Olina píše:jak to tu tak pročítám, tak vlastně můžu být ráda, že u nás bylo jedno dieslový orlátko naskladněný, jinak bych se nedočkala ... to je síla ...
No to tedy máš, známý na něj čeká už skoro 7 měsíc..Mám na mysli samozřejmě diesel..
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Olina píše:jak to tu tak pročítám, tak vlastně můžu být ráda, že u nás bylo jedno dieslový orlátko naskladněný, jinak bych se nedočkala ... to je síla ...
keby bola na predajni, tak aj ja vezmem LTZ. ale nebola....Jirka8472 píše:Já ho chtěl, jsem na něj zvyklý ze služebního auta. Když řídíš i pět hodin denně tak je to potřeba... Investoval jsem proto do LTZ. Myslím, že se to vyplatí když jedeš delší štreky...
Sajner píše:keby bola na predajni, tak aj ja vezmem LTZ. ale nebola....Jirka8472 píše:Já ho chtěl, jsem na něj zvyklý ze služebního auta. Když řídíš i pět hodin denně tak je to potřeba... Investoval jsem proto do LTZ. Myslím, že se to vyplatí když jedeš delší štreky...
smire666 píše:Btw, cital som, ze na benzin uplne stacia tie 16-ky ( nizsie Nm ). S vacsimi kolesami sa zrejme viac trapi ( co moze byt vidno na vyssej spotrebe )...
smire666 píše:Moze byt, ono clovek sa sem-tam sekne
no jasně, že oba mluvíme o dieslu ... dnes jsem si tam byla pro techničák a už stál na prodejně další benzin a dva dovezli, takže předpokládám, že zase benzinyJirka8472 píše:Olina píše:jak to tu tak pročítám, tak vlastně můžu být ráda, že u nás bylo jedno dieslový orlátko naskladněný, jinak bych se nedočkala ... to je síla ...
No to tedy máš, známý na něj čeká už skoro 7 měsíc..Mám na mysli samozřejmě diesel..
na LPG jsem jezdil již v letech 1993-1998 se starým Polskim Fiatem 125p po rodičích, ročně ca 12000 km, plyn jsem přečerpával z 10kg propan-butanových láhví, vešly se do nádrže 2, plná nádrž stála 208 Kč, najelo se ca 300-350 km, ale toho bordelu potom ve směšovači, který jsem musel každou chvíli čistit. Potom se rozšířily čerpačky LPG a tankoval jsem za 7,50 Kč/l a nikdy jsem již směšovač čistit nemusel;vasa.prokop píše:tak to bych se na to vykašlal čekat rok na auto...vem si raději toho benzína s plynem...budeš ho mít dřív a ještě ušetříš peníze za palivo, přece jenom plyn stojí dnes kolem 17,- za litrPierre píše:Zdravím všechny majitele! A také netrpělivé čekatele, trpělivé čekatele a zoufalé "dieselové" čekatele - jsem jedním z těch trpělivých, už od 27. března 2011. Až teď v srpnu ve slíbený termín dodání jsem se poprvé poptal u dealera a i na zastoupení Chevroletu v Česku: diesely nejsou a ani na zastoupení Chevroletu v Česku nevědí, kdy budou. Dealer mi nabízel benzina 1.8, LTZ, modelový rok 2012 s BlueTooth, barva DayDream, vestavbu LPG, dodání říjen/listopad 2011. Rozhodl jsem se, že počkám na toho Diesela (2.0 VCDi, LTZ, 163 koní, barva béžová DayDream) - objednávka platí a záloha je již od března složená. Dealer to odhaduje na leden/únor 2012. Já optimisticky na jaro 2012 - takže 1 rok čekací doba. A to nejdříve jsem chtěl benzina, ale testovací jízdu jsem měl v dieselu LT+ a navíc ten diesel měl být za 5 měsíců, benzin tehdy by byl oproti dieselu slíbený bez termínu dodání.
Skvělý, díky za uspořádání, takhle je to mnohem lepší a přehlednější. Jenom při tom ladění někam zmizelo vlákno týkající se kol a pneumatik. Ať hledám jak hledám tak v žádném tématu nezůstalo a téma Kola, pneumatiky je prázdné...milosh píše:ja jsem to poladil na popud noveho moderatora teto kategorie
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |