Nexia³ Supersport Project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Mno, uz se tesim az vyjde clanek v Tuning magazinu, hned to oskenuju na nexiaclub, s sefredaktorem jsem jedna ruka tak snad nebude problem kvuli autorskym pravum
Jinak Ivane, az budes prvni v Hradci na srazu tak ti osobne prijedu poprat a natocit na videjo !!!! Mozna i Mimon co?
Jinak Ivane, az budes prvni v Hradci na srazu tak ti osobne prijedu poprat a natocit na videjo !!!! Mozna i Mimon co?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ne, mám to doma někde poznamenané, ale v Brně a jsem teďka v Praze. Pošlu Ti to, jakmile se dostanu zase někdy domů.Ondras píše:Tak to koukej někde vyštrachat . Nebo tomu mám rozumnět, že je to už nezjistitelné?Ivan píše:Ano, jel jsem, Ondro, ale čas Ti teďka z hlavy neřeknu
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Miloši. Jinak ten článek bude o předchozím projektu - tedy o Nexii bez turba Tento projekt nehodlám moc uveřejňovat, ale ono se to neutají... po prvním sprintu bude jasné, o co jdemilosh píše:Mno, uz se tesim az vyjde clanek v Tuning magazinu, hned to oskenuju na nexiaclub, s sefredaktorem jsem jedna ruka tak snad nebude problem kvuli autorskym pravum
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přiznávám, že to bude prozatím téměř v sériovém provedení. Nejdříve to musí fungovat a až potom se může zvyšovat výkon. Není to žádná sranda, hlavně ta elektrika je brutální...
Nexia² project
http://nexia.emuni.cz/index.php?t=75Ivan píše:Kolegové, kochejte se
Tak to vypada super. Len tak dalej.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ten svazek je boží . Dovedu si představit jaké je s tím s*aní...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Hanzy
Moc pekne...jen proc je to okoli tak pekneho motoru porad tak spinane???Myslim ze mit motor venku je jedinecna moznost to dat hezky do pucu...
Hodne to kazi celkovy dojem...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu, já to vím. Ale kdybych to teďka umýval, tak za 3 měsíce to vypadá úplně stejně jako je to nyní, takže to považuju za zbytečnou činnost. Uznávám, že k tomu mám zřejmě specifický přístup, což podthuje i fakt, že jsem auto zvenku umyl asi po 6 měsících pod tlakem toho, že budu mít fotky v Tuning Magazinu Pro mě je v současnosti prioritou to, aby auto bezvadně fungovalo po technické stránce, jak to bude vypadat, je druhořadé.Hanzy píše:Moc pekne...jen proc je to okoli tak pekneho motoru porad tak spinane???Myslim ze mit motor venku je jedinecna moznost to dat hezky do pucu...
Nexia² project
Tak tomu hovorim funkcny tunning. Ten uznavam aj ja.Ivan píše:Máš pravdu, já to vím. Ale kdybych to teďka umýval, tak za 3 měsíce to vypadá úplně stejně jako je to nyní, takže to považuju za zbytečnou činnost. Uznávám, že k tomu mám zřejmě specifický přístup, což podthuje i fakt, že jsem auto zvenku umyl asi po 6 měsících pod tlakem toho, že budu mít fotky v Tuning Magazinu Pro mě je v současnosti prioritou to, aby auto bezvadně fungovalo po technické stránce, jak to bude vypadat, je druhořadé.Hanzy píše:Moc pekne...jen proc je to okoli tak pekneho motoru porad tak spinane???Myslim ze mit motor venku je jedinecna moznost to dat hezky do pucu...