Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Mám to nalepený zrovna tak.... zatím o.k.ladinek píše:Tak folie nalepený,šlo to celkem dobře,chce to nastříhat dopředu,protože to nejde v podstatě přeříznout,je to jako živý.Použil jsem jen čistou vodu,drží to ,ale i pod ní,není to skoro ani vidět,kdo o tom neví nic nepozná,měl jsem jí málo jen 1m příště si koupím celý klubo a bude to ještě lepšítohle byl první pokus
Škorpíku posuď sám,pak mrkneš,je hodně silná a podajná
fakt kvalitní ty 3M
Pro ty co by chteli folii jako mam na dverich a casti prahu ja a Ladinek, mam odkaz na eshop, kde je k mani za krasnych 650kč s dani, coz je proti ofiko ceniku 3M levnejsi.ladinek píše:Tak jsem pořídil ochranu na kamínky od 3M tak jsem zvědav jak uhájí svoji značkuv sobotu jdu na to.Jen se zeptám to se lepí přímo nebo na jar???na youtube jsem viděl jak to lepí pomocí dětského šamponu je asi nějak PH neutrální nebo něco
Snad to pujde dobře bylo to celkem drahý mám toho 1,10mx 10cm tak to snad bude stačit
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |