no a teď tedy může začít to odložené babí léto

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tompetr píše:tak jsem se dnes dokopal k tomu, že jsem vykulal ze sklepa zimní gumy a nechal je přezouta pak zase zakulal do sklepa ty zimní
![]()
no a teď tedy může začít to odložené babí léto
Jen s Mírou?Vemte i Pepu.Iveta píše:Huráááá, tak jsem udělala zkoušky na masérku (ne erotickou).Praktické byly v pohodě, u teoretické jsem se trochu zapotila ale už to mám za sebou. Takže to mě dnes potěšilo a v sobotu to jdeme s kamarádkama zapít. (samozřejmě že s mírou).![]()
GratulujemIveta píše:Huráááá, tak jsem udělala zkoušky na masérku (ne erotickou).Praktické byly v pohodě, u teoretické jsem se trochu zapotila ale už to mám za sebou. Takže to mě dnes potěšilo a v sobotu to jdeme s kamarádkama zapít. (samozřejmě že s mírou).![]()
simone píše:Gratulujem aj ja už sa s Norikou tešíme ako nas pomasiruješ /masakeruješ/ niekedy na zraze!!! mastičky si mame priniesť??
chybička se vloudíSkylineGTR píše:Tompetr píše:tak jsem se dnes dokopal k tomu, že jsem vykulal ze sklepa zimní gumy a nechal je přezouta pak zase zakulal do sklepa ty zimní
![]()
no a teď tedy může začít to odložené babí létoTy jsi ale vtipálek.Babí létu bude zase za rok.Nahoď tam ty zimáky!Tě zkontroluju.
Tompetr píše: chybička se vloudíno jasně že jsem do sklepa zakulal ty letní
ale bylo to tak vyčerpávající, že jsem se upsal
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |