VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
Díky. Auto mám zasraný jak jetel, pořád ještě není čas to umýt. V týdnu by mělo být nastříkaný to malý křidýlko na kufr, tak ho tam ještě dám (pořád nevím, jestli ho mám lepit nebo šroubovat ) a pak už jen koncovku na vejfuk a kašlu na to. Pak už jen hurááááááááááááá na Olšovec.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
Moc pěkné, vymazlené...hodně se mi to líbí
Ty červený reflexní odrazky na zadním nárazníku máš z čeho? Kde se to dá sehnat?
Ty červený reflexní odrazky na zadním nárazníku máš z čeho? Kde se to dá sehnat?
Ferry, ty odrazka to byl takovej pruh samolepící asi 6cm širokej a na délku podle toho kolik sis objednal. Já měl asi 30cm a stálo to kolem 100,-Kč, ale už nevím kde na netu jsem to kupoval.
Tome, taky se přikláním spíš ke šroubování, je to takový jistější. Neměl jsi někdy na prodej anténu "žraločí ploutev"? Nevíš jak jde přes to pak rádio? Není to jen atrapa?
Tome, taky se přikláním spíš ke šroubování, je to takový jistější. Neměl jsi někdy na prodej anténu "žraločí ploutev"? Nevíš jak jde přes to pak rádio? Není to jen atrapa?
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Mám ji ještě doma, ale nejde na Cruze nasadit. Je kousek užší než ten podstavec na anténu a přes nej to nejde
Carthell Prg
A jak to jako hraje? To má v sobě něco nebo to pak je jako když odšroubuješ ten anténí prut? Nebude to mít horší signál?
Pásku jsem už sehnal....dělal si to podle šablonky?
Výborný!!!!!
Bývalý majitel Cruze LT+ 1,6 Hatchback, Černá Carbon Flash, 2012
Carthell Prg
Carthell Prg
Pájo tady je foto https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... ev#p313444
Jak hraje jsem nikdy neskoušel.
Jak hraje jsem nikdy neskoušel.
Carthell Prg
Ferry, nejdřív jsem si vymyslel tvar, pak to vystříhl z papíru a nakonec z té samolepky. Na ebay jsem našel přímo odrazka na cruze na to samé místo. Když to najdu, tak dám odkaz.
Anténa je pěkná, ale když to tam nesedí, to je škoda. Po něčem se musím podívat.
Anténa je pěkná, ale když to tam nesedí, to je škoda. Po něčem se musím podívat.
super! a to jsou potahy jo? vůbec to tak nevypadá. jen dle mého gusta ty kroužky kolem repro nee. ale jinak klobouk dolu
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Franto dík. Jo jo jsou to potahy MAD. Jsou fakt super. Akorát jsem zapomněl napsat, že jsem tam nedal potah na zadní loketní opěrku, protože to s potahem bylo nějaký tlustý a nešlo to zavírat do opěradla.
Tome, kdy jedeš na Olšovec? Zase v sobotu? A s kým? Napadlo mě, že pojedete určitě po dálnici, že bych se u Jihlavy k vám přidal.