Zimný Daewrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nechte to na jaro, v zime stejne si myslim ze hodne lidi by nedorazilo co kdyz napada 1m snehu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
-peha- píše:Ale ludkovia normálne sa už neviem dočkať takého ČeskoSlovenského stretka ať už bude kdekolvek Je to paráda pokecať si s najlepšími ludmi,trocha popiť a ješte keď nám Ivetka bude robiť masáž tak neviem či od toho poznáte lepšiu vec
No teda, člověk není pár dní na netu a už je o něm řeč. A já pořád proč se mi tak škytalo.
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
To by mě teda zajímalo, kolik Ti je? Jsi to napsal, jako by Ti bylo nejmíň 55. Ne, v poho, já jsem taky blázen do tuningu, tak jsem rád, že jsi další z klubu, který je tak nemocný. Na jarní sraz se těším a myslím, že by se už měl začít pomalu plánovat.-peha- píše:No já plne doufámže na jaře se uvidíme sem dost zvedavej na tu tvojí Nexičku,sem dost blázen do tuningu a to i přes múj vek ale vo tom se nebudeme bavit sme si už řekli Tákže HURÁ na jaře
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
clovek som pride skoro po dvojtyzdnovom pobyte v Cechach plny ocakavania ze co sa tu zatial dohodlo a ono nic myslel som ze by sa nazbieralo viac priaznivcov na tu Kovacovu nez len 2 ks. to by muselo byt aspon zo 5 aut aby malo vyznam tam robit aj nejaky program ako slalom, masaze atd...
Lega 2.0i LPG full