Kdyz servis tady tak jedine do Kunina krasny novy salon i servis a hlavne pristup bezkonkurencni a mechosi ze se na ne muzes v klidu spolehnout a navic i ceny super garancek

Moderátor: Blue Lanos
Já jsem si toho nevšiml aby byl rozdíl.JOHNY*5 píše:Ja teda nebyl jeste na zadne svolavacce. Auto mam od 5/2010.
BTW, ti co mate LT verzi a automaticke ztmavovaci zrcatko. Stava se to jenom me nebo taky Vam pokud jedete v noci a za Vama jede auto s xenonama tak zrcatko neztmavuje?? Pokud jede za vama klasicke auto se zarovkama tak se to ztmavi do takove "nazelenave" barvy, ale pokud to jsou xenony tak nekdy jen trochu a nekdy dokonce se mi zda ze se vubez neztmavi. Dela to nekomu taky??
No něco podobného řešili na foru renaultů přímo u thalie, taky se někomu loupala kůže na volantu...ladinek píše:ááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tak ten volant není asi žádná novina protože minulej rok měsíc po tom co jsem koupil aveo jsem měl reklamaci na plast a chlapík v Renocaru říkal že momentálně řeší na cruze loupající se volant ,takže pro chevy asi žádná novinka,i když řeknou že to ještě neviděli
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |