FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: FOTO, VIDEO CHEVY CRUZE
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
milosh : Čo si chcel tým pravostranným riadením povedať veď je to úplne obyčajný interiér keby to bolo aspoň v peknej koži alebo dáke iné doplnky ale to je čistý základ
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
Nojo tak sory sem nasel vic fotek interieru treba se potencionalnim kupcum bude hodit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ne, Milosh to tu dal spravne. A hlavne to neni vobec zaklad, je to LT interier-ja mam presne taky (az na umiestnenie volantu ). Na tom stredovom panely nevidim ci je tam cisty hlinik vzor, ja ho mam taky bodkovany.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Pridavam real fotky inerieru, taky aky je...
Prva foto-LS, cisty hlinik vzor, nekoza, neleskla stredova gonzola,
Druha, tretia-base-ale iba volant (ostatne neviem), je taky gumeny, neleskla stred gonzola, nekoza
Prva foto-LS, cisty hlinik vzor, nekoza, neleskla stredova gonzola,
Druha, tretia-base-ale iba volant (ostatne neviem), je taky gumeny, neleskla stred gonzola, nekoza
- Přílohy
-
- LS1.jpg (49.15 KiB) Zobrazeno 2262 x
-
- LS.jpg (45.84 KiB) Zobrazeno 2262 x
-
- Base.jpg (52.28 KiB) Zobrazeno 2262 x
No a LT-koza a nekoza (citaj bez makcena ), kozeny volant a paka, leskla stred gonzol + vzorkovany hlinik, sedadla maju lepsie potahy (nekozene)
Musim povedat ze ta nova duocolor koza je krasna...
Takto si to tu moze kazdy porovnat.
Musim povedat ze ta nova duocolor koza je krasna...
Takto si to tu moze kazdy porovnat.
- Přílohy
-
- LT Nekoza.jpg (90.2 KiB) Zobrazeno 2261 x
-
- LT Koza.jpg (57.62 KiB) Zobrazeno 2261 x
Kjub
No neviem, ale ja mám LS+ a ten stredový panel má tzv.čierny klavírny lak. Tá prvá fotka, kde píšeš že je to, ho ale nemá. Príplatková výbava Plus myslím nezahŕňala túto položku. Ibaže by bol ten panel v ročníku už 2011vo výbave LS matný.
No neviem, ale ja mám LS+ a ten stredový panel má tzv.čierny klavírny lak. Tá prvá fotka, kde píšeš že je to, ho ale nemá. Príplatková výbava Plus myslím nezahŕňala túto položku. Ibaže by bol ten panel v ročníku už 2011vo výbave LS matný.
Tak mozno je to v Base s tym gumenym volantom... Ale tak plus-minus tie interiery zodpovedaju...
Hej Kjube, já ti dám taký gumenný volant, až Ti zle bude....
Já mám interiér vyšperkovaný hliníkovými panely, takže to vždy nemusí být přesné, to dělení.... A kolegův LSplus má taky klavírní lak.
Já mám interiér vyšperkovaný hliníkovými panely, takže to vždy nemusí být přesné, to dělení.... A kolegův LSplus má taky klavírní lak.
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Tak sorac chlapy...Ale ja ked som kukal Cruza tak si pamatam, ze v base verzii bol skaredy gumeny volant...
Kjub : A máš pravdu za niečo vyše roka sa na segrinom Cruze ten gumenný tak vyšúchal že neni nad ten s koženným poťahom čo mám ja to je úplná parádička a je aj kvalitnejší na dotyk.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
- zlBeast
jo tu cihlově červenou kůžu mám(ten poslední obrázek od Kjuba)... známej když to uviděl tak řekl, že tak krásnej vnitřek viděl u BMW až od 1M kč (a to on je opravdu BMW maniak ) tak mě to docela potěšilo
Fabo : Na to aby si odomkol a naštartoval auto cez iPhone by sa k nám musel dovážať Cruze z Ameriky a nie z Korei ide tam o inteligentný kľúč s bezdotykovým odomykaním a dialkovým štartom čo sa bohužial k nám nedostane.
Biely Cruze 1.6 LS PLUS
US verzia nema pasivny kluc, iba dialkove startovanie s AT prevodovkou, tym padom nie je problem startovat aj cez iPhone (nutny iba modul pre mobilnu siet). Podmienkou je, ze poloha paky radenia je v polohe P. Ja by som skor bral ten pasivny kluc
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená