tak 10 l za dva mnesíce takže sem sice ráno nemohl nastartovat ale naštestí mám volbu čiže LPG a potom sem šupajdil na Slovnaft a tam sem to zředil 100 oktanovým a byl pokoj až na to že V-Pover už nechci ani videt :lol: :lol: :lol: Jinak tady v mojem okolí snad ani nepoznám Daewoo které by nemnelo LPG :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Kdyz uz jsme u tech paliv...tak jsem dnes videl natural 95 v Praze za 25.40,- za litr...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No u nás 95...36,50sk---98...38,40sk---100...41,80sk tak tady vidíš proč tu jezdíme na LPG...18,70sk :lol: :lol: :lol: A hlavne LPG je ekologie a šetří motor a to je pro mne hlavní cena-kvalita-ochrana :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jasne,chapu,ze LPG je ekologictejsi a tak,ale pro me je benzin cislo jedna...zatim jsou ceny benzinu nizke ale az podrazi tak zase budu nadavat,je fakt,ze plyn si drzi cenu narozdil od bena a nafty... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ale u nás je benzin ponekud drahší ;) Jinak cena je to hlavní protože si vem že do Bratislavy to mám 350 km a kamarád na Felde tam a spátky 1600sk a já s Legou plne obszenou a rychlost o mnoho větší jako on tak to delám za 1200sk a v mneste se to nedá ani porovnat :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to je moc krasny...cenovej rozdil velikej...no ja doufam,ze kdyz vyjdou penize na ty gumy,ze hned hodim na kola a sup s nima na auto...jen aby nezaclo jeste snezit... :cry:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jak jsem řekl,je to v lidech a muze se to stat kdekoli...jinak je Shell neli nejlepsi tak jedno s nejlepsich paliv.Me jinak kdyz je studeny motor tak nejde prepnout jen na plyn,novejsi technologie nebot studeny motor a plyn to je havarie...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jednou jsem na vlastni oci videl jak chlapek vzal suverene do fungl noveho Mondea misto nafty benzin,skoda,ze jsem nevidel jak dopadl,musel jsem pryc...ale myslim,ze mu to asi hodne dlouho vrtalo hlavou... :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“