V Doksanech je nějaká záchytka???Honza H. píše:Bohužel nerozmyslel, musím do Brozan do našeho archívu a do Doksan na naši staniciLuz????? Tu lopatu si pamatuju

Moderátor: Blue Lanos
V Doksanech je nějaká záchytka???Honza H. píše:Bohužel nerozmyslel, musím do Brozan do našeho archívu a do Doksan na naši staniciLuz????? Tu lopatu si pamatuju
Samolepka se lepí na zadní okno nahoru doprostřed !!!smire666 píše:Žeby som sa pridal![]()
Vľavo na kufri mám ešte voľné miesto
Tam už stojí dlabka mám takový dojemReWegar píše:Poky Ul: nj mam to tezke orel a v prazetak ani nevim kde vlastne budu stat asi nekde v brazde mezi ES a CP
No abych nebyl na tom lodním náměstí sám a všichni u Kauflandutomask píše:Dlabka a Rewegar půjdou spolu nakoupit
A ještě se musím poklonit Tomovi...zas svého Cruze posunul dáltomask píše:Neboj Cruzáci dojedou v hojném počtu
DěkujiKares píše:A ještě se musím poklonit Tomovi...zas svého Cruze posunul dáltomask píše:Neboj Cruzáci dojedou v hojném počtufakt se mi to libí.
Sice ho máš bílýho, ale vypadá to fakt super
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |