Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Spatné pořadí na avataruBudvyk.cz píše:Zdarec já mám v plánu ten výkend jet k tátovi do Čáslavi, tak se tam na jeden den ukážu. Doufám že se něco nepodělá a nebudu to muset zrušit oboje
EE to pořadí je správné a jediné jak má býtTsoenami píše:Spatné pořadí na avataruBudvyk.cz píše:Zdarec já mám v plánu ten výkend jet k tátovi do Čáslavi, tak se tam na jeden den ukážu. Doufám že se něco nepodělá a nebudu to muset zrušit obojetřeba se potkame i na Olšovci
presne tak, kontroloval jsem to na uctu a sthli si 560.13,- Kč nic dalsiho a doprava je zdarmaPoky Ul píše:Naky ty sis nějak pospíšil sakraTak že čistá ruka560 i s dopravou
Tak to je paráda. Já počkám až koruna posílí a uvidíme za kolik to budenaky píše:presne tak, kontroloval jsem to na uctu a sthli si 560.13,- Kč nic dalsiho a doprava je zdarmaPoky Ul píše:Naky ty sis nějak pospíšil sakraTak že čistá ruka560 i s dopravou
Až bude doláč za 16Dannik91 píše:Tak to je paráda. Já počkám až koruna posílí a uvidíme za kolik to budenaky píše:presne tak, kontroloval jsem to na uctu a sthli si 560.13,- Kč nic dalsiho a doprava je zdarmaPoky Ul píše:Naky ty sis nějak pospíšil sakraTak že čistá ruka560 i s dopravou
Naky dík ale ty máš lepšínaky píše:a ted to vychazi neco kolem 19 Kč![]()
Poky, mas pekny novy avatar!Kraaaasa!!!
To máte voba nějaký moc uměleckýPoky Ul píše:Naky dík ale ty máš lepšínaky píše:a ted to vychazi neco kolem 19 Kč![]()
Poky, mas pekny novy avatar!Kraaaasa!!!
ještě to není ono ten avatar je dočasný
ale Budvyk je nějak rozmázlej
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |