u nas bol teraz jarmok ani som nebol kuknut ale nadrabal som si buduci vikendvoyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie
inac blizi sa nam to -> a v piatok sa rozhodne, ze ci pridem

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
u nas bol teraz jarmok ani som nebol kuknut ale nadrabal som si buduci vikendvoyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie
Zase nedočkaví alkoholici vypijú všetok burčák a na víno nič nestihne dozrieť.voyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie)
chlapci ja len must, alebo vineuCiernygepard píše:Zase nedočkaví alkoholici vypijú všetok burčák a na víno nič nestihne dozrieť.voyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie)
ja len kofoluvoyo píše:chlapci ja len must, alebo vineuCiernygepard píše:Zase nedočkaví alkoholici vypijú všetok burčák a na víno nič nestihne dozrieť.voyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie)
![]()
pytal som sa nikto nemal namietky tak sme/som stanovil/i tento termin,voyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie
vsak ja nemam namietkyeMKa Slovensko píše:pytal som sa nikto nemal namietky tak sme/som stanovil/i tento termin,voyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie
Pěkný dobrý večervoyo píše:vsak ja nemam namietkyeMKa Slovensko píše:pytal som sa nikto nemal namietky tak sme/som stanovil/i tento termin,voyo píše:chalosi , ale zly termin ste vymysleli -> v pezinku je vinobranie
ale mohli by sme potom z piestan skocit rovno do pezinka
Blbosť to nie je, ale za boha si neviem predstaviť, ako by sme išli domov:-)))Topol píše:fofr,že lítám jak hadr na holi.![]()
No a co udělat vinobraní v Piešťanoch![]()
![]()
To mě napadla blbost co![]()
Som rad ze sa ti u nas paciTopol píše:Krásný večer![]()
Zítra dopoledne máme volno tak se jedem podívat se ženou do Trenčína.
/To jen jako ale určitě se bude i nakupovatZnáte ženy "Nikdy nevědí co chtějí a nebo vlastně přesně vědí a nedají pokoj dokud to nedostanou/
Ať nám jezdí a nezlobí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |