![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
To ti závidím...předpokládám, že máš garáž a sem tam i čas,že? Takovej luxus jako mít čas bych si přál.V.Brousek píše:Asi záleží kde bylo auto s montované. Já mám čistého Korejce a když ti vyfotím třeba mé manžety na poloosách, nenajadeš na nich prasklinku. Kdyby mě zajíc neroztrhnul manžetu u lanka spojky, tak jsou všechny gumy jako nové. Sice se o ně pravidelně starám (natírám přípravkem REGUM), ale fakt po 8 letech provozu jsou OK. Ještě musím dodat, že mám na údržbu vozu fakt ideální podmínky.Kdybych je neměl, asi by taková péče nebyla možná.
Ja som za 10 let este nefoukalTopol píše:Pěkný den![]()
LIFELIKE máš už auto třetí rok?Neříkám nic ale klimy tak po třech letech potřebují dofouknout no a náplň není předmětem reklamace.Aby tě to tolik nemrzelo tak já to nechal dofouknot už loni koncem léta a Kolouška budu mít letos 11 srpna už tři rokyJinak mě klima stačí né že bych mohl dělat na výdechu zmrzlinu ale mě to stačí.
Ať nám jezdí a nezlobí
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |