Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Tak to už do servisu ani nemusíš!
BTW jiné servisy nejsou v okolí? Já jen, že když jsem měl škodní událost já, tak jsem si mohl servis vybrat (viník měl ČP) a určitě bych se teda nešel postavit někam do fronty...
BTW jiné servisy nejsou v okolí? Já jen, že když jsem měl škodní událost já, tak jsem si mohl servis vybrat (viník měl ČP) a určitě bych se teda nešel postavit někam do fronty...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
To teda fakt nepoteší
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
- Scorpion.11
No to teda nepotěší co se stalo?
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To vypadá jak rozpárané od medvědaOndrapb píše:Hotovo...
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Pán v Hyundai IX 35 mě nedal přednost, oba na hlavní proti sobě - odbočil doleva...
On přidal aby to stihnul, já šel na brzdu ale ani tak už se nešlo vyhnout.
Smůla je, že mě sjel po výztuži, která je chytlá minimálně a šlo to na měkké části.
Blatník je trochu máčklej ke dveřím, nárazník vyskočil z úchytu i na druhý straně, tak tipuju že bude trochu hlá kastla.
No a IX 35 - prásklá nápravnice či co to je, náprava nejspíš taky, blatník, nárazník... Jak je na tom disk s brzdama atd nevím.. Každopádně na to že je Tacuma stará 18 let, tak si myslím že se Hyundai zrovna moc nepředvedl...
On přidal aby to stihnul, já šel na brzdu ale ani tak už se nešlo vyhnout.
Smůla je, že mě sjel po výztuži, která je chytlá minimálně a šlo to na měkké části.
Blatník je trochu máčklej ke dveřím, nárazník vyskočil z úchytu i na druhý straně, tak tipuju že bude trochu hlá kastla.
No a IX 35 - prásklá nápravnice či co to je, náprava nejspíš taky, blatník, nárazník... Jak je na tom disk s brzdama atd nevím.. Každopádně na to že je Tacuma stará 18 let, tak si myslím že se Hyundai zrovna moc nepředvedl...
Daewoo Tacuma r. 2000/1,8 - 72 KW, LPG BRC
- dusan orban
je to na nervy len problem,tacuma je dore auto,držim
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Orby
Pán mě ještě dorazil prý - to je v pohodě, vyměním kolo a hned jedu dál
Uvidíme co pojišťovna, vzhledem k tomu, za kolik se Tacumy prodávají to vidím spíš na totálku...
Uvidíme co pojišťovna, vzhledem k tomu, za kolik se Tacumy prodávají to vidím spíš na totálku...
Daewoo Tacuma r. 2000/1,8 - 72 KW, LPG BRC
- dusan orban
tak neako
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Orby
Orby
majkl.x píše:Jo,a litr už mě to stálo,takže dohromady 6tis...majkl.x píše:Dnes mě nepotěšilo,že po mě bude chtít zubař za spravení dvou zubů-stoliček 5 litrů.Že jsem si je vůl,raději nenechal vytrhnou....Stoličky stejně nejsou vidět...
Kámo, bud rád Mě opravili 3 zuby a naúčtovali si skoro 10 000,- to je čistá zlodějina. Je to hlavně střediskem nebo zařízení kde docházíš pokud se jedná o soukromé. Já se nedávno změnil ordinaci kde mi zuby sice netrhali, ale ceny jsou uplně jinde.
V životě jsem u zubaře nic neplatil (vyjma povinného poplatku 30 Kč jeden čas) a to se mě loni jedna stolička pěkně natrápila, takže jsem tam byl pečený, vařený.
Nesmíte si to nechat záplatovat zlatem (vzhledem k těm sumám, co píšete)...
Nesmíte si to nechat záplatovat zlatem (vzhledem k těm sumám, co píšete)...
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
U nás havaroval autobus, na mieste,kadiaľveľmi často jazdievam
https://www.bratislavskenoviny.sk/zivot ... -pol-rokom
https://www.bratislavskenoviny.sk/zivot ... -pol-rokom
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
v parčiku,oproti nášmu gymplu,kde sme sedávali,ako študenti takmer denne,včera zabilo človeka
http://www.topky.sk/cl/100370/1712147/T ... ste-zomrel
http://www.topky.sk/cl/100370/1712147/T ... ste-zomrel
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Asi to tam zavlekla kočka, naštěstí nic nikde není poničené a auto jede...
Pěkný den.
Rozhodoval jsem se jestli napsat nebo nepsat. Ve čtvrtek 6 jsem byl v Praze v IKEMu. Jako jezdím tam na kontroly dvakrát do roka. Vyjíždím tak kolem půl sedmé a o půl deváté nejpozději ve čtyřicet pět už parkuji u IKEMu . Jenže tentokrát jsem byl objednán jako vždy na desátou a byl jsem rád ,že jsem dojel devět čtyřicet pět !!! Jako Prahu dá se říct, že znám i když se hodně mění. Kdo si s Pražáků třeba pamatuje hotel Slovan ? /stával mezi Muzeem a hlavním nádražím/ dělali jsme tam nábytek, nebo dole Na příkopě vedle Dětského domu jsme dělali kožešnictví a srpnu 1968 nám to vyházeli na barikádu a museli jsme dělat znova. Mohl bych psát dál ale jen, dá se říct ,že mám Prahu i prochozenou.
Dávám sem mapu a těch 19km. jsem jel hodinu a půl !!! Začalo to při sjezdu s Teplické dálnice až do nájezdu na Šterboholskou tam to už jede. Někdy jezdím i Magistrálou přes Nuselák /pamatuji když o otvírali jako most Klementa Gottwalda/ potom Václavák ale teď v letě se tam motaj i motorky a i kola no a to si člověk musí dát sakra bacha aby do někoho nestrčil !!!
Takže tak já postěžoval a už budu radši jezdit autobusem protože teď nám dali tu slevu pro "studenty třetího věku" ale vás pražáky lituji ale dobře vám tak
https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... 7D&rt=&rt=
Rozhodoval jsem se jestli napsat nebo nepsat. Ve čtvrtek 6 jsem byl v Praze v IKEMu. Jako jezdím tam na kontroly dvakrát do roka. Vyjíždím tak kolem půl sedmé a o půl deváté nejpozději ve čtyřicet pět už parkuji u IKEMu . Jenže tentokrát jsem byl objednán jako vždy na desátou a byl jsem rád ,že jsem dojel devět čtyřicet pět !!! Jako Prahu dá se říct, že znám i když se hodně mění. Kdo si s Pražáků třeba pamatuje hotel Slovan ? /stával mezi Muzeem a hlavním nádražím/ dělali jsme tam nábytek, nebo dole Na příkopě vedle Dětského domu jsme dělali kožešnictví a srpnu 1968 nám to vyházeli na barikádu a museli jsme dělat znova. Mohl bych psát dál ale jen, dá se říct ,že mám Prahu i prochozenou.
Dávám sem mapu a těch 19km. jsem jel hodinu a půl !!! Začalo to při sjezdu s Teplické dálnice až do nájezdu na Šterboholskou tam to už jede. Někdy jezdím i Magistrálou přes Nuselák /pamatuji když o otvírali jako most Klementa Gottwalda/ potom Václavák ale teď v letě se tam motaj i motorky a i kola no a to si člověk musí dát sakra bacha aby do někoho nestrčil !!!
Takže tak já postěžoval a už budu radši jezdit autobusem protože teď nám dali tu slevu pro "studenty třetího věku" ale vás pražáky lituji ale dobře vám tak
https://mapy.cz/zakladni?planovani-tras ... 7D&rt=&rt=