Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Sak chod do autor. servisu nech ti to spravia, alebo vymenia. Piskat brzdy nesmu.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Mám stejný problém, ale je docela možné, že ti brzdy pískají jen nové, až se trošku obrousí, pískání by mělo přestat.
Pokud ne pak je to pro servis.
(u mého punta se řešil stejný problém, někomu brzdy pískaly, někomu nikoliv)...
Chevrolet Trax 1.4T LT Rock Orange
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
ChevroletCruze 1.8 16V LT 141 HP Moroccan Blue ex
Fiat Grande Punto 1.4 16V Starjet Dynamic
Také mě už u avea měnili brzdové kotouče. Po delším brždění házely.honzik píše:Mám stejný problém, ale je docela možné, že ti brzdy pískají jen nové, až se trošku obrousí, pískání by mělo přestat.
- vetr.roman
Už se tu brzdy probirali.Většině to piska a servis to někomu viměnil v zaruce.Ja to štěsti neměl.
Mě to začalo piskat při 18000Km.
Mě to začalo piskat při 18000Km.
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
----------------------------
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Chevrolet captiva sport 2.0 cdti 110kw
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ - Křídlo Octavie RS II,černé folie,sportovní výfuk,chip 91Kw-124 Ps-170 Nm.....
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
- vetr.roman
A nějak to piskani při couvani neřešim.Pokud se to zhorši tak koupim nove desky.
http://www.czdrafel.cz/desticky-brzdove ... nzin-p3852
http://www.czdrafel.cz/desticky-brzdove ... nzin-p3852
Lada 2101
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Škoda Forman 1.3i
Nissan Almera 1.4i
Daewo Kalos 1.4i
Nissan Note 1.4i
Ford Galaxy III 2.0 TDCI
Tak bohužel oprava opravy nepomohla a převodovka teče dál.... Dnes se mi Cruze ukázal ve velmi špatném světle, bohužel jej musím deklasovat na zatím nejnespolehlivější "Daewoo", co jsem kdy měl. Ne, že by předešlá Daewaa byly absolutně tip ťop, ale po výměně součástky, bolest přestala. Mě už odešlo třetí gufero pravého výstupu a je zle, moje hračka je šunt . Už na něj nikdy nebudu hledět, jako na spolehlivou modlu, kterou jsem kupoval jako srdeční záležitost. Takže tak, zase kolečko reklamace na reklamaci..... Zlatá porucha spínače kufru! Z toho olej neteče!
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
- Hanzy
To teda nepotesi asi naka zarada tam bude hold se stane nejaky nepovedeny kousek.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak to zase reklamuj, při 3 reklamaci můžeš ze zákona auto vrátit, nebo požadovat jiný...honza72 píše:Tak bohužel oprava opravy nepomohla a převodovka teče dál.... Dnes se mi Cruze ukázal ve velmi špatném světle, bohužel jej musím deklasovat na zatím nejnespolehlivější "Daewoo", co jsem kdy měl. Ne, že by předešlá Daewaa byly absolutně tip ťop, ale po výměně součástky, bolest přestala. Mě už odešlo třetí gufero pravého výstupu a je zle, moje hračka je šunt . Už na něj nikdy nebudu hledět, jako na spolehlivou modlu, kterou jsem kupoval jako srdeční záležitost. Takže tak, zase kolečko reklamace na reklamaci..... Zlatá porucha spínače kufru! Z toho olej neteče!
To bych byl první na světě, z oblasti "obyčejných" lidí, kteří by měli nové auto ze záruky.... Já takové řešení od Chevroletu v žádném případě nečekám, spíš by mohli servismani opravit, tuto snad celkem banální záležitost. Něco musí být s poloosou, protože není jinak možné, stále poškozovat nové a nové gufero....
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Přesně tak, tam je chyba někde jinde. Obzvlášt, když odchází jedno gufero za druhým, něco to musí poškozovat.honza72 píše:To bych byl první na světě, z oblasti "obyčejných" lidí, kteří by měli nové auto ze záruky.... Já takové řešení od Chevroletu v žádném případě nečekám, spíš by mohli servismani opravit, tuto snad celkem banální záležitost. Něco musí být s poloosou, protože není jinak možné, stále poškozovat nové a nové gufero....
Nebo při montáži jim spadla pružinka z gufera.
Zkus změnit servis.
No to se Ti řekne, servisů je v ČR jak šafránu a na to asi dojedeme každý, kdo něco budeme potřebovat a nebude to jen garančka....
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
Tak sa vyser na autor. servis a daj si to urobit v nejakom dobrom sukromnom servise. Sice zaplatis za to, ale bude ti to fungovat.
Alebo napis oficialnu staznost a posli to do servisu aj do chevroletu, proste vsade kde sa da. Potom posli staznost na inspekciu a uvidis co sa bude diat. Mozno sa nad tou zavadou zamyslia viac a urcite by som na tvojom mieste zmenil servis.
Nejhorší na tom je ten čas po servisech, auto by mělo jezdit, a pak ten čas strávený s běháním po opravnách, dožadování se záruky, je to na.....Kjub píše:Alebo napis oficialnu staznost a posli to do servisu aj do chevroletu, proste vsade kde sa da. Potom posli staznost na inspekciu a uvidis co sa bude diat. Mozno sa nad tou zavadou zamyslia viac a urcite by som na tvojom mieste zmenil servis.
Sak toto. Preto sme si kupovali nove auta predsa.