Blue Lanos píše:Nechcem sa teraz vyhovarat ani to na nikoho zvalovat ale straaasne som sa tesil lebo este niekedy v ledenu - unoru sme sa z akrim bavili, ze sa konecne stretneme aj z Hanickou. Pak se to zmenilo a trocha som stratil zaujem a aj preto sme neprisli . Omluvame sa
co to znamena ZTRATIL ZAUJEM? takpvy pojem od tebe neznam
Tak pristi rok !!!!
Snad sa to podari Aj pocasie hadam uz na 3x bude lepsie
Som rad ze som sa zucastnil ,skode toho pocasia ale som rad ze ucast bola vescia ako minuly rok,klobasky boli super a chevrolet kolac tiez. Vdaka vsetkym co to organizuju.
Ivošku moc ma mrzí že som sa s tebou ráno nerozlúčil ale nevedel som ťa nájsť jo a stou psychickou újmou si nerob nič lebo Táňa(moja drahá polovička) Ti vzkazuje že tak roztomilého opilčeka ješte nevidela
Peho, děkuju. Já jsem ráno nebyl schopnej ničeho, jen ležet a dojít na snídani Byl si skvělej, přesně jak jsem tě čekal Ale slyšel jsem o Slovenském srazu v září, tak se moc těším.
Molosh: Já jsem reagoval na to, že jsem ležel a smál se v noci....což docela jde....ale jsem vomlácenej od pádů
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš píše:Ale já nechtěl.....já se jen marně snažím přijít na to, co jsem dělal....konečně jsem přišel na to, že mě táta s bráchou dotáhli do postele, takže tohle mám vyřešený,ale jinak od jízdy s bandolíkem nevím nic
hajal jsi na zemi a smal se na nas, ale to vyfoceny nemam, ale zase mam tanecniky
vyfoceny ne ale natoceny ano jen se neboj ze mi to uniklo
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Ivoš píše:Ale já nechtěl.....já se jen marně snažím přijít na to, co jsem dělal....konečně jsem přišel na to, že mě táta s bráchou dotáhli do postele, takže tohle mám vyřešený,ale jinak od jízdy s bandolíkem nevím nic
hajal jsi na zemi a smal se na nas, ale to vyfoceny nemam, ale zase mam tanecniky
vyfoceny ne ale natoceny ano jen se neboj ze mi to uniklo
Ježišmarjá, Slávku to musím vidět, už se moc těším
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
ouuu no Simone je doma tiež fota až ked bude čas kua je to dlhááááááááááááááááááááááácesta ale veeelmi som sa dobre cítil už sa tečňším na Manín/dufam bude??? MIPO/
Ivosi , muzu jsem dat fotku toho co jsi v noci provadel ?
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová