vadné servo řízení
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
samozrejme ze je dobre si nekoho vzit ssebou.v pripade moznosti diagnostiky uplne nejlip.ale bohuzel si myslim ze jak jednou to uato odvezes uz bude velmi tezka cesta zpet.a za nejakou tu prohlidku pred koupi se urcite nemusi platit zadne zavratne castky serpico to mozna trosku (v dobrem)prehani.nejaky 2-3 stovky za par hodin stravenych v bazaru je myslim akorat.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
vadné servo
to palikx - príma seš slušnej ( levnej ) - teoretická úvaha byla vedena hlavně v rovině případných následných nákladů - podložena ceníkem servisů
( použití diagnostiky 1 200 ) - prohlídka na rampě ( ceník 500 ), případné přistavení a použití tvého vozidla paušál 300 - 500.
Prosím, co jsem prohádal?
Příště velmi rád beru za polovic, tedy " litr " a oblizuju si obě ruce.
Jen tak mimochodem AAA, deklarují v reklamě skutečně vrácení vozidla do 24 hodin bez udání důvodu.
měj se fajn
( použití diagnostiky 1 200 ) - prohlídka na rampě ( ceník 500 ), případné přistavení a použití tvého vozidla paušál 300 - 500.
Prosím, co jsem prohádal?
Příště velmi rád beru za polovic, tedy " litr " a oblizuju si obě ruce.
Jen tak mimochodem AAA, deklarují v reklamě skutečně vrácení vozidla do 24 hodin bez udání důvodu.
měj se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
jasne teoreticky to tak je spravne.ale kdyz by nekdo potreboval a dohodlo se to samozrejme mimo pracovni dobu tak je vsecko jinak.no oni aaa rikaj spoustu veci ktere nejsou pravda a reklamacni oddeleni bych vam nepral zazit osobne.2-4 gorily ktere se ptaji co mate za problem.obvykle to vetsinu lidi prejde.
Simson s 51
Simson s 51
nevím, jaký systém tam byl předtím, můžu se poptat. Pokud to i řekli, pouštím to ven, pro mě je to španělská vesnice-neznámé pojmy. Popis systému, to si dokážu zapamatovat a pochopit, s názvama je to horší. Stejně tam budu volat, protože, když mi jede motor na volnoběh, smrdí plyn. V sobotu jsem tankovala plnou nádrž (byla jsem na benzínce Schell)a dnes, když jsem zastavila, tak byl cítit plyn. Musela jsem větrat. To by nemělo být, podle mého názoru. Všimla jsem si to i dříve, nebylo to však tak výrazné.
Jo, teď se už snažím být zase sluníčko, ale v létě jsem byla bouřkové mračno.
Ještě mi, prosím poraďte, jaké gumy se kupují na zimu a jestli je lepší mít na výměnu celé kola. V servise mi tak radí, že disky, které mám, jsou na zimu křehší, takže jsou lepší obyčejné disky. Teď přesně nevím, jaké slovo použili - snad aluminiové - na ty kola, co mám teď. Tak poraďte, nechť těch rad je ještě víc. V poslední době už mám pocit, že nic jiného nedělám, jen kolem auta. Já myslela, že budu jezdit a sem tam-něco k autu. Zatím je to spíše naopak.
Ještě mi, prosím poraďte, jaké gumy se kupují na zimu a jestli je lepší mít na výměnu celé kola. V servise mi tak radí, že disky, které mám, jsou na zimu křehší, takže jsou lepší obyčejné disky. Teď přesně nevím, jaké slovo použili - snad aluminiové - na ty kola, co mám teď. Tak poraďte, nechť těch rad je ještě víc. V poslední době už mám pocit, že nic jiného nedělám, jen kolem auta. Já myslela, že budu jezdit a sem tam-něco k autu. Zatím je to spíše naopak.
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..Sluniicko..
holt auto je auto..a pokial ma uz viac ako 5 rokov, tak to neni len jazdenie,...
ale sa treba "o to" zacat aj starat..
..no o gumaach kolesaach je na tomto foore prispevkov plllno..
..a uz je toto tema aj tak dost pomiesanee...
ked "vo vadnom serve" riesime plyn, a barAAAr..
..
ale taq aspon v strucnosti moj nazor..
v zime daava tym "alu diskom" zabrat "ten posypovy material" na cesty,..
ta sol je na ten hlinnik doooost agresivna, preto je lepsie mat plechove disky..
..pneu je dobre mat "doporuceneho rozmeru" napr. 185/60 R14 a to v pripade,
ze jazdish po cesataach kde toho snehu vela nebyva,..
ale ak jazdish niekde, kde je snehu koooopa, tak sa doporucuju "radu uzssie" napr. 175/70 R14
holt auto je auto..a pokial ma uz viac ako 5 rokov, tak to neni len jazdenie,...
ale sa treba "o to" zacat aj starat..
..no o gumaach kolesaach je na tomto foore prispevkov plllno..
..a uz je toto tema aj tak dost pomiesanee...
ked "vo vadnom serve" riesime plyn, a barAAAr..
..
ale taq aspon v strucnosti moj nazor..
v zime daava tym "alu diskom" zabrat "ten posypovy material" na cesty,..
ta sol je na ten hlinnik doooost agresivna, preto je lepsie mat plechove disky..
..pneu je dobre mat "doporuceneho rozmeru" napr. 185/60 R14 a to v pripade,
ze jazdish po cesataach kde toho snehu vela nebyva,..
ale ak jazdish niekde, kde je snehu koooopa, tak sa doporucuju "radu uzssie" napr. 175/70 R14
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No tak jen pro zajimavost, jestli s nimi budes mluvit, docela by me zajimalo co to bylo zac-ten system.slunicko píše:nevím, jaký systém tam byl předtím, můžu se poptat. Pokud to i řekli, pouštím to ven, pro mě je to španělská vesnice-neznámé pojmy. Popis systému, to si dokážu zapamatovat a pochopit, s názvama je to horší. Stejně tam budu volat, protože, když mi jede motor na volnoběh, smrdí plyn. V sobotu jsem tankovala plnou nádrž (byla jsem na benzínce Schell)a dnes, když jsem zastavila, tak byl cítit plyn. Musela jsem větrat. To by nemělo být, podle mého názoru. Všimla jsem si to i dříve, nebylo to však tak výrazné.
No jestli mas s tim plynem stale problemy-citit by rozhodne byt nemel! Na to pozor, zajed do te GERY v HK, ale kdyz to mas zase od jinud, mela by si na to mit i nejakou zaruku, no ted popravde sam nevim ci Ti radit, ja tu pres leto moc nebyl, skoda ze jsem to necetl driv, mozna by to ani ven nemuselo No uz Te to asi stalo hodne, coz se taky jen tak nevrati
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
no tak to je teda opravdu na zabiti.ti umelci co ti to delali jsou ZLODEJI.koltec tam ma i akri a opravdu neni problem v hradci cokoliv opravit a seridit.
to bych snad chtel vratit zpet stary system a jeste bych se s nima moc hadal.ale to uz asi nepujde.teda to me zase nastvalo sorry
to bych snad chtel vratit zpet stary system a jeste bych se s nima moc hadal.ale to uz asi nepujde.teda to me zase nastvalo sorry
Simson s 51
Simson s 51
Vis me to stve za nas mechaniky.ze nekdo montuje plyn a nezna jiny system ani jine firmy ktere montuji jine systemy.proste me to stve.
Simson s 51
Simson s 51
Jo je to mozne a dokonce si to o me par lidi i mysli.
jinak ja nevim tohle je fakt blby.oni reknou ze je to stary a uz to nejde zpetne zapsat do tp.ted uz je to asi v haji.skoda.nezbyva nez se smirit.
jinak ja nevim tohle je fakt blby.oni reknou ze je to stary a uz to nejde zpetne zapsat do tp.ted uz je to asi v haji.skoda.nezbyva nez se smirit.
Simson s 51
Simson s 51
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To je skoda, KOLTEC se u nas nemontuje nikde, ale jen proto, ze cely system stoji kolem 55tis, je to udajne jeden u nejlepsich systemu, v Hradci Kralove delaji servis, ne sice dlouho, ale kdyz k nim zacali jezdit lidi s dovezenyma autama kde Koltec byl, koupili si diagnostiku a byli se v Holandsku proskolit, servis ted delaji uplne bezne a i nahradni dily maji, skoda ze Ti to uz nepomuze, mam s nima jen dobre zkusenosti.
http://www.gera.cz
http://www.gera.cz
AKRI - (byl) Muž z Ria !