Když si to tady tak pročítám, tak se nestačím divit za kolik jezdíte.. Já měl spotřebu po 150 km 12,9.. Teď mám nějakých 400 km a jezdím za 8,9. Spotřeba sice klesá, ale nijak závratně.. Jezdím s rodinou + plny kufr, ale stejně mi to přijde dost podle toho co jsem tady četl u ostatních. A to jsem ještě kupoval zpátky 17" kola, protože jsem měl původně 18", který ale nemůžu doporučit..Jezdím normálně, ale auto nijak zvlášť nešetřím. Zbytečně za studena auto nevytáčím ale jezdím s tím normálně rychle 80-130. Tankuji jen kvalitní benzíny, teď zkouším Shell V-Power a jsem zvědav, co mi to ukáže.. Tankoval jsem plnou a dojezd mi ukázal asi 770 km, což není moc, ale dojezd se průběžně přepočítává. Je pravda, že 37Kč/litr je síla, ale uvidíme. Každopádně asi budu muset navštívit prodejce, protože se mi to moc nezdá a to ještě z kopce jezdím se zařazenou rychlostí bez plynu za 0,0. Jsem zvědav na další km. A ještě jeden zajímavý postřeh..Už dvakrát se mi stalo při tankování plný nádrže že mi nevyskočila pojistka na pistoli a benzin mi vystříknul ven z nádrže. Předem upozorňuji, že to bylo na dvou různých benzínkách různých značek. Máte taky někdo takovou zkušenost? Co je na tom nejzvláštnější je to, že mi pojistka na pistoli vyskočila až po tom, co mi asi litr benzinu vytekl z nádrže
Nechápu to, přece když mi po natankování vyskočí pojistka, tak musí byt pistole v pořádku, ne ? Pistole mi klapla až po vytečení benzínu ven z nádrže. Prostě zajímavý.. Ještě že v autě vozím papírový útěrky
..