Lega a LPG?

Moderátor: Blue Lanos

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Na prvni pohled i z fota je videt ze byly zborene,staci kouknout hlavne u te bile podstatne jsou srouby belejsi....vysvetleni pro nevidome... :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Na prvni pohled i z fota je videt ze byly zborene,staci kouknout hlavne u te bile podstatne jsou srouby belejsi....vysvetleni pro nevidome... :lol: :lol: :lol:
To je prece tuzing ala Hanzy....vysvetleni pro nechapave... :lol: :lol: :lol:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tuzing....???Opravdu nechapu priznavam... :?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Hanzy píše:Tuzing....???Opravdu nechapu priznavam... :?
Tuzing = velmi nepovedený, lajdácký a naprosto hnusný pokus o tuning vozu ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Tak to slysim prvne a logicky by to moh byt tuze dobry tuning :D Jinak podle kolegy Slama je tim padem vse tuzing... :lol: :lol: :lol: a slovo tunig tabu :shock:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
xidex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xidex »

Hanzy píše:Tak to slysim prvne a logicky by to moh byt tuze dobry tuning :D Jinak podle kolegy Slama je tim padem vse tuzing... :lol: :lol: :lol: a slovo tunig tabu :shock:

Tuning = ladění vozu za účelem zlepšení jeho vlastností a chování (Úpravy motoru, podvozku, brzd...)
Tuzing = prasení kytu a všech možných nalepovacích/našívacích/šroubovacích věcí typu falešný sání na haufně, mračítka, sportovní mřížka od Milotecu, zatmavování zadních světel černým emailem, stroboskopy do světel, všude po autě modrý LEDky atd. To jen tak na vysvětlení, slovo tuzing toho zahrnuje mnoho...jo ještě jsem zapomněl na zavařený víko kufru a SPZ na zadním nárazníku (obzvláště efeketní je to na autech typu Škoda Favorit/Felicia/120)
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Hele to chceš povedať že HASIČI mají tuzingové auta alebo čóóóó :twisted:lebo máme stroboskopy a modré svetielka ktoré mimichodom preferuji aj na svojom aute lebo som taký že sa chcem odlišovať a táto Hanzyho maska ktorá je spravená v domácích podmienkach je to najkrajšie čo poznám pretože keď dakdo kúpi tuningované auto tak to nieje nič ale ten kdo si vše robí na aute sám je jednotka a tu na fóre ich máme dosť :D :D :D :D Mimochodom takým čo si tuningujú vozy držím palce a nech nedajú na posmevky :D
xidex
Kontaktovat uživatele:

RE: Peha

Příspěvek od xidex »

-peha- píše:Hele to chceš povedať že HASIČI mají tuzingové auta alebo čóóóó :twisted:lebo máme stroboskopy a modré svetielka ktoré mimichodom preferuji aj na svojom aute lebo som taký že sa chcem odlišovať a táto Hanzyho maska ktorá je spravená v domácích podmienkach je to najkrajšie čo poznám pretože keď dakdo kúpi tuningované auto tak to nieje nič ale ten kdo si vše robí na aute sám je jednotka a tu na fóre ich máme dosť :D :D :D :D Mimochodom takým čo si tuningujú vozy držím palce a nech nedajú na posmevky :D
Ad hasiči-ne
Co se odlišování modrými věcmi týče - proti neonům atd. ani popel, ale něco co modře bliká nemá na civilním autě co dělat, dvakrát se mi stalo, že jsem uhýbal modrým světlům a potom slyším duc duc duc a projel okolo mě Golf s pár debilama v něm a měli strašnou srandu z toho, že jsem jim uhnul. Až takovejch bude víc, tak pak už ani tý záchrance nikdo neuhne...prostě proti strobáčům jsem zásadně. Ted trocha slovickareni: Ono je styling, tuning a tuzing. Stylingem by se dala IMHO nazvat ta Hanzyho maska, tuningem podle me ne - je to jen esteticka zalezitost. Ale neni zprasena, ackoli me se libi vic normalni. Tzn. neni to tuzing. Ale kdyz si nekdo da kridlo na V3Sku na Seat Ibiza, pak je to tuzing jak vysity. Kdyz se kouknes co je u nas (a u vas asi taky) vsechno povazovano za tuning:
http://www.tuzing.com/gallery.php?akce= ... edia_id=10
http://www.tuzing.com/gallery.php?akce= ... media_id=3

je mi z toho zle. Každý svého štěstí strůjce, ale jen do doby než z tý zrezlý škodovky/Corsy/Una ta divná věc vzadu upadne a rozstřelí mi to sklo.
Faktem je to, že k tomu spíš mám odpor díky těm "lidem", který jsem u tohohle potkal a který si s tím spojuju. Plus se k tomu přidává moje nepochopení, podle mě je daleko větší umění a zábava nechat auto v sériové podobě (100% stav) a pak překvapit závodníky ve votuzenejch TDi. Nejlepší byl známý s Passatem 2,8l a na zadku měl 1,6 :-)

Jinak se shodneme na tom, že pořád lepší, když na tom člověk dělá doma, než když nakoupí věci od Milotecu a izolační pásku na odborné přimontování s atestem 8SD.
Rezzo 2,0 CDX LPG, r. 2006, černá | 4/2015-????
Lanos 1,5 SOHC LPG, r. 2000, červená | 10/2013-????
ex Leganza 2,0 CDX LPG, r. 1997, hnědá-základní | 5/2007-9/2014
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No nemyslím si že podsviecenie Legy je tuzing vieš já odoberám Tuning magazín,Autosport Tuning a Autotuning každý mesiac takže mám doma hrozne velkú kopu magazínú a dosť pravidelne sa zúčastnujem Tuning zrazú(týmto sa chcem spítať či sa dakdo nechystá na Carat Tuning show do Piešťan v auguste (srpnu) je to paráda ale ješte je čas takže potom otvoríme tému ktorá už tu bola :lol: )a tak pre mna je tuning umenie človeka zmeniť uniformovasť já so proste za zmenu lebo keby sme mali všetci všetko rovnaké tak to stojí za prd :lol: :lol: :lol: :lol: Obrázek Obrázek Obrázek
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jó a TUNING je treba z tohodle Obrázek
Urobiť tohle Obrázek Obrázek
A tohle je taky TUNING a parádní Obrázek
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

No jak koukam tak je tady pro nektere i tuzing napriklad i vonka v aute a to co zbabrali jednou ve vyrobe je nejlepsi....ano souhlasima doporucuju zavrit do garaze a nesahat a pockat az se tomu bude dat rikat VETERAN a tam se to ceni... :?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To vieš ja sa tím zaoberám už od detstva aj otcovi som tuningoval Oktáviu až ma málem zabil keď som mu zmenšil volant no asi 25 cm a on ho nevládal točiť veď nemal posilovač :lol: :lol: :lol: ale Tuzing hovorým treba tomuto :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Ale vco svete sa to rozmáhá tak čo k tomu dodad len tolko kolko ludí tolko chutí (mne toto nechutí vôbec) :lol: :lol: :lol:
ros

Příspěvek od ros »

Ahoj vespolek. Mám problém s chlazením motoru. Voda má snahu vařit, čerpadlo je ok, termostat otvírá. Tak co s tím.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je otazka kdy jestli i pri normalni jizde nebo pri pozastaveni jinak jetli ti jedou ventilatory...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ros

Příspěvek od ros »

No ventilátory jedou, když vypnu zapalování voda začne vařit. Asi skusím zajet do servisu. Začalo mi to blbnout, když jsem provětral auto na cestě do Frýdku a praskla mi hadice od vody. Tu jsem vyměnil.
Leganza 2,2 LPG automat rok 2000, dříve Espero
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“