Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Však jsem už do servisu napsal, že je to zase KO. Ale vys..t se na to, to asi ne. Pokud se bude muset dávat nová poloosa, tak ta asi levná nebude.... A já nehodlám Chevroletu něco věnovat. Jen mě sere, že banalita, je takový problém. Počkejme co bude, až se budou srát převodovky nebo motory, jako takové. Nebo elektronika. Dnes už opravdu svého rozhodnutí lituji a stydím se před svými třemi známými, že jsem jim Cruze vychválil a oni si jej koupili. A je to jen o servise Chevroletů, ne o autě jako takovém....
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
- Reklama
- Dimco Nubira 97
Neboj sa je jedno či si kúpiš chevy alebo škodu a ešte by si sa čudoval jaké svinstvá sa robia v škodovke to by ti ešte len prišlo špatne. Buď rád že si si nekúpil nejakú drahú Audinu alebo Škodovku či VW to by ťa potom roztrhalo od zlosti z prístupu servisov...
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Přesně tak, dokavad si nestěžuješ, nic nerklamuješ a kupuješ auta, tak si dobrý zákazník, až do té doby jak začnou nějaké problémy...
V Plzni jsem narazil na jedinej servis, který je vstřícný, a opravdu opraví všechno co potřebuješ a uplatní záruku.
Paradoxně to není servis kde jsem auto kupoval,a to mě zamrzelo. Ale je fajn, když funguje něco jako slovo konkurence...
V Plzni jsem narazil na jedinej servis, který je vstřícný, a opravdu opraví všechno co potřebuješ a uplatní záruku.
Paradoxně to není servis kde jsem auto kupoval,a to mě zamrzelo. Ale je fajn, když funguje něco jako slovo konkurence...
Naposledy upravil(a) jari dne pon dub 11, 2011 09:49, celkem upraveno 1 x.
jasně protože češi jako národ jsou velice zvláštníhonza72 píše:Však jsem už do servisu napsal, že je to zase KO. Ale vys..t se na to, to asi ne. Pokud se bude muset dávat nová poloosa, tak ta asi levná nebude.... A já nehodlám Chevroletu něco věnovat. Jen mě sere, že banalita, je takový problém. Počkejme co bude, až se budou srát převodovky nebo motory, jako takové. Nebo elektronika. Dnes už opravdu svého rozhodnutí lituji a stydím se před svými třemi známými, že jsem jim Cruze vychválil a oni si jej koupili. A je to jen o servise Chevroletů, ne o autě jako takovém....
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Scorpion.11
jak jsi to myslel, nebo co jsi tým myslel
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Protože každý z těchto prachatých prasat se chce jen napakovat a zodpovědnost žádná,k tomu jim pomáhá nevědomost kupujících a slušné chování kupujícího,občas bych chtěl být naprosto bez zábran a urazit jim hlavu těmto a jim podobným a k tomu mít čistý svědomí.
podívej se jak se chová českej politik a politik kdekoliv jinde stejně je to i vlastně všude./vyjimky jsou/
Toho Cruze by opravit měli ,přijde mi to dost divný,nedělají v servise učni?/
podívej se jak se chová českej politik a politik kdekoliv jinde stejně je to i vlastně všude./vyjimky jsou/
Edmund Burke
Edmund Burke
Přesně mi mluvíš z duše, jen jak nejvíc zbohatnout, urvat z čeho se dá, zodpovědnost za nic žádná. Stačí se jen podívat na české politiky. Měli by se stydět jak to tu rozkradli....ladinek píše:Protože každý z těchto prachatých prasat se chce jen napakovat a zodpovědnost žádná,k tomu jim pomáhá nevědomost kupujících a slušné chování kupujícího,občas bych chtěl být naprosto bez zábran a urazit jim hlavu těmto a jim podobným a k tomu mít čistý svědomí.
- Dimco Nubira 97
ešte sa majú od tých našich čo učiť dneska som pozeral ceny benzínov... čecko 1,397 €/1l a slovensko 1,504€/1l.... a platy ? samozrejme menšie....hanba !!!
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
- Scorpion.11
Tak jsme skončili u politiky a né u servisů, i když celková podstata je stejná, chudý lid oškubat co se dá a o kolik se dá, že
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- Dimco Nubira 97
Presne tak a ide to do sračiek.... niekedy dávno keď sme ešte kupovali daewoo to bol sen. Prístup servisu v Piešťanoch bol ukážkový. Mali tak krásne presklené steny takže človek sedel pri kávičke a pozeral sa na svoje autíčko ako mu ho servisujú. Pametám si to ako malý chlapec s otcom som tam chodieval. Nikdy na tom auto nebola ani šmuha navyše a všetko vždy dôklane spravené, a postupom času by človek čakal že to pôjde k lepšiemu a ono nie, ono to ide iba k horšiemu... no vrátme sa k téme
Seat LEON 1.4 TSI
Seat LEON 1.4 TSI
Preto treba na nich poslat obchodnu inspekciu a aj viac krat, nech sa im z toho zatoci hlava! Existuje tu predsa ochrana spotrebitela. Najlepsie ak mate znameho v mediach, a dat do sprav, nech vsetci vidia aki su mantaci!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
zdar borci, nejak jsem se odmlcel, vubec neni cas. Nicmene - vcera mi prdla zarovka, to by nebyla takova hruza, ale kdyz jsem ji dneska menil (btw neni to tak slozite, jak se to zdalo ) , vsiml jsem si zlute soli okolo baterky, ktera je ocividne z baterky. Myslel jsem, ze baterka zase tece (byl jsem ji menit v ramci svolavacky, asi nas bylo hodne), hlavne to logicky kapalo a prozralo to nejakou izolacku no hlavne to kapalo presne na nosny ram auta ci co to je (tlusta ocelova traverza dole v aute ) a ten se sloupal a zreznul. Hned jsem jel do Renocaru, pry to je sul, ne kyselina (sul ale vznikne z kyseliny, ze) a je to asi zbytek po te predchozi baterce (po roce, no...asi jo). Kazdopadne auto jde pristi tyden do servisu, cele prohlidnou, vycisti a ten nosnik osetri, snad to udelaji nejak dobre, moc se mi nelibi, ze mam po roce v aute rez...kazdopadne, asi se radeji kouknete pod kapotu, jestli se vam treba nedeje to same.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
a proč s tím jezdíš v zimě? to je auto jen na léto V renocaru mě řekli že bublina na laku je taky od soli ze zimy,tak nevím co si mám myslet jsou jak pohádkáři ,připomíná mi to sůl nad zlato,už tam nepujdu jedině BS ,až tam pujdeš tak to jistě odborně spraví ,ale zadarmo určitě nee
joooooooo řekni ať to olízne a pak přesně pozná z čeho to je jestli kyselina nebo sůl že je pozdravuju
joooooooo řekni ať to olízne a pak přesně pozná z čeho to je jestli kyselina nebo sůl že je pozdravuju
Edmund Burke
Edmund Burke
- vetr.roman
Pak dej vědět jak si dopadl v servise s opravou.
Ja ten nosnik mam taky trochu rezavy.
Ja ten nosnik mam taky trochu rezavy.
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Ja som sa este na to sice nepozrel, ale neda sa ten nosnik niecim nastriekat, na ochranu? Bude lepsie ak to bude chranene nie?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ