ještě Vám dlužím nějaké fotky z podzimu, kdy jsme ošetřovali zadní nápravu a pružiny. Fotky před a po:

A nový výfuk:

Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Petře, já jsem si toho vědom, ale ta průchodnost potrubí je na současný výkon dostatečná, ty dvě větve mají v součtu větší průměr než začátek potrubí. Výfuk se stejně (až počtvrté) asi bude letos dělat nově s ohledem na úpravy, které mám v plánu... Plány na Kadetta sk. A shánět nepotřebuji, pokud to bylo stavěné jen na 300 koní, já se chci pohybovat v hodnotách daleko vyšších a bude se to vyrábět asi na zakázku.Petr Soukup píše:Ivane sundej ten duplex,vyndej prostřední tlumič a uvidíš,že to pojede líp. Sežen výfukové potrubí na Calibru bez katu a středového tlumiče. Tohle tě musí brzdit. Nejlepší by bylo,kdyby jsi sehnal plány na výfuk pro Opel Kadet sk. A,ten byl počítanej na cca 300PS.
Neboj, já vím...Petr Soukup píše:Tak začni u výfuku,převodovky a hlavně pořádně zpevni auto! Hele já stavěl 2.0 16V atmosféru a můžu ti říct,že jen výfuk se předělával 4x. Není to žádná p.... to sladit. Převodovka jinak zpřevodovaná,jiné vačky,kované písty a dalších x věcí. Jen v motoru bylo 80000kč a to nebylo nic extra! Bylo v tom nějakých 180-190PS.
Praktický dotaz]Rebro[ píše:Pekne pekne... a ako v tom budes spat na cundri?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |