Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
NiQ

Re: Závady

Příspěvek od NiQ »

Cau, tak to nas asi bude vic co ma tento problem s vrcenim repraku ... ale u me se to kupodivu deje jen kdyz mam naladene jen jedno radio, u ostatnich to nedela. :roll:
Zkusil jsem vyndat CD z prehravace a prestalo to, myslel jsem ze to bylo tim ... ale potom po nejake dobe to zacalo delat zase.
Chevrolet Cruze LS+ 1.8l, K&N Filtr, šedofialová Smoky
Reklama

chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak to vypada, ze mame dalsi nevychytanou musku teda. Taky zkusim jinou stanici, je pravda ze tam mam porad tu jednu a tu samou. A jestli mam CD vevnitr...tak to vubec netusim :) Hlavne ze jsem chtel radio na CD a hlavne na ipoda, no Cd jsem poslouchal jednou a ipoda tak dvakrat, nechce se mi s tim tahat :D Zkusim preladit, dam vedet
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
muf12345

Příspěvek od muf12345 »

Zdravim vsetkych:)

Mam taky dotaz kupil som noveho Cruza (1.8 LT) teraz ma priblizne 290km, minule som si vsimol ze pri zaradenom neutrale a zosliapnuti spojky sa spod kapoty ozve taky klepavy zvuk, pricom ak spojku pustam pomalsie nieje to pocut, avsak pri trosku rychlejsom zoslapnuti a naslednom vysliapnuti klep. Taktiez pri jemnom stlaceni cca 1-2cm, citim vibracie motora na spojke. Viete mi pvoedat ci je to normlane? alebo s tym treba ist do servisu? dakujem pekne za odpovede:)

inak vo vsetkych ohladoch spokojnost:) skvele auto:) -i

EDIT: viem ze sa tot u zu riesilo davnejsie, ale neak tam nebol uvedeny dovod, pripadne riesenie, takze za vsetky psotrehy alebo rady budem vdacny:)
Iacobus

Příspěvek od Iacobus »

Ahoj. Presne ako píšeš. Už sa to to ťuknutie riešilo. Rovnako máš pravdu v tom, že sa to ani na 100% nedoriešilo. Ale bavíme sa o jednom ťuknutí (klepnutí), nie o klepaní, ano?
Jedno je isté, nemá to vplyv na funkčnosť auta a "na funkci rostlináře už vúbec ne". Po 20000 km to buď už ani nemám alebo to už vôbec nevnímam. Skúsim sa na to sústrediť.
muf12345

Příspěvek od muf12345 »

Ano jedna sa o jedno tuknutie pri zoslapnuti a naslednom uvolneni spojky, v kabine to pocut nie je ale pri parkovani v podzemnych garazach alebo v noci, pri otvorenom okne je to zretelny tuk.
Taktiez sa uz rovno opytam zda sa mi ze okno spolujazca pri vytahovani hore ide o dost tazsie ako pri ostatnych oknach, aj motorcek ma taky zvuk ako keby nevladal:) stretol sa s tym niekto? zatial to ide spokojne len nechcem sa dozit toho ze niekde ostanem s otvorenym oknom bez moznosti ho zavriet:)

Dakujem:) prajem pekny cruzovsky den, idem sa vozit:) :D
JaM

Příspěvek od JaM »

musim povedat ze toto je najodstrasujucejsia sekcia na fore... ako cerstvy majitel 2011 Cruze LT 2.0 dufam ze sa Chevy poucil na chybach a co to v modeloch 2011 vylepsil...
Cruze LT BLACK 2.0 163k MT
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Tak ja sem pridam nieco nove. :lol: Vcera mi zasvietila kontrolka motora (lavy budik, vlavo dole) na zlto a aj pri zosliapnuti pedalu na podlahu, nebol ziadny vykon, islo iba na 2000 otacok. Tazsie to startovalo, a ked som pridal nad 2000 otacok, tak to vsetko vyplo, neskapal motor, ale nereagoval na nic. Ked som isiel do tych 2000 otacok tak v pohode. Citl som sa jak dochodca, takto by som nemohol jazdit... ;) Takze teraz som akurat v servise, uvidime co na to povedia. Dufam ze iba elektronika zahaprovala a ze to daju dokopy...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Vidíš my máme na Epice opačný problém, ten dízlak si z času na čas začne sám pridávať :D až na omedzovač :D Ale keď zošlapnem brzdový pedál tak to prestane a ked ho pustím začne zase
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ale aspon ti tam nesvieti kontrolka... Ja mam na tuto kontrolku asi smolu, lebo aj na Golfe mi svieti dodnes. (zevraj lambda sonda...aj ked je uz sice vymenena...) :mrgreen:
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Dimco Nubira 97

A vieš ako sa to opravuje ?? Vybereš žiarovku kontrolky :D
Seat LEON 1.4 TSI
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak Kjube, je ti jasne, ze ja s Hanzym presne, ale uplne PRESNE vime, cim je zavada zpusobena :D Ne, zabomysi spory bokem, snad to neni nic spatneho, ale auto je narvane elektronikou, tzn jakmile ma nekde i treba zkrat, radeji auto "odstavi" no napada me, jestli se nejak nepohnojilo turbo, kolega mel toto na oktavce (legendary 1,9 PD :) ) a z nicehonic auto nezabiralo, musel jet pomalu. Ale vzal to ke znamemu do servisu a byla to nejaka pojistka, nicmene to turbo pomalu ale jiste odchazi, toto byl prvni zachvev...ted jsem te asi vydesil, co? :) Tohle mi jen prijde podobne, ale tezko srovnavat.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
honza72

Příspěvek od honza72 »

Vytáhnout žárovku?

To asi těžko. Jsou tam jen LED přímo na tišťáku palubky... :idea:
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
emil

Příspěvek od emil »

U dieselov systemu Common rail sa stáva že sa dostanú do tzv.núdzového režimu ktorý chráni motor pred poškodením.Mne to spravilo keď som mal zanesený palivový filter.ale môže to byť aj váha vzduchu alebo trysky,čerpadlo atd.čo by ma u nového auta dosť prekvapilo.Raz na Mercedese som mal taký problém že mi predralo nejaký káblik a už to bolo v núdzovke chvíľu trvalo kým na to prišli :mrgreen:
honza72

Příspěvek od honza72 »

Jinak ještě:
- spadlá hadice turba
- vadné vysokotlaké čerpadlo
- ucpaný filtr dpf
- bordel v naftě a ucpaný pal. filtr
- EGR
- váha
.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Dimco Nubira 97

Honza, ide podla toho na jakom aute a teda predpokladám že ten Golf neni VI ale nanajvýš V alebo IV a tam tuším ešte boli žiarovečky či ??? :D
Seat LEON 1.4 TSI
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“