co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
U mě to bylo jednoduché, v Brně jsem řidičák dělat nechtěla, protože kamarádka ho tam dělala na po 7! ( ale teď se vlastně ani nedivím...). Takže rozhodl učitel v našem městě. On je tu jediný a v okolní vesnici ještě jeden - ten je nervák. Takže volba padla na naše město a učitele klidase. Měl sedan Fabii, byl klidný i dobře vyučoval. Dělala jsem autoškolu v zimě a párada, dalo mi to hodně. U závěreček jsem ten jednou prolítla, protože jsem panu policistovi nezaparkovala mezi bílé čáry ( hold všechny byly tenkrát pod sněhem a jemu se nelibilo, že jsem zaparkovala od jednoho auta tak, že by se mezi nás ještě jedno vlezlo ). No jediné co mě v autoškole nenaučil bylo parkování to jsem se po malých troškách naučila bravurně zadkem parkovat, s naší garáží nemám problém i šňupák pomalu zvládám. Cena byla 6500,- mám teda jen B tenkrát nic jiného k tomu nedávali.
Parkuji a jezdím v pohodě i s Octávkou a Zafirou a to je už velká kára pro mě
OSobně si myslím, že je jedno včem autoškolu děláte, ale to už má každý nějak v sobě.
Parkuji a jezdím v pohodě i s Octávkou a Zafirou a to je už velká kára pro mě
OSobně si myslím, že je jedno včem autoškolu děláte, ale to už má každý nějak v sobě.
Renault Megane 1,4, r.v. 1998, Šedý blesk, dokud stále jezdí - nevzdám se ho
Chevrolet Aveo 1,2 16V r.v. 2011, mimísek
- Reklama
Tak to já 5500,- plus poplatky magistrátu 700,-.. Já si pamatuju jak jsem se nemohla dočkat až dostanu řidičák taky mám jen B, třeba časem bych si to chtěla rozšířit..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Vidíš ty poplatky už taky nevím. Jajuško, taky bych ráda rozšířila na "D" to je můj velký sen
Jééé, Veruli, konečně nejsem sama, já taky a hlavně někdy na kamion tak časem
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
K tomu B je aspoň skůtr 50ccm a prý ještě bude 125ccm
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
A taky tě mají všichni za blázna?
Jo? No to mě tam už ale nepřidají ne?pejee píše:K tomu B je aspoň skůtr 50ccm a prý ještě bude 125ccm
Je to automaticky pod skupinou B zatím těch 50ccm..nemusí to tam dopisovat a pokud to schválí od příštího roku tak bude 125ccm. To je stejné jako terénní čtyřkolka taky spadá pod B.
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
Veruli, já normálně jezdím na skútru, je to ve vyhlášce, že můžeš jezdit na motocyklu do 50 ccm, pejee má pravdu, že od příštího roku můžeš drandit na 125ccm, ale pouze automatická převodovka..
A taky mě mají za blázna, ale je to můj sen, který bych si chtěla splnit.. mít papíry na kamion..
A taky mě mají za blázna, ale je to můj sen, který bych si chtěla splnit.. mít papíry na kamion..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja ešte na škode 105S (NRB-54-10) a záverečne skúška na 105L (NRC-12-45) vodičák som robil v Nitre,perlička,že ešte počas jázd som si naposledy zajazdil po dnešnej pešej zóne v Nitre,poslednú jazdu som mal 26.3.1982 a od 1.4. sa z toho stala pešia zóna,tak už s vodičákom som si po nej nezajazdil,aj učiteľov som mal dobrých,jeden 100% flegmoš a 2 frfľoši,ale dobráci
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
kujvaJajuska95 píše:Tak Lukine a od teď si pro ty balíčky na Avejko budeš chodit na poštu, nic ti nepřinesu.. já ti dám nákupní taška..18lukin18 píše: kam to dáš na té nákupní tašce
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
není radno hanit autko někomu kdo ti nosí poštu a balíčky..
18lukin18 píše:kujvaJajuska95 píše:Tak Lukine a od teď si pro ty balíčky na Avejko budeš chodit na poštu, nic ti nepřinesu.. já ti dám nákupní taška..18lukin18 píše: kam to dáš na té nákupní tašce
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
tak snad jsem toho moc neřekl
a navíc jsem to myslel ze srandy
a navíc jsem to myslel ze srandy
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Chevrolet Spark
Carthell Prg
Však já vím..
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
To mě hodně potěšiloJajuska95 píše:Veruli, já normálně jezdím na skútru, je to ve vyhlášce, že můžeš jezdit na motocyklu do 50 ccm, pejee má pravdu, že od příštího roku můžeš drandit na 125ccm, ale pouze automatická převodovka..