Bingo !uz dlhsiu dobu mi vadilo ze Aveo nema kontrolku stretavacich svetiel a tak som vyuzil tu ktoru Aveo nepouziva a vlozil tam Led a napojil to na osveltnie takze teraz ked Zapnem svetla svieti aj kontrolka ako u ostatnych autach,a zistil som povodne je to kontrolka denneho svietenia kedne na plosaku kde ma byt origo led je napisane DRL
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
tie rámčeky si kde zohnal ebay? tam som ich videl ale boli dosť drahé na kusok plastu. Ja uvažujem o hmlovkách žlatých do tých rámčekov, to denné svietenie okruhle mi moc pripomína čelovku lae inak pekné.
Ešte ma zaujíma aký konkretny sprej si použil ja som to skúšal ale nie som spokojný z výsledkom. Robil si to zrejme podla návodu čo je tu na fore však
ktoré rámčeky mysliš ? rámčeky na hmlovky ? tie som objednával z Carmaxu ...ja som volil denéé kedže hmlovky nevyužijem a denné mi prišlo ako praktickejšie riešeine ale to je zase len vec názoru
a sprej som pužil tento + základ na plasty rovnakej značky, s výsledkom som spokojný nadmieru, kryteľnosť spreju super len netreba zabudniť zdrsniť tie plasty inak to cele zodje dole ako sa mi stalo pri prvom pokuse http://www.painthouse.sk/image/cache/da ... 00x500.jpg len odtieň je možno iný neviem to porovnať z obrazovky
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D