![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jen pockej priste, zajici; az nebudu muset odjed pred finaleIvan píše:Díky, přátelé... sláva Daewoo míří ke hvězdám![]()
pet007 píše:Jen pockej priste, zajici; az nebudu muset odjed pred finaleIvan píše:Díky, přátelé... sláva Daewoo míří ke hvězdám![]()
Opel Power is real
Můžeš mi poslat fotku, prosím? Díkypet007 píše:Jo Ivane, dneska mi prisly dve novy stelovatelny vackovy kola (lichobeznik. profil) a mne staci jen jedno na saci vacku, takze kdybys mel zajem o to druhy, je k mani.... (obe jsou na LETu stejny). Samozrejme to ma smysl jen pri pouziti XE saci vacky, ale to asi vis...
..posunute o pol zuba ...Ivan píše:Můžeš mi poslat fotku, prosím? Díkypet007 píše:Jo Ivane, dneska mi prisly dve novy stelovatelny vackovy kola (lichobeznik. profil) a mne staci jen jedno na saci vacku, takze kdybys mel zajem o to druhy, je k mani.... (obe jsou na LETu stejny). Samozrejme to ma smysl jen pri pouziti XE saci vacky, ale to asi vis...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |