Aveo sedan a kvalita ?!
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Aveo sedan a kvalita ?!
dopredu to ide pekne a to ma 1,3 to sa musi nechat lepsi krutiaci moment, kratsie rychlosti, pre jazdenie mojej priatelke to uplne staci, ale chcelo by to tvrdsi podvozok
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
- Reklama
právě ne, mě to vyhovovalo ,i na aveo bych snesl měkčí,je to tu hrozný ty silnice,už stačí jen ukrást víka kanálů a je hotovo
krom toho má felda přesné řazení,živej rozjezd a nedrží to ty posra...otáčky na rozjezdu :((joooo a já měl 1,6 glx
krom toho má felda přesné řazení,živej rozjezd a nedrží to ty posra...otáčky na rozjezdu :((joooo a já měl 1,6 glx
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Scorpion.11
Tak proč jste si teda nekoupili Fábiu- ten cenový rozdíl není zas tak velký a třeba by jste už byli spokojeni Aveo má špatné řazení? Mě to řadí pěkně a bez problému Jinak na každém autě ať už levným či drahým pokud budu chtít vždy si chybičku či pro nebo proti najdu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Carthell Prg
Jojo, v tom máš pravdu...ladinek píše:právě ne, mě to vyhovovalo ,i na aveo bych snesl měkčí,je to tu hrozný ty silnice,už stačí jen ukrást víka kanálů a je hotovo
Mě štve na Aveu rozjezdy na semaforu, ta jemná spojka mě štve, stačí trochu rychleji pustit a auto div nezhasne....
Zabírá zbytečně nahoře a jemně, musím hodně pomalu poštět a korigovat plynem, to megane byl o poznání lepší...
- Scorpion.11
Pokud se nepletu tak Megan má tužší spojku, takže na tuto lehčí spojku si stačí jen zvyknout a pak jezdíš bez problému. Ze začátku jsem měl též problém než jsem si na ní zvykl a teť už mi to ani nepřipadne
Převzato z fora Cruze 2011
Převzato z fora Cruze 2011
Serpico píše:bez komentáře
Mějte se fajn
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Jojo, tohle jsem taky četl...Scorpion.11 píše:Pokud se nepletu tak Megan má tužší spojku, takže na tuto lehčí spojku si stačí jen zvyknout a pak jezdíš bez problému. Ze začátku jsem měl též problém než jsem si na ní zvykl a teť už mi to ani nepřipadne
Převzato z fora Cruze 2011Serpico píše:bez komentáře
Mějte se fajn
- Scorpion.11
Takže kde mátu tu vaší slavnou škodovku chevroleťáci
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
No, sice Chevrolet je podla tej tabulky najspolahlivejsi, ale konkretny voz ani jeden
A jedna sa vobec o ten korejsky Chevrolet ?
A jedna sa vobec o ten korejsky Chevrolet ?
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
Každá statistika se má brát z rezervou. Záleží na mnoha okolnostech, máš to jako z hrubou měsíční mzdou v čechách.Scorpion.11 píše:Takže kde mátu tu vaší slavnou škodovku chevroleťáci
Také spousta lidí na ni nedosáhne. Tím chci říct, že ten průměr můžou dělat americký modely vyrobené na jiný trh než je evropský, dále lze uvážit podle čeho se ta statistika dělala, jaké měřítko na posouzení závad bylo, na co se to konkretně vztahovalo.
Třeba podle německé zkušebny TUV, je chevrolet konkretně aveo na 88 místě, tesně před ním hyundai getz.
A fabia mnohem lépe, naopak renault laguna propadák...
Tím nechci ani náhodou zpochybnovat značku chevrolet, a ani aveo.
Spokojenost s našmi autíčky ukáže čas.
Panove , tej kvalite len tolko. vyrabam auta uz 15 rokov a mozem povedat ze vyvoj ide stale do predu a auta su stale viac a viac vylepsene a vybavene stale lepsimi a novymi doplnkami.
Ale ked porovnam kvalitu tak musim povedat ze je horsia a horsia. staci si uvedomit len to ze v aute cim viac elektronyckych veci montuju a tym viac poruch sa VYSKYTNE.
DALSIA VEC ze kazdy vyrobca sa snazi usetrit na vyrobe kde sa len da. napriklad po krize ta vasa skodovka zacala pouzivat cinske dieli do auta. lozisku hlinikove odliatky plas a kopu dalsie.
Napriklad dalsia znacka Merceds. ma dost problem s motormi.
Priklad. ked ti do servisu za mesiac pride 9 aut na vymenu mototra po 20 tisic km tak niekde problem bude.A PRI TOM INTERVAL VYMENU OLEJA MAJU AZ PO 50 tisic.
Ale ked porovnam kvalitu tak musim povedat ze je horsia a horsia. staci si uvedomit len to ze v aute cim viac elektronyckych veci montuju a tym viac poruch sa VYSKYTNE.
DALSIA VEC ze kazdy vyrobca sa snazi usetrit na vyrobe kde sa len da. napriklad po krize ta vasa skodovka zacala pouzivat cinske dieli do auta. lozisku hlinikove odliatky plas a kopu dalsie.
Napriklad dalsia znacka Merceds. ma dost problem s motormi.
Priklad. ked ti do servisu za mesiac pride 9 aut na vymenu mototra po 20 tisic km tak niekde problem bude.A PRI TOM INTERVAL VYMENU OLEJA MAJU AZ PO 50 tisic.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
- Scorpion.11
k tomu není co dodat
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
pánové něco mě kape zespodu auta pod chladičem na pravé straně vpředu ale jen po jízdě,pohledově zhora i zespodu nic není mokrý,pak tu kvalitu nafotím,Dole je plechu takovej gumovej čudl a ten je mokrej,dám fota co to je,nechci zakládat další téma tak pak poradte co to je ta guma
Edmund Burke
Edmund Burke
Jak jsi popsal závadu, jedná se o netěsnost v chladicí soustavě. Při jízdě se tlak v chladící soustavě zvýší, to trvá dokud voda nevychladne. Projdi nejprve veškeré spoje, dotáhni je, jsou-li volné. Ve spoji, kde delší dobu kape nebo vzlíná voda je vždy trochu odstín barvy, jaký má chladící kapalina. Jsouli všechny spoje těsné, prohlídni chladič, zda není také někde dole "barevný". Jestli ano, barva tě zavede, kde teče. Menší dírky bezpečně zatmelí přísada do chladiče na jeho opravu.ladinek píše:pánové něco mě kape zespodu auta pod chladičem na pravé straně vpředu ale jen po jízdě,pohledově zhora i zespodu nic není mokrý,pak tu kvalitu nafotím,Dole je plechu takovej gumovej čudl a ten je mokrej,dám fota co to je,nechci zakládat další téma tak pak poradte co to je ta guma
AVEO sedan 1,2 16V / 72856 km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
Spotřeba: 4,7 až 5,9 l/km
jj právě teď v sobotu jdu na to ,musím sundat nárazník,jinak nic neuvidím,není to nic hroznýho to bude asi něco volnýho na hadici ,chladičem mě nestraš to by bylo něco
Edmund Burke
Edmund Burke