Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Divné poděkování
---------------------------------peha- píše:Tak to Ti chlape verím lebo vážne k tomu sa už nedá nič povedať lem tolko že držím palce
Takto se mu někdo kolego " Peho " divně poděkoval za to co pro lidi dělá,
znáš to naše pořekadlo " za dobrotu , na žebrotu " . To mu udělal někdo,
koho potrefil a takto se mu pomstil. Aj já nemám slov jak to nazvat!
Zdravím Vás všechny na foru Vazoun "
palikxova kára
....to Vazoune to snad není možný - to by ten " vedoucí " musel najmout, no nějakou tu ukrajinskou odnož - mafií - normální člověk, by do toho nešel - leda, že by měl klíče a někam to strčil třeba z recese ( blbá sranda, skovám mu milovanou hračku a uvidíme.... )....já to beru jako nešťastnou souhru náhod i když stín pochybnosti....apropo neopravoval si palikx zámky v práci....( navíc lidi co dělaj na autech to umí otevřít, rychle i bez klíčů a odjet taky... ), jinak " fy " co se tím živí jsou na vysoké technické úrovni - někdo tipuje - někdo připraví zámky - DO - někdo vytiskne TP - někdo odjede z parkoviště a poslední do odveze mimo republiku...
....vzpomínám si na Svět motorů a jeho pokus v roce asi 2002 nahlásili krádež 3 služebních aut ( už to mělo být PČR podezřelé - test ) no a následně s nimi celý den přejížděli přechody do Německa, Rakouska a Polska a nic se nedělo...následně jim bylo vysvětleno, že do tzv. hlášení se to dostane až večer ( kdy je to platné jako mrtvému housle )..
..palikxe je mi líto - ale to jsou jenom úvahy a kecy, celou dobu co je servr nám pomáhá, radou i skutkem - a to bezplatně ( za panáka atd. )
co kdyby jsme jednou pomohli my jemu - já si myslím že 200 Kč nikoho z nás nezabije ( udělal pro nás daleko více než za oněch 200 Kč ) a když nás bude aspoň 500 skalních ( členů je ke 2 000 ) tak je to 100 litrů - co vy na to?
Kamarádi se poznají v nouzi - no mějte se... a prosím zvažte můj návrh....pak už stačí jenom, aby napsal číslo svého konta....
....vzpomínám si na Svět motorů a jeho pokus v roce asi 2002 nahlásili krádež 3 služebních aut ( už to mělo být PČR podezřelé - test ) no a následně s nimi celý den přejížděli přechody do Německa, Rakouska a Polska a nic se nedělo...následně jim bylo vysvětleno, že do tzv. hlášení se to dostane až večer ( kdy je to platné jako mrtvému housle )..
..palikxe je mi líto - ale to jsou jenom úvahy a kecy, celou dobu co je servr nám pomáhá, radou i skutkem - a to bezplatně ( za panáka atd. )
co kdyby jsme jednou pomohli my jemu - já si myslím že 200 Kč nikoho z nás nezabije ( udělal pro nás daleko více než za oněch 200 Kč ) a když nás bude aspoň 500 skalních ( členů je ke 2 000 ) tak je to 100 litrů - co vy na to?
Kamarádi se poznají v nouzi - no mějte se... a prosím zvažte můj návrh....pak už stačí jenom, aby napsal číslo svého konta....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
palikx
....to Peha " díky " i za palikxe - věřím, že nás bude víc - jsem optimista, ale i realista dal nám mnohem více....
Mějte se fajn a ať je nás více....
Mějte se fajn a ať je nás více....
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Re: palikxova kára
Jsem jednoznačně pro!Serpico píše: ....co kdyby jsme jednou pomohli my jemu - já si myslím že 200 Kč nikoho z nás nezabije ( udělal pro nás daleko více než za oněch 200 Kč ) a když nás bude aspoň 500 skalních ( členů je ke 2 000 ) tak je to 100 litrů - co vy na to? Kamarádi se poznají v nouzi - no mějte se... a prosím zvažte můj návrh....pak už stačí jenom, aby napsal číslo svého konta....
Ale i toto vidím černě, protože líp se mluví než dělá. I tady na fóru. Bohužel je to smutná pravda. Ale budu nesmírně šťastný, když se v tomto případě budu mýlit.
To Serpico já jsem taky pro. A klidně i pomůžu jinak,třeba sehnat něco levněji z dovozu atd. Nejlepší by bylo,kdyby Palikx zveřejnil číslo konta. Přeci když on pomáhá nám,tak musíme pomoct i my jemu ne? Tak co ukážeme že jsme kamarádi,nebo někam zalezeme a budeme dělat,že se nás to netýká?
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
DEKUJU
Ja koukam jako blazen.to opravdu myslite vazne?to jste me opravdu moc mile prekvapili.
smozrejme se branit nebudu a moc rad uvitam jakou koli pomoc ale ja to po Vas preci nemuzu chtit.
Ale nevim co rict moc dekuju
a jeste je mozna brzy treba se opravdu najde.a pak je auto pojistene a uvidime jak to dopadne s plnenim(velkou nadeji si ale nedavam) a samozrejme to bude jeste minimalne 2-3 mesice trvat.
auto uz jsem obrecel a nemuzu se divat ani na ten muj obrazek u postavicky asi ho smazu.
nakonec to dopadne tak ze si koupim nejake daewoo ale zadne mi zatim nevyhovuje snad jen ten kufrovej lanos.
KLUCI A HOLKY JESTE JEDNOU DEKUJU
Ja koukam jako blazen.to opravdu myslite vazne?to jste me opravdu moc mile prekvapili.
smozrejme se branit nebudu a moc rad uvitam jakou koli pomoc ale ja to po Vas preci nemuzu chtit.
a jeste je mozna brzy treba se opravdu najde.a pak je auto pojistene a uvidime jak to dopadne s plnenim(velkou nadeji si ale nedavam) a samozrejme to bude jeste minimalne 2-3 mesice trvat.
auto uz jsem obrecel a nemuzu se divat ani na ten muj obrazek u postavicky asi ho smazu.
nakonec to dopadne tak ze si koupim nejake daewoo ale zadne mi zatim nevyhovuje snad jen ten kufrovej lanos.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
---------------------------palikx píše: DEKUJU
Vážíme si Tě kolego a rádi pomůžem,dej vědět kam ?zdraví " Vazoun"
Ja opravdu nevim jestli to neni blby ale na to by to snad chtelo nejake nove tema ale to by asi musel vymyslet milosh.
jinak jestli to opravdu myslite vazne cislo uctu je 1319760073/0800.ale hlavne napiste kdo jste to poslal at se VAM muzu pak nejak odvdecit.
A jeste kdyby opravdu pojistovna poslala penize aspon nejake tak Vam to vratim.
DEKUJU
jinak jestli to opravdu myslite vazne cislo uctu je 1319760073/0800.ale hlavne napiste kdo jste to poslal at se VAM muzu pak nejak odvdecit.
DEKUJU
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
To Palikx,jak už napsal Serpico,spoustě lidí tady na klubu jsi ušetřil víc než jen 200kč. Pro mě to jsou 4 krabičky cigaret,které si klidně odpustím! A propo,kdybiy ti pojištovna dala nějaké peníze,tak můžeš koupit alespon lepší auto pro rodinu,která se ti co nejdříve rozroste. Doufám,že se nás najde víc,než jen cca deset.palikx píše:Ja opravdu nevim jestli to neni blby ale na to by to snad chtelo nejake nove tema ale to by asi musel vymyslet milosh.
DEKUJU
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
www.autobardo.cz
BMW F 800 GS