Počasí !!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Včera keď som išiel z obchodu, tak som musel na Stodúlkach vyťahovať lopatu z kufra a požičiavať majiteľke neďalekého Punta, bo sa nemohla dostať z parkoviska. Aspoň že tam mala priateľa a nemusel som lopatovať ja:-)
Zo Žiliny a okolia som zvyknutý na každoročný prídeľ snehu a miestami nechápem, čo dokážu niektorí vodiči v Prahe vykúzliť. Napr. Audina s quatrom sa nevedela rozbehnúť do kopca, dal plný plyn a hrabalo jak zbesilé a stál na mieste. (Vojto, nepripomína ti to niekoho?-))) Ale to je rovnaké aj keď prídem do BA.
Zo Žiliny a okolia som zvyknutý na každoročný prídeľ snehu a miestami nechápem, čo dokážu niektorí vodiči v Prahe vykúzliť. Napr. Audina s quatrom sa nevedela rozbehnúť do kopca, dal plný plyn a hrabalo jak zbesilé a stál na mieste. (Vojto, nepripomína ti to niekoho?-))) Ale to je rovnaké aj keď prídem do BA.
- Reklama
Tak se zase meteorologové nemýlili. Teď jsem vrátil od garáže - naměřeno 38cm sněhu a pořád padá, ale už drobně. Dobře jsem si zaházel, abych se vůbec dostal na silnici. Byla tam trochu závěj a co nejhorší - bariéra z tvrdého sněhu. To bych asi neprojel. Tu bariéru jsem proházel a pak bez problémů projel.
Takových řidičů, jak píše MIPO, tady vídáme kvanta. Většinou jsou to rekreanti zvyklí na 5cm kalamitu. Plný plyn a hrabou a hrabou. A zimní výbava samozřejmě žádná (mimo kombinéz a perfektních lyží).
Takových řidičů, jak píše MIPO, tady vídáme kvanta. Většinou jsou to rekreanti zvyklí na 5cm kalamitu. Plný plyn a hrabou a hrabou. A zimní výbava samozřejmě žádná (mimo kombinéz a perfektních lyží).
Vojta píše:...výbava samozřejmě žádná (mimo kombinéz a perfektních lyží).
a drsnych pohladov, oznamujucich, ze to zvladnu bez problemov
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Včera tu byla dopoledne "jihomoravská kalamita" - plno rozježděného sněhu...a člověk by neřekl, čeho jsou někteří schopni...jel jsem několikrát do Kuřimi a zpátky a nestačil jsem se divit...někteří řidiči rozsvítili všechny mlhovky a se smrtí v očích jeli čtyřicítkou v levým pruhu...někteří kamioňáci to nevydrželi a podjížděli je pravym pruhem obrovskou rychlostí, až za něma přívěsy vlály...tak jsem si řekl, že tohoto se nejsem povinen účastnit a jezdil jsem pohodově přes Českou a Řečkovice po staré cestě bez jakýchkoli problémů a nervů...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Úklid sněhu
Tak tolik sněhu jako je v Jeseníku u " Vojty " zde nemáme na severu Čech,
alespon ne na Šluknovsku. Napadlo tu asi 20cm a to už stačí abych sníh od
garáže igelitovým pytlem stahoval za garáže. Máme totiž v řadě garáží málo
místa a nepatřím mezi ty bezohledné majitele co to sousedovi nahází z jedné
i druhé strany. Raději to odtahám za garáže a nikdo neremcá. Akurátně mě
mrzí, že to zkoro uklízím sám a mám bezohledné sousedy kteří mi to hází
před garáž z obou stran a " blbec Vazoun " uklízí a uklízí protože je na penzi
a má na to čas. Ale už nemá tu sílu když mu táhne na 69 roků. tak ted´
jsem si postěžoval a zase padá a padá zdraví " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
alespon ne na Šluknovsku. Napadlo tu asi 20cm a to už stačí abych sníh od
garáže igelitovým pytlem stahoval za garáže. Máme totiž v řadě garáží málo
místa a nepatřím mezi ty bezohledné majitele co to sousedovi nahází z jedné
i druhé strany. Raději to odtahám za garáže a nikdo neremcá. Akurátně mě
mrzí, že to zkoro uklízím sám a mám bezohledné sousedy kteří mi to hází
před garáž z obou stran a " blbec Vazoun " uklízí a uklízí protože je na penzi
a má na to čas. Ale už nemá tu sílu když mu táhne na 69 roků. tak ted´
jsem si postěžoval a zase padá a padá zdraví " Vazoun "
--------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si myslel, že mě někdo z garáží bude následovat a cestu si projezdíme. Hluboce jse se mýlil. Před hodinou jsem přijel ze šichty a nic. Tak jsem to tím prašanem musel ke garážím projet znovu sám. Je to od silnice cca35m a mírně do kopce. Protože odpoledne foukalo, bylo už jen trochu znát, že tam někdo už projel (byly to ještě moje polední stopy). Zahrál jsem si na sněžný pluh a s Maťulkou jsem to proletěl.
Teď už nesněží, jen tak poletuje snížek a je -5.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jsem na tom obdobně
---------------------------Vojta píše:Tak jsem si myslel, že mě někdo z garáží bude následovat a cestu si projezdíme. Hluboce jse se mýlil. Před hodinou jsem přijel ze šichty a nic. Tak jsem to tím prašanem musel ke garážím projet znovu sám. Je to od silnice cca35m a mírně do kopce. Protože odpoledne foukalo, bylo už jen trochu znát, že tam někdo už projel (byly to ještě moje polední stopy). Zahrál jsem si na sněžný pluh a s Maťulkou jsem to proletěl.
Gratuluji " Vojto " jsem na tom obdobně jako Ty - co si neuděláš,nebo
neprohrneš - tak nemáš zdraví " Vazoun "
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Přehled počasí?
------------------------------mipo píše:ZA: Sneží!
No vidíš " mipo " tady na Šluknovsku +4 C°, jasno zkoro bych řekl že bude
svítit sluníčko zdraví " Vazoun "
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Dobré ráno
------------------------Topol píše:Dobrý večer
Teda vážení já se šel úmyslně podívat na teploměr a +5 Přez den drobně pršelo ale chvílemi i vykouklo sluníčko A to není žádná nížina jsme 450 m n/m Ať to vydrží já zimu nemusím!
Ať nám jezdí a nezlobí
No tak to vidíš " Topole " mám to k Tobě do Nového Boru ccá 50 km a dnes
ráno v 6.05 prší a prší vlastně celou noc.To jsou změny, tak říkajíc překvápka. V osm hod.jedem s bábinkou do Rumburka k lékaři, mám to tam
25km a vím, že tam bude jinak.Zdraví " Vazoun "