Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nikdy jsem nepochopil proc nekteri lide toto delaji, kdyz plna je za 1500 a v pripade ze beres za 500 musis k ty pumpe jet 3x takze stejne neusetris.Docent II. píše:Co furt s tím drahým benzínem máte... Já beru pořád za 500,-, žádné zdražování nepozoruju.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
vyjes na nespravny strom, bojkotom spolocnosti nic nedosiahnes. cena benzinu je urcovana statom a jeho zakonmi. ak na slovensku zaplatis na pumpe 1,60 €, 92 centov z toho ide statu (a to este nehovorim o tom, ze aby si tich 1,60€ dostlal musel si ty a tvoj zamestnavatel odviest statu na daniach cca 1,73€) z toho zvysku 68 centov platis naklady a zisk tymto spolocnostiam: tazobna, 1. transportna(ropovod, tankery), rafineria, 2. transportna (cisterny co to dovezu na cs), siet cerpacich stanic (OMV, Slovnaft, Shell, atd.) a prevadzkovatelovi cerpacej stanice (na slovensku obykle nejaka mala miestna spol. s r.o.)smire666 píše:Ono pokusy o "mobilizáciu" ľudí na bojkot tej-ktorej spoločnosti tu už boli, no vieme všetci s akým ohlasom sa to stretlo... môj bojkot Slovnaftu trvá už od 2004-tého. Mnohí sa nepridali. Tak som bojkot upravil...za posledný rok som tankoval iba raz na Slovensku ako takom... Österreichische Tanskstelle habe ich nur zwanzig Kilometern von meine Wohnung...![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |