VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Pájo, ještě nevím jestli pojedu. Vypadá to že v sobotu asi ne a nevím jestli to budu stíhat v neděli ráno.
Carthell Prg
- Reklama
Tak tos mě dostal. Myslel jsem, že je to tutovka. A pojede tam někdo z toho vašehu Carthelu?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Včera jsem konečně namontoval ten spoiler zadního víka kufru. Nakonec jsem to nechal nastříkat a přišrouboval jsem to natvrdo. Zítra sem dám foto.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Tak fotky nic moc. V garáži už byla tma, ale slíbil jsem to. Jo a auto je pořád špinavý jako prase.
Carthell Prg
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tak ještě jedna fotečka a synáček mě dneska svým mobilem natočil, jak jedu do garáže . Tak se podívejte, jak je šikovnej. Aspoň vidíte, jak to mám do kopce, tak proto jsem dříve psal, že nemůžu mít nižší auto atd.
http://www.youtube.com/watch?v=Khix00Ue ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Khix00Ue ... e=youtu.be
- Scorpion.11
Nojo pěkný sklon a ještě lepší vytápěná garáž
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak ještě nějaký foto ze Slovenska. První je na hranicích CZ-SK na severu směr Žilina a druhá fotka je už u hotelu. Staří známí Cruzíci už na mě čekali stejně jako v loni.
Njn, auto so štyrmi nulami na maske
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Tome, já vím, ale nechtěl jsem machrovat !!!!!!
Dneska jsem to trošíííííčku umyl, tak se pochlubím .