Cena 34,- Kč včetně poštovnýho.
http://www.ebay.com/itm/321106701498?ss ... 1497.l2649
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Je to strašně zdechlí nežli se to dostane do otáček ta větička mluví za vše "nebrat" a to jsi jel sám ještě že ?Scorpion.11 píše:Dneska mě potěšila jízda v autíčku Hyundai i40 SDN 1,7 CRDi Premium s navigací automatTak pěkně velké a prostorné autíčko, palubovka jak pro pilota a těch čudlíků no až mě s toho šli oči šejdrem. Jinak jízda pěkná, potichu, pěkné pérování a hezky to sedí. Jen to má jedno velké mínus a to automat
Je to strašně zdechlí nežli se to dostane do otáček, ale pak už to jede jedna báseň
Jinak kámoš má najeto prozatím 12.500Km a žere mu to zatím 6.6l
JEDNOZNAČNEsmire666 píše:4:1
Ne, že by mě to zrovna potěšilo, ale spíš překvapilo... Dnes jsem dával Legu do servisu (zase prasklé manžety + pár věcí kolem elektriky) a vybral jsem si nedávno (hledal jsem na internetu) jako svůj místní servis VČ autoservis, který sídlí 300 metrů (přes silnici blíž k centru) od kdysi slavného VK Auto, kde nakonec místo Chevroletů nemají Lancie, ale Alfy Romeo a i když tam na plotě visí malá cedulka CHEVROLET SERVIS, bál bych se tam dnes auto dávat, viz dřívější komentáře.Slam píše:VKAuto už mezitím s Chevroletama skončil úplně, budou místo nich prodávat Lancie, protože prý Chevrolety nešly moc na odbyt...Vojta píše:V Rychnově je sice majitelem Dědek, ale vede to p. Hanuš, který byl v Hradci Králové (VK Auto), kde jsem Matýska kupoval. Taky jsem tam jezdil na prohlídky. Ale jakmile tam Hanuš skončil, šlo to do kytek. Odešli i slušní mechanici, takže jsem přešel k lepším a ještě ušetřím přes 60km![]()
Jinak jestli to dobře chápu, tak jako hradečák, až bude mýmu auto zle, tak jedině do Rychnova?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |