A Nubira byla koupena
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
tak pro tomase
ja tam prave vcera termostat vymenil za novy takze to vypada ze to bylo tim novym termostatem ktery jsem koupil v CZ DRAFFEL a je pravda ze nejdriv sem zjistil ze je uplne mekkej a tece kolem voda.tak jsem pridal podlozky a zalepil na silikon.po asi 10 km vylitla ta hadice a pak se to znova uvarilo.
dnes jsem na doporuceni kluku z dilny namontoval zpet stary termostat a dolil vodu a nastartoval.bezi to zatim normalne ohralo se to termostat pustil vodu a po ohrati sepnul vetrak a vse se tvarilo dobre.Ale autem jsem nikam nejel bylo to jen na miste v otackach.takze zatim nic nevim uvidim jestli dojedu zitra domu.
jen malickost opravoval jsem osklive zazloutle svetlo a mam nejake fotky
jo a mam uz pripravenou ikonku do fora
ja tam prave vcera termostat vymenil za novy takze to vypada ze to bylo tim novym termostatem ktery jsem koupil v CZ DRAFFEL a je pravda ze nejdriv sem zjistil ze je uplne mekkej a tece kolem voda.tak jsem pridal podlozky a zalepil na silikon.po asi 10 km vylitla ta hadice a pak se to znova uvarilo.
dnes jsem na doporuceni kluku z dilny namontoval zpet stary termostat a dolil vodu a nastartoval.bezi to zatim normalne ohralo se to termostat pustil vodu a po ohrati sepnul vetrak a vse se tvarilo dobre.Ale autem jsem nikam nejel bylo to jen na miste v otackach.takze zatim nic nevim uvidim jestli dojedu zitra domu.
jen malickost opravoval jsem osklive zazloutle svetlo a mam nejake fotky
jo a mam uz pripravenou ikonku do fora
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
no a zapomel jsem jeste jednu vec nadrz plynu je na 44 l(vyrazeno na nadrzi-a podle propoctu PEHY se tam ma vejit asi 37l) a po natankovani mam ted na tachometru 410 km a porad to jede.tak jsem zvedav kolik se tam zitra vejde pokud k te pumpe dojedu.doufam ze budu se spotrebou nekde kolem 9 litru.
Simson s 51
Simson s 51
Tak jsem zas chvili tady
takze po vymene stareho termostatu se auto chova uz zase normalne takze snad se hlave ani tesneni nic nestalo.
o vikendu jsem chtel vymenit tlumice ale zjistil jsem ze objednane zadni se ukazaly jako predni takze nic a sem zvedav jestli mi je nekdo vymeni
ale udelal jsem zase malinkou upravu a to kontrolku rozsvicenych svetel
nic jineho se mi tam jako kontrolka nelibilo a navic tohle je zelene.asi 5 minut prace a 10 cm dratu.
no a navic jsem zjistil ze jsou v zadu zarezle valecky brzd to jen na okraj
takze po vymene stareho termostatu se auto chova uz zase normalne takze snad se hlave ani tesneni nic nestalo.
o vikendu jsem chtel vymenit tlumice ale zjistil jsem ze objednane zadni se ukazaly jako predni takze nic a sem zvedav jestli mi je nekdo vymeni
ale udelal jsem zase malinkou upravu a to kontrolku rozsvicenych svetel
nic jineho se mi tam jako kontrolka nelibilo a navic tohle je zelene.asi 5 minut prace a 10 cm dratu.
no a navic jsem zjistil ze jsou v zadu zarezle valecky brzd to jen na okraj
Simson s 51
Simson s 51
Že bliká vozejk
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Tak s dovolením bych se taky přidal do diskuze.conpet píše:Že bliká vozejk
2Palikx: Na Nubiře odvádíš parádní práci, všechna čest.
Už delší dobu jsem přemýšlel, jakou že kontrolku využít pro signalizaci světel. Tvůj poslední příspěvek mě donutil nahlídnout do manuálu a hle - na "clusteru" je kontrolka DRL - denní světla. Ale jen nevím, jestli je osazená žárovkou či nikoli a jestli je vyvedená na nějaký kabel. Na schématech (za odkaz TNX Dedo Miki) jsem to hledal marně. Tachometr asi bude muset ven, že? U Nubi II zřejmě nic jednoduchého, ještě jsem to nezkoušel.
Tak jsem tu zase po delsi odmlce.
tak u nubi 2 si ted nejak neuvedomuju jak se vyndava pristrojovka ale tak strasny to nebude.ano kontrolka drl tam je(ale oranzova a to se mi nelibilo)zarovka v ni neni ale znamena to udajne nejake rele navic a privest kabel.uz nad tim premyslim tak to mozna realizuji az nebudu mit co delat.
takze jeste vydrz.
mam dalsi pokracovani nekonecneho serialu nubira
tlumice mi vymenili takze uz cekaji na sedace na vymenu.
a jelikoz mam dobreho znameho ve skladu dilu vcera jsem si koupil calouneni stropu za cenu 1300 uplne nove a hned jsem ho namontoval.porod neskutecnej ale je tam.(nestastne stresni okno hodne prekazelo)
jelikoz se s autem nedalo jet temer rovne musel jsem vymenit silentbloky prednich ramen takze uz to konecne jede rovne.valecky brzd a privodni trubicky uz mam taky jen nejsou lidi na montaz ale o vikendu to myslim probehne.
tak u nubi 2 si ted nejak neuvedomuju jak se vyndava pristrojovka ale tak strasny to nebude.ano kontrolka drl tam je(ale oranzova a to se mi nelibilo)zarovka v ni neni ale znamena to udajne nejake rele navic a privest kabel.uz nad tim premyslim tak to mozna realizuji az nebudu mit co delat.
takze jeste vydrz.
mam dalsi pokracovani nekonecneho serialu nubira
tlumice mi vymenili takze uz cekaji na sedace na vymenu.
a jelikoz mam dobreho znameho ve skladu dilu vcera jsem si koupil calouneni stropu za cenu 1300 uplne nove a hned jsem ho namontoval.porod neskutecnej ale je tam.(nestastne stresni okno hodne prekazelo)
jelikoz se s autem nedalo jet temer rovne musel jsem vymenit silentbloky prednich ramen takze uz to konecne jede rovne.valecky brzd a privodni trubicky uz mam taky jen nejsou lidi na montaz ale o vikendu to myslim probehne.
Simson s 51
Simson s 51
delam co muzu ale je toho cim dal mene tak snad uz toho bude konec.uz nemam navic ani korunu tak musim stejne chvili vydrzet.
jo jeste jedna vec ale fotky toho mam v mobilu tak jindy-koupil jsem si dojezdove kolo z seata a muzu vyhodit to velke z kufru a to dojezdove se vejde na bok a privazat gumovym pavoukem a mam zase slusny kufr.
jo jeste jedna vec ale fotky toho mam v mobilu tak jindy-koupil jsem si dojezdove kolo z seata a muzu vyhodit to velke z kufru a to dojezdove se vejde na bok a privazat gumovym pavoukem a mam zase slusny kufr.
Simson s 51
Simson s 51
Pavle hoď fotky, já už to někde u Nubi kombi viděl, vyndá se ta schránka a ta rezerva malinko nadzvedává koženku roletky, Je to tak????? Kolik jsi za tu dojezdovku dal? Já kdysi viděl z VW asi za 500,- ????palikx píše:delam co muzu ale je toho cim dal mene tak snad uz toho bude konec.uz nemam navic ani korunu tak musim stejne chvili vydrzet.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
no fotky jsou tady
no a kastlik tam zustal jen je otevreny (ale poklop asi vyhodim)a roletky se to ani nedotkne.cena i s postovnym 400
jen jeste neni chycena tim gumicukem jeste ho nemam.
a mam dalsi pokracovani konecne se mi vratil reklamovany termostat takze uz mam original daewoo a ten je uz ok a namontoval jsem i tlumice
ted je s tim autem konecne pekne svezeni neplave to nehoupe se to jede to rovne a zda se mi ze se to rozjizdi.po oprave to bylo chciply ale ted uz se mi zda ze je to lepsi.ma to od opravy cca 700 km a ubytek oleje zadny nebo nepatrny.takze se zda ze se to asi povedlo.
soucasna priblizna cena auta se vsim i elektrony je 40 000 tis.doufam ze na delsi dobu konecna.
no a kastlik tam zustal jen je otevreny (ale poklop asi vyhodim)a roletky se to ani nedotkne.cena i s postovnym 400
jen jeste neni chycena tim gumicukem jeste ho nemam.
a mam dalsi pokracovani konecne se mi vratil reklamovany termostat takze uz mam original daewoo a ten je uz ok a namontoval jsem i tlumice
ted je s tim autem konecne pekne svezeni neplave to nehoupe se to jede to rovne a zda se mi ze se to rozjizdi.po oprave to bylo chciply ale ted uz se mi zda ze je to lepsi.ma to od opravy cca 700 km a ubytek oleje zadny nebo nepatrny.takze se zda ze se to asi povedlo.
soucasna priblizna cena auta se vsim i elektrony je 40 000 tis.doufam ze na delsi dobu konecna.
Simson s 51
Simson s 51
Ten konec roletky co se zahakava do zlabku je na pytel, co. Vyztuzuje to nejakej drat ale ten se ohyba, no nic moc.
Me to furt vypadavalo az jsem se nastval a misto toho celyho patentu tam dal hlinikovej jekl pres celou sirku (prurez ctverec 15x15), kterej je tuhej a zapadne i do tech zlabku.
To jen takova odbocka. Cau.
Me to furt vypadavalo az jsem se nastval a misto toho celyho patentu tam dal hlinikovej jekl pres celou sirku (prurez ctverec 15x15), kterej je tuhej a zapadne i do tech zlabku.
To jen takova odbocka. Cau.
NUBIRA Wagon 1.6 SX; r.v. 1999